Iš tarnybos atleistas Lazdijų policijos komisariato tyrėjas, pažeminęs pareigūno vardą

Vadovaujantis Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus apskr. VPK) atlikto tarnybinio patikrinimo išvadomis, š. m. sausio 14 d. už pareigūno vardo pažeminimą iš vidaus tarnybos buvo atleistas Lazdijų r. PK tyrėjas. Pareigūno atžvilgiu Kauno apskr. VPK Imuniteto valdybos Korupcijos tyrimų skyriuje yra atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamų veikų, numatytų Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 225 str. (kyšininkavimo), 227 str. (papirkimo) ir 228 str. (piktnaudžiavimo).
Surinktais duomenimis pareigūnas galimai reikalaudavo kyšių iš seksualines paslaugas teikiančių asmenų, žadėdamas nepatraukti jų administracinėn atsakomybėn. Daugiau nei 17 metų policijoje tarnaujantis vyras savo poelgiu pažeidė tarnybinės etikos principus veikti valstybės interesais ir užkirsti kelią bet kokiai nusikalstamai veikai bei veikė priešingai policijos uždaviniams ir interesams. 37 m. tyrėjas, įtariama, piktnaudžiaudamas tarnybine padėtimi, gavo asmeninės naudos už neteisėtą neveikimą ir pažemino policijos pareigūno vardą.
Ikiteisminio tyrimo metu, kurį vykdo Kauno apskr. VPK Imuniteto valdybos Korupcijos tyrimų skyrius, pareigūnui pareikšti įtarimai dėl korupcinio pobūdžio nusikalstamų veikų padarymo (kyšininkavimo bei piktnaudžiavimo). Jam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir dokumento paėmimas.
Ikiteisminį tyrimą kuruoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Alytaus apskr. VPK inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

O kur vardas, pavardė? Gal tokio mūsų rajone net nėra !!!

Mazi atlyginimai tai papildomai dasidure kapeiku. Kap ca jo pavardze?? Maz kadu buvo uzdaris trasbilkoj... ar net skobose trankis.

Kauniečių žinios veikė,todėl ir ,,krito"

Žurnalistė kiba irgi duoklę mokėjo, kad apsiputodama skelbia visur?

Jn 8, 1-11 „Kas iš jūsų be nuodėmės, tegu pirmas sviedžia į ją akmenį“ Jėzus nuėjo į Alyvų kalną. Auštant jis vėl pasirodė šventykloje. Visi žmonės rinkosi prie jo, o jis atsisėdęs juos mokė. Tuomet Rašto aiškintojai ir fariziejai atvedė moterį, sugautą svetimaujant. Pastatė ją viduryje ir kreipėsi į jį: „Mokytojau, ši moteris buvo nutverta svetimaujant. Mozė mums Įstatyme yra liepęs tokias užmušti akmenimis. O tu ką pasakysi?“ Jie tai sakė, spęsdami jam pinkles, kad turėtų kuo apkaltinti. Bet Jėzus pasilenkęs ėmė pirštu rašyti ant žemės. Jiems nesiliaujant kamantinėti, jis atsitiesė ir tarė: „Kas iš jūsų be nuodėmės, tegu pirmas sviedžia į ją akmenį“. Ir vėl pasilenkęs rašė ant žemės. Tai išgirdę, jie vienas po kito ėmė trauktis šalin, pradedant nuo vyresniųjų. Pagaliau liko vienas Jėzus ir ten stovinti moteris. Atsitiesęs Jėzus paklausė: „Moterie, kur jie pasidėjo? Niekas tavęs nepasmerkė?“ Ji atsiliepė: „Niekas, Viešpatie“. Jėzus jai tarė: „Nė aš tavęs nepasmerksiu. Eik ir daugiau nebenusidėk“.

Aleliuja!

I kur tyrejo pavarde? Gal jis pavarde turi?

Koks tau Byb... skirtumas kokia jo pavarde. Nori su juo kiba susipažinti???

Kai suzinojau jo pavarde tai nesitikejau, turetu Jan geda buti

Paziurekit taip slapta kad pavardes neraso!

R. T

...IR BAIGESI JO AROGANCIJA

palojot suzinojot ,lengviau pasidare...o sutike sveikinsities ir malonus busite...isverstaskuriai fariziejai

Nerašysiu nieko.Per daug kvaili komentarai.Aš už pareigūną.Man atrodo ,kad jis yra "pakištas".

Jo,pakišo.Savi ir pakišo.Jis visada norėjo būti prostitutu.Muzikantas nesigavo,tai nors naktiniu plaštakiu norėjo tapti.Lūpos geros,putlios.Būtų turėjęs populiarumą tarp pedikų...

Matyt pats svaigsti ji pamates ir svajoji ant dancio aptureti