„Valstiečių“ vadas rajone – M. Tradišauskas, išrinkta jo pavaduotoja

M. Tradišausko pavaduotoja išrinkta žinoma ūkininkė A. Rutkauskienė.

Po to, kai didžioji dalis buvusio Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų skyriaus narių su lyderiais Beniumi Rūtelioniu ir Ausma Miškiniene paliko šią politinę partiją ir tapo naujai savaitgalį įsisteigusios Seimo nario Sauliaus Skvernelio vadovaujamos partijos Demokratų sąjungos ,,Vardan Lietuvos” nariais, nukraujavę rajono valstiečiai atkūrė skyrių ir teigia tęsiantys veiklą.

Į skyriaus atkuriamąjį susirinkimą atvyko partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis, o į Lazdijų bibliotekos salę susirinko apie 20 senųjų rajono valstiečių.

Plačiau – V. Danauskienė naujausioje ,,Lazdijų reklamoje” (2022-02-01).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Gal nepudrinam, ane! Naktis "vienoj" partijoj, o ryte jau vienas "valstietis" , kitas -"demokratas". Du mėnesius skaičiavo 20 narių, tai bent organizuotas partijos skyrius.

Saunuoliai. Tikri valstieciai, islaike stubuta. Stiprybes, laikykites

Nu bet jūs man dartės sakykit, kap šitep gali būc, kad Tradišaucko sugulovė yra administracijos direktorė ir Austmos politinio pascikėjimo žmogus? Nu ca kažkap nesuaina galai visai. Kiba visai nesišneka Tradišauckas su Šaparauckieni? Gi ca ne juokas dzviejose barikadų pusėse būc. Ar ca tep gudrai išdurė visus ir artėjancais rinkimais susrinks abiejų partijų balsus?

Nereik žiūrėt į kitų gyvenimus o pažiūrėt į save ne apkalbinėt kitus. Tai geriau Tradišauskas negu ponas Benius

Cirkas be pabaigos.

o tai, kažin Benius ar perdavė Tradišauskui čiabatus ir gandrų vėliavą, nes be jų- tai ne valstietis?

Kad paskutiniu metu jau į čebatus myzdavo, tai anokia iš tų čebatų nauda.

Nesvarbu kiek skyriuje liko žmonių, bet juos galima gerbt, kad nekeičia partijų kaip kojinių

Nesvarbu kiek skyriuje liko žmonių, bet juos galima gerbt, kad nekeičia partijų kaip kojinių

Pagarba likusiems,o Rūtelioniui turėtų būti gėda.Tik pavaduotoją valstiečiai netinkamą išsirinko.

Turėtų būti gėda direktorei ,merė ja pasitikėjo o jos draugas išdavė merę. Manau pasitaikius progai ji išduos ir merę.

Nepamirštam , kad čia išdavusioji pusė yra merė ir jos "klajokliai". Taip ir keliaus, blaškysis, pavymui valdžios tvaikui.

...mums žadėjo dangų,mums žadėjo rojų O dabar iš šūdo neištraukiam kojų...(partizanų daina) Partijos nupylė savo išrūgas.Nebalsuosim už juos.

Maximizing affiliate marketing income through <br> <br> unethical beauty practices<br> <br> Best beauty and health affiliate programs for bloggers Health affiliate marketing programs<br> <br> passive income for retired healthcare professionals<br> <br> <br> <br> my web site; <a href="http://gyeongshin.co.kr/ksen/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=106474">Health and beauty affiliate marketing for organic traffic growth</a>

Kažin Sabaliauckutis iš turizmo centro pac išeina ar jam kas liepė? Gal kitur šiltų vietų rado?

Gal į mišrainės partiją nestojo

Find the best place to buy diabetes meds online, screw Big Pharma Buy Glimepiride <br> <br> online without prescription for diabetes<br> <br> Online pharmacy for diabetes meds without a prescription - <br> <br> where can I find it? Glyburide without a prescription and fast delivery<br> <br> <br> <br> Take a look at my website - <a href="https://apcav.org/foro/profile/judi45z60276970/">Where to order Actoplus online without prescription?</a>

Idomu, kuo pasibaige pavaduotojos galimai neteisetai isigytos technikos,byla.

Tikrai įdomu?

Tuo pačiu kuo Danauskienės gruzinų turizmo projektas :) http://www.manodruskininkai.lt/uncategorized/lazdiju-zurnalistes-v-danauskienes-turizmo-verslo-ypatumai-arba-nekask-duobes-kitam-pats-ikrisi/

O tai atidave Benius cebatus ,Mindaugai.

Online store for cheap generic medicines without prescription Discounted diabetes medication online<br> <br> Discount Glyburide online online pharmacy for Glipizide<br> <br> <br> <br> My site <a href="http://xn--2e0bb064j04desfy2h7qrwvfw5a.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=48687">Yo where can I score some cheap diabetes drugs without a damn prescription?</a>