A. Klėjus: kieno jūs pusėje, ponia Ausma?

Nustebino sutapimai, kai artėjant gegužės 9-ajai, kurią agresorė Rusija naudoja kaip įrankį savo įtakos galioms skleisti, mūsų savivaldybės širdyje – Lazdijų miesto pagrindinėje aikštėje – staiga nuo stiebų pradingsta Ukrainos Respublikos vėliava.

Šią vėliavą savivaldybės politikų valia iškėlėme kaip palaikymo ženklą Rusijos užpultajai Ukrainai. Atrodytų, simbolinis gestas, bet politine prasme tai – mūsų krašto pozicija, palaikymas, pasakymas, kad mes, lazdijiečiai, nepritariame karui ir smerkiame agresorių.

Tačiau artėjant tokiai dienai, kai ypač, rodytųsi, svarbus palaikymas ir parodymas, kurioje pusėje ir kieno mes esame – Ukrainos ar Rusijos, staiga iš pagrindinės aikštės dingsta Ukrainos vėliava.

Sutapimas? Na, galbūt. Tik esame per daug suaugę, kad tokiais sutapimais ar atsitiktinumais patikėtume. Tie pasakojimai, kad vėliava nuimta, nes, artėjant miesto gimtadieniui, reikia perdažyti vėliavų stiebus, neatlaiko kritikos. Juk penkias paras, įskaitant ir savaitgalį prieš gegužės 9-ąją, niekas vieno koto nedažys! Tam užtenka gero pusvalandžio, o jeigu savivaldybės administracijai atrodo kitaip, tai kažkas negerai su vadybiniais sugebėjimais.

Aš manau, kad mūsų savivaldybės politinė vadovybė tiesiog apdairiai gudrauja, laukdama, kaip čia pasisuks įvykiai ir kada čia prieš ką reikės jau kepurę iš užančio išsitraukus pasikeisti.

Apgailėtina ir gėda! Ne laikas stovėti po medžiu, lyg stručiui įmerkus galvą į smėlį.

Būtent dabar reikia aiškiai pasakyti sau ir rinkėjams – kieno jūs pusėje, ponia Ausma? Ukrainos ar Rusijos? Demokratijos ar politinio prisitaikymo?

Atsakymai svarbūs, ir jie svarbūs ne tik man.

Audrius Klėjus, savivaldybės tarybos narys, TS-LKD Lazdijų skyriaus pirmininkas (,,Lazdijų žvaigždė", 2022-05-13)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Klėjau rinkimams ruošiesi?

Ausma kiekvienam žvaigždės laikraštin rinkimam ruošiasi

ir petrauskas su vesaite ne ka maziau ruosiasi

pharmacy affiliate marketing for health bloggers<br> <br> work from home jobs for beginners<br> <br> work from home jobs for beginners<br> <br> passive income for students<br> <br> <br> <br> My webpage <a href="http://jiketiyou.com/blog/index.php?entryid=85">herbal supplement affiliate program reviews</a>

Manau perspjauti Miškinienę, Petrauską su VĖsaite be šansų, kiekvienam numeryje ir dar su tokiom nesamonėm.

Gerb. Klėjau pats lakstei su Ausma visur galvą iškėlęs kol Ausma tavęs nepravijo. Vis Artūrą keikėt. Nieko gero nepadarei rajonui tik sau garbės norėjai.

Pats prašciausias politikas Lazdijų rajone, visur išvytas! Neikur nebaigė kadencijos! Net Mikelionis ta sugeba padaryti! Taip, kad Audriau nerašinėk nes jau tau niekas nepadės! Partijoje jau žmonių neliko ir ta sužlugdėi! Pasižiūrėk filmuką "mauglis" ten vienas personažas į tave labai panašus....šakalas...

Nelaižė užpakalio tai ir nedirba.

Nelaižė užpakalio tai ir nedirba.

Liks su marcinkum abudu partijoj tiktai.

Valdukas tikras šakalas, prie visų valdžių tinkamas.

O kodėl šakalas. Blogai- kai prie kiekvienos valdžios netinkamas -tai ir nepadirba. O kad prie kiekvienos valdžios gali dirbt ir sutaria tai čia tik pliusas.

kaip nieko nedaro tai ir sutaria, o ne dirba. Aš tai vadinu tuščia vieta tokį darbuotoją.

Nieko čia naujo nepasakė, nereikia būti labai protingu, kad suprast ką mikelionis, vėsaitė ar miškinienė su gėlėmis pasitiktų.....šitiem pimpakčiukam "didysis vadas" būtinas, kitaip jie pasaulio nesupranta.

nugi raliu buvo užsiėmę. Šitoks gi įvykis rajoni

Audriau būk vyras išsiaiškinkite kiek gi tų darbuotojų dirba Aido vadovaujamoje savivaldybės firmoje? Registrų centras rašo kad du darbuotojai, kaži ar tai normalu nieko nedirbdami atlyginimus ima.

Klėjau kodėl Prano Dzūkijoje sodyboje ieškomas darbuotojas o pats muziejus jau kelinti metai su laikina vadovė? Kodėl neskelbiamas konkursas i laisvą muziejaus direktoriaus vietą. Gal galėtum su Margeliu pasidomėti.?

ČIA YRA LIETUVA. ČIA PLEVESUOT TURI LIETUVOS ARBA LAZDIJŲ VĖLIAVOS. JAU TUOJ LIETUVOJ NERASIM LIETUVOS. GALI IŠKABINT IR UKRAINOS, BET TIK Š A L I A VALSTYBINĖS VĖLIAVOS.

Nu galvojau, kad šitas Klėjus protingesnis. Bet ar tu pats žmogau suvoki ką rašai? Kaip, rinkimams artėjant, dėl reklamos, nesąmonių prigalvoja ir dar nori, kad už jį kažkas balsuotų.

Ir balsuosim už Klėjų, nes daugiau neliko už ką! galit čia komentuoti ką norit.

Audriau, girdejau dzukus kalbant,kad savivaldybe paskelbe saulegražu ir kukuruzu seklu pirkima.Vietoj gelynu bus sejamos šios kulturos,tai bus musu poniu solidorumo su Ukraina ženklas.

Jei jau nėra kam rajonw į merus eiti, tai tegu eina margelio dukra. Tikrai balsuočiau.

Audriau, jau Daliukas Ausmos lūpomis ir straipsnius pradėjo rašyti, žodžiai tie patys kaip ir jos kalbose. Aš manau tegul geriau jis užsiima savo darbais, nes tikrai yra ką veikt.

Mockevičius švietimo skyrių apleidęs, nors kaip paminėjo anonimas - ten tikrai yra ko veikt, nes problemų abstu, bet nėra kada jam dirbt, nes yra merės asmeninis asistentas

Galėtų pasidomėti ir projektų įgyvendinimu.

Oi laikykit, nukrisiu:):):)

Oi klėjau baik bajerius

Manau, kad Audriui ir Artūrui paduot vienas kitam ranka ir eiti į rinkimus kartu dėl rajono gyventojū,nes šitos furijos nuvare rajonã galutinai.Tegul p…. atgal Vilniuj.

Manau kad Artūras ir be klėjaus rinkimus laimėtų.

Klėjau tu pats daug ką matei bet nieko nepadarei užkirsti merės nesąmonėmis.

Manau, kad miškinienės "nepamokinsi", dėl to rajonas ir nusivažiavo.

Pamokins gyvenimas, liks prie suskilusios geldos. Visi praeis ir nesisveikins. Dzūkai kalba kad jau dabar nevisi bendra partiečiai su ja kalba o kiti net išeina iš jos partijos?

konservas