Tarptautinę medicinos darbuotojų dieną padėkota Lazdijų rajone dirbantiems medicinos darbuotojams

Vakar, minint tarptautinę medicinos darbuotojų dieną, gražiausi ir nuoširdžiausi padėkos žodžiai buvo skirti medicinos darbuotojams. Svarbus kiekvienas, kuris rūpinasi mūsų visų sveikata. Jiems vakar buvo skirtas įsimintinas Lietuvos nacionalinio simfoninio orkestro varinių pučiamųjų kvinteto ,,PhilBrass” pasirodymas. Medicinos darbuotojams muzikinį kūrinį „Nenusigąsk, tai aš“ dovanojo Aida Abėciūnaitė, Justina Kreizaitė, Arūnas Maciulevičius.

„Medicinos srityje dirbantys specialistai užėmė, užima ir visuomet užims ypatingą vietą mūsų gyvenime. Nerimo daug, buldozeriu stumiamas reformos baugina, skaldo, įtampa tiesiog tvyro ore. Vis dėl to mūsų rajone dirbantys medicinos darbuotojai kantriai gelbėja gyvybes, nepasiduoda, rūpinasi mūsų sveikata ir dažnai stovi priešakinėse linijose. Už tai Jūs, gerbiami medicinos darbuotojai, nusipelnote didžiausios pagarbos. Todėl šiandien visiems nuoširdžiai tariu – ačiū ir linkiu, rūpinantis kitais, nepamiršti savęs. Pasitikėkite mumis, mes Jumis pasitikime ir visada būsime Jūsų ir rajono gyventojų interesų pusėje“, – sakė Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė.

Renginio metu padėkos raštai įteikti: VšĮ ,,Lazdijų ligoninė“ kolektyvui - už neskaičiuojamas darbo valandas rūpinantis sergančiais ir pagalbos laukiančiais rajono gyventojais sudėtingu COVID-19 laikotarpiu; VšĮ ,,Lazdijų savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centras“ kolektyvui - už atsakingą požiūrį į darbą, supratimą ir norą padėti kiekvienam, sprendžiant sudėtingus COVID-19 laikotarpio iššūkius; UAB „Lazdijų sveikatos centras“ - už susitelkimą ir operatyvumą, nuoširdžią pagalbą rajono gyventojams, sąžiningai atliekamas pareigas sprendžiant sudėtingas COVID-19 laikotarpio problemas; Gydytojui A. Vaišnorui ir jo kabineto darbuotojams - už ilgametį nepriekaištingą darbą, atsidavimą savo profesijai, sąžiningai atliekamas pareigas sudėtingu COVID-19 laikotarpiu; UAB „Gilona“ kolektyvui - už atsakingą požiūrį į darbą ir nuoširdžią pagalbą rajono gyventojams sudėtingu COVID-19 laikotarpiu; VšĮ Lazdijų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro kolektyvui - už aktyvų rajono gyventojų įtraukimą į sveikatinimo programas, sąžiningai atliekamas pareigas sudėtingu COVID-19 laikotarpiu.

Padėkos taip pat įteiktos VšĮ ,,Lazdijų ligoninė“ gydytojui JUOZUI ŽVALIAUSKUI už nuoširdų ir kruopštų darbą, pasiaukojimą ir rūpestį pacientais COVID-19 pandemijos metu; VšĮ ,,Lazdijų ligoninė“ socialinei darbuotojai VAIDAI PAVASARIENEI už sąžiningą, nuoširdų darbą, pasiaukojimą ir rūpestį pacientais COVID-19 pandemijos metu; VšĮ ,,Lazdijų savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centras“ bendruomenės slaugytojai IRENAI SAVUKYNIENEI už atsakingai atliktą darbą bei reikšmingą indėlį vykdant Lazdijų rajono savivaldybės gyventojų vakcinaciją; Lazdijų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistei AUKSEI KUBILIENEI už kruopščiai ir sąžiningai atliekamą darbą formuojant sveikos gyvensenos įgūdžius jaunajai kartai bei reikšmingą indėlį vykdant Lazdijų rajono savivaldybės gyventojų vakcinaciją; Lazdijų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistei VIOLETAI VAIŠNORAITEI už kruopščiai ir nuoširdžiai atliekamą darbą formuojant sveikos gyvensenos įgūdžius jaunajai rajono kartai bei reikšmingą indėlį vykdant Lazdijų rajono savivaldybės gyventojų vakcinaciją; UAB „Lazdijų sveikatos centras“ šeimos gydytojai NIJOLEI JURČIUKONIENEI už ilgametį pavyzdingą darbą ir nuoširdų rūpestį Seirijų krašto bendruomenės gyventojų sveikata; UAB „Lazdijų sveikatos centras“ šeimos gydytojai, vaikų ligų gydytojai JŪRAI PLANUTIENEI už ilgametį pavyzdingą darbą ir nuoširdų rūpestį Lazdijų krašto bendruomenės gyventojų sveikata.

Padėkos vakare dalyvavo tarybos nariai, Sveikatos apsaugos ir socialinių reikalų komiteto nariai, Lazdijų dekanato dekanas Nerijus Žvirblys, Lazdijų rajono administracijos vadovai ir kiti svečiai. Lietuvos nacionalinio simfoninio orkestro varinių pučiamųjų kvintetas ,,PhilBrass“ atlikėjai: Laurynas Lapė (trimitas), Dovas Lietuvninkas (trimitas), Andrius Dirmauskas (valtorna), Albinas Gražulis (trombonas), Sergijus Kirsenka (tūba) savo kūriniais džiugino susirinkusiuosius.

Lazdijų r. sav. inf

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

O ką Druskininkų medikai gavo dovanų iš valdžios, gal kas žinot?

koks tau reikalas iki ju dovanu,cekava zose atsirado...

bealkoholinio vyno deze visiem

zinau, kad Druskininuose gavo geras

Po Gumeliu pakeli gavo.