Lazdijų rajono savivaldybė dosni R. Karbauskio advokatu vadinamo teisininko kontorai

Nors Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriuje dirba 8 darbuotojai, savivaldybės administracija tūkstančius taško advokatams.

Lazdijų rajono savivaldybės administracija vasario 9-ą dieną sudarė 11 tūkst. 616 eurų sutartį su advokatų profesine bendrija „Leximum“.

Sutartis sudaryta metams laiko, o jos pagrindu advokatų kontora įsipareigojo teikti teisines konsultacijas viešųjų pirkimų, darbo teisės ir Europos Sąjungos lėšų įsisavinimo klausimais.

Tai jau antra sutartis su šia kontora, kurią sudaro Lazdijų rajono savivaldybės administracija.

Prieš metus tokia sutartis lazdijiečiams mokesčių mokėtojams atsiėjo 9 tūkst. 800 eurų.

Kaip matyti iš sutarties teksto, Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorės Ilonos Šaparauskienės iš vienos pusės ir advokato Evaldo Valčiuko iš kitos pusės teisinių paslaugų sutartis pasirašyta dar nesibaigus 2021-ais metais sudarytai sutarčiai.

Plačiau - V. Danauskienė naujausioje ,,Lazdijų reklamoje” (2022-02-22).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Tai ką tada veikia juridinio vedėjas, už ką jam algą moka? Nesuprantami dalykai, tai gal išvis nereikia tokio skyriaus, jei savivaldybė naudojasi advokatų paslaugomis?

Juridinio skyriaus vedėjas - ne advokatas. Pamiršot kiek buvęs meras advokatams mokėjo ir tylėjot

Rajone - naujos valdžios nesuprantami sprendimai. Klesti draugės ir draugių mamų UAB,ai. Ir kas? Ogi nieko, nieks tuo nepasidomi rimčiau, nes nėra kam. Baisu!

Zadetas skaidrumas. Greiciau baigtusi si kadencija.

Jūs vieną kartą apsiraminkit su tais " draugiu mamu uabais" , pasidomekit realiai geriau kas kam priklauso, visa uabo atsiradimo istorija, o tada jau komentuokit. Toks vaizdas, kad įsikalę į galvas, kad tas" uabas" vieno asmens. Kad drauge visur kaip antras asmuo po mero visur salia, tas taip, bet kitu klausimu tai klystate ir net labai

passive income streams<br> <br> create passive income<br> <br> herbal supplement affiliate marketing case study<br> <br> digital nomad jobs<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my blog post; <a href="https://jcf.org/forums/users/tishaloera62/edit/?updated=true/users/tishaloera62/">legitimate work from home jobs</a>

We stumbled over here from a different web page and thought I may as well check things out.<br> <br> I like what I see so now i'm following you.<br> <br> Look forward to looking into your web page for a second time.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Stop by my page <a href="https://aiindustrynews.blogspot.com/2023/02/how-ai-powered-virtual-assistants-can.html">How AI-Powered Virtual Assistants Can Revolutionize Small Business Management</a>

Juridinio skyriaus vedejas jau ,,sudroze,, gelezines kurpaites belakstydamas pas furijas derinti darbuotoju atleidimus,todel ir reikia samdyti advokatus po tokiu vedejo derinimu,atstovauti teismuose.

Šitas geras "sudrožė metalines kurpaites"!! Kaip sakoma durnių ir bažnyčioj muša.