V. Danauskienė. Vertybės: ūkininkų baliai prieš karo alinamą Ukrainą

Mes nepaveldėjome šios žemės iš savo tėvų, mes ją pasiskolinome iš savo vaikų. Atsakingumas, kurį privalome rasti kiekvienas savyje, turi būti aukščiausias matas, kai kalbame apie mūsų savivaldybės perspektyvas.

Man buvo liūdna, pikta ir šlykštu paskutinėmis dienomis matyti mūsų rajono politikų rietenas dėl paramos Ukrainai skyrimo.

Ir vienareikšmiškai atsakomybė tenka merei, kaip tarybos vadovei. Nesusitvarkai savo avelių, nemoki politinės pagarbos opozicijai, aikštijiesi tarsi lūpas papūtusi princesė ant žirnio – nepastebėsi, kaip liksi karalienė be karalystės.

Komanda jau byra, ir tai yra pats rimčiausias signalas, kad gal ne kiti blogi, gal tavyje problema.

Dėl to, jog neatiduotų iš savo vadinamojo reprezentacinio renginių fondo pinigų karo alinamai Ukrainai, merė ryžosi rizikuoti pažeisti tarybos veiklos reglamentą, priversdama formaliai balsuoti už mažesnę paramą net opoziciją.

Jei nebalsuosi – valdantieji rėks, kad opozicija yra prieš paramą Ukrainai. Makiaveliškas manipuliavimas, bravissimo, mere! Neabejoju, etikos sargai tą įvertins.

Šlykščiausiai pasielgė rajono socialdemokratai ir liberalai, kurie Petrausko ir Mikelionio asmenyse dantimis saugojo merės teisę į renginius, ūkininkų baliukus, pasienio fiestas, asmenines fotografes, partijos boso sekretorės firmos užsakymus iš rajono mokesčių mokėtojų pinigų.

Galiausiai socdemai pareiškė, kad apie rinkimus negalvoja, tai sveikinu – vienu konkurentu bus mažiau.

Jau nekalbu apie tai, kad liberalas vicemeras savo feisbuke iš vakaro susideda įrašus, kuriuose godoja, kaip ilgisi pagėrimų su Rusijos ir Baltarusijos „partneriais“, turi viltį, jog ateis laikas, kai vodkės ir horilkos dar išgers.

Ryte iš savo feisbuko tą ištrina, betgi rankraščiai nedega, Valdai Petrai…

Vilma Danauskienė, žurnalistė (,,Lazdijų žvaigždė", 2022-03-10)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Aš manau, pirmoj vietoj turėtų būti ne 50 ar 100 tūkstančių Eurų skirti, bet išsiaiškinti su Ukrainos regionu, kurį remi, ko jiems labiausiai reikia ir tokią tikslinę paramą pateikti. Kiek girdėjau, savivaldybė taip ir daro, o jeigu kažkuris iš opozicijos atstovų, praeitas kadencijas gerai padirbėjęs, nori paremti Ukrainą, tai yra įvairūs paramos fondai, prašom, ukrainiečiai apsidžiaugs. Geri darbai daromi tyliai :).

Savivaldybės raliuotojos daro taip, kaip nuogos in dirgeles š...t. vienu žodžiu, š...a, myža ir skiedras renka.

Ukrainiečiams, kiek girdėjau, labiausiai reikia maisto ir medicininių reikmenų..

Valdas Petras ilgisi pagėrimų su Rusijos ir Baltarusijos „partneriais“, turi viltį, jog ateis laikas, kai vodkės ir horilkos dar išgers. Tai gėrė ir gers, kol žemelė apsivers?

pasišlykštėjau mirė ilgametė N.Kirsnos buvusi mokytoja deja, nei užuojautos nei nekrologo nepastebėjau. Nejaugi bendruomenė taip nusižmogėjo kad nesurado kelių eurų. Pirmininkei turėtų būti labai gėda, jei tokią turi....

nu,bet kaip turėjome prieš tai merą tai neduok dieve.

gal prisiminkime pirkimus iš knygynėlio.

O gal prisimink, vasario 16 d. buvo pasamdytos dvi fotografės, nors savivaldybė turi savo. Margelis gyvena savo tėvų namuose, o tavo numylėtinė, pyst ir sodybą nusipirko.

remote work tools<br> <br> pharmacy affiliate marketing trends<br> <br> pharmacy products<br> <br> herbal supplement affiliate marketing tips and tricks<br> <br> <br> <br> Here is my web page <a href="https://www.icukinsurance.co.uk/forums/users/edwardorlandi/">PharmEmpire affiliate registration fee</a>

Jeigu įmonės vadovas yra vagis kitos vertybės jau neturi prasmės. Apokalipsė prasideda.

Lazdijų rajono žmonės išrinkit pagaliau Danauskienę į merus ir jūsų gyvenimas taps kaip pasaka, kur visada gėris nugali blogį ar pan....Juokauju, nes Lazdijuose niekada niekas išskyrus kelis pašlemėkus, negyvens gerai...tai mano subjektyvi nuomonė, todėl galit netikėt, bet jūs tiems rajono gelbėtojams rūpit lygiai tiek kiek kiniečiams Lietuva, asmeninė nauda ir galimybė pasirūpint savo ir savo aplinkos interesais, štai kur tų Margelių, Petrauskų ir visų kitų rajono Kindziulių tikrasis tikslas. Todėl greitu laiku Lazdijų rajonas taps Alytaus rajono savivaldybės seniūnija ir visos problemos išsispręs, palaukit truputį, sprendimas Vyriausybės jau ne už kalnų.

Miškiniene, o kur gi "pliokščias" dingo?

Pažiūrėjau šiandien posėdį tai supratau, kad miškinienei dar liko išdraskyti Seirijų mokyklą ir jau bus visus "darbus" padarius ir bus jau rami.

Žmonės ir taip gyvena itampoj jau ne vienerius metus, todėl šaunu, kad ne pamirštos ir pramogos.