Už Veisiejų turgaus viziją – 12 000 eurų universitetui

Čia turėtų atsirasti naujoji turgavietė.

Už būsimo viešojo Veisiejų miesto turgaus teritorijos galimybių studijos parengimą bei būsimos turgavietės vizijos projektą ir jo techninį išpildymą Lazdijų rajono mokesčių mokėtojai paklos 12 000 eurų.

Taip nusprendė Lazdijų rajono savivaldybės administracija, šį vasarį nupirkusi paslaugas iš Vilniaus Gedimino technikos universiteto.

Jau esame rašę, kad idėja šalia veikiančios privačios Veisiejų turgavietės įrengti konkuruosiančią viešąją turgavietę buvo Veisiejų seniūnijos seniūno Zenono Sabaliausko ir, kaip jis pats tuomet aiškino, miestelio bendruomenės idėja.

Plačiau – V. Danauskienė naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje” (2022-02-18).

R. Sadausko-Kvietkevičiaus nuotr.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Va šitam reikalui pas ponias pinigų yra. Jei savais pinigėliais taškytis, būtų jų reikalas. Dabar gi už galimybių studiją, reikia ar nereikia turgaus 12000 Eurų. Tikėtina pačiam turgui reiks 1 milijono. Ir pastatytas jis bus per 8 metus.

Čia gal vėl naujas Bierytės Koserytės verstų vizijų projektas.

Online drugstore for diabetes treatment without a prescription Online <br> <br> pharmacy for cheap diabetes medication without a prescription. Say goodbye to the middleman!<br> <br> Order Glimepiride online without prescription at low cost Online pharmacies for diabetes medication<br> <br> <br> <br> Take a look at my homepage: <a href="http://bluehillpoolvilla.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=45738">Looking for an online pharmacy that sells diabetes medication at a discount without a prescription.</a>

Čia turbūt visi Sandros ir ausmos parašyti ir vykdomi projektai? Labai graudu praėjo 2 metai o padarytų gerų projektų nulis, labai įdomu o ką rajone veikia investicijų skyrius? Gal jo jau nėra kad išvis negirdėti apie jo darbus?

Šiukšlės apsirinkit prie seno, projektuotojai. Gėda!

Kontrole Tabi Madde ve Müstahzarlara İlişkin Reçeteler <br> <br> Hakkında Genelge. T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi <br> <br> Cihaz Kurumu Sayı.99.<br> <br> <br> <br> Here is my site - <a href="http://stromectol4pro.top/cl/x9b3jejqbk">Cytrynian klomifenu 50 mg dla mężczyzn</a>

O kam atidave mediena seniunas, tai tas tegul ir ruosia vizijas.

Šaunu, kad iš tos pelkės bus padarytas turgus .. Jaučiu eisiu pats prekiaut kokiom senienom. Ačiū valdžiai už gražia ateitį mūsų miestelyje.

Šaunuoliai, nuostabus darbas ,nuostabiai sutvarkyta,su nekantrumu Veisiejieciai laukia naujos vietos turgaus, labai gražiai viskas tvarkoma,gražu labai žiūrėti kai visi bruzgynai sutvarkyti

Kas išvalė šiuos bruzgynus labai šaunuoliai vyrai, labai gražiai atliktas darbas,, gražu dabar žiūrėti ,stipriai padirbėta

Kad šiukšles aprinko, tai šaunu. Bet..., bet kam daryti studiją ir išmesti 12 tūkst. eurų?? Medžiai jau išpjauti, tai reiškia, kad turgaus vieta jau parinkta. O studija atsako į klausimus ar turgus reikalingas, kurioje vietoje jis turi būti. Po to kaip savivaldybė nusprendė, kad darys naują turgų, jau parinko turgui vietą ir tame sklype išpjovė medžius, tai dėl ko daroma studija ir už ją mokamos lėšos??? Pinigų švaistymas nereikalingam dalykui, kuris visiškai nereikalingas daryti. Ar savivaldybės valdžia be supratimo, ar tai yra pinigų plovimas? Jau visiški anekdotai vyksta. Šitaip švaistyti lėšas.

Nieko negalima statyti be projekto. Reikia melioracijos. Jei bet kaip padarysi - niekas nesidžiaugs. Sutaupysi projektui, išleisi 10 kartų daugiau eksploatuojant.

Matyt kažkam reikia gal poniom o gal pinigėlius įsisavinti.Nesinori tikėti, kad prekeiviai pereis kamšytis įnaują turgų.Dabar jiems tiek laisvės, o Kalvarijoj žmogus ant žmogaus. .

Jau ir Sabaliauskas nutilo, turbūt pamatė kas yra kas ?

Kas Sabaliauskui kalbėt? Manau nekvailas, supranta, kad šitos geriausiu atveju galimybių studiją už 12000 atliks. Visa kita liks sekančiai kadencijai.

Vėl kaip Artūro laikais: buvo stendai už 15 tūkst.eurų išeinant, televizoriai ir pan. Dabar galimybių studijus, konsultacijos ir t.t. Perkando Ausma sistemą. O gal ir perkast nereikėjo, o tik ,,korupcinę infrastruktūrą" pritaikyt saviems poreikiams