„Lazdijų reklamoje“: A. Margelis: skaudu dėl Č. Šmulkštienės išdavystės

,,Rytoj tai turėtų tapti kūnu. Kaip vadinu? Išdavyste, o kaip kitaip pavadinti”, - apie buvusios frakcijos narės Česlovos Šmulkštienės pasitraukimą į valdančiąją merės Ausmos Miškinienės daugumą savivaldybės taryboje sakė opozicijos lyderis ir frakcijos ,,Pirmyn” seniūnas Artūras Margelis.
Rytoj, trečiadienį, Lazdijų rajono savivaldybės tarybos posėdžio metu turėtų būti paskelbta, kad iki šiol opozicijoje dirbusi politikė iš Seirijų miestelio Č. Šmulkštienė prisijungia prie valdančiosios koalicijos ir tampa persivadinusių valstiečių Demokratų frakcijos ,,Vardan Lietuvos” nare.
Taip pat naujoje „Lazdijų reklamoje“ (2021-12-28) skaitykite:
1. In memoriam Reginai Urmanavičiūtei Griškevičienei.
2.  Vežimėlių krepšinio rinktinė ir mūsų krašto atstovas tikslo nepasiekė, bet nosies nenukabina.
3.  K. Sukackas. Šventinių blizgučių spindesys ir amžinos vertybės.
4. Savivaldybės merė A. Miškinienė: „Ačiū už darbą iššūkių kupinais, tačiau mus dar labiau suvienijusiais metais“.
5. Rajono bendruomenės kviečia pajausti švenčių džiugesį kartu: viena organizuoja konkursą, kita statys jurtą.
6. Lazdijų rajone ir valgytojai, ir augintojai sutaria – šiemet labai pūva bulvės.
7. Veisiejuose duris atveria mokymo erdvė savanoriams ugniagesiams.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Ilsėtūsi sau budama pensijoje. Baisu.

Tai, kad ji nukvakusi. Na ausmai tokių vištų nupeštų reikia kad nubalsuotų pagal ausmos norą. Gėda tik daro visiems tokie žaidimai.

Gerai padarė nes ji niekada nebuvo konservatorė.Margelis visus privertė stoti į jo partiją.

o ji buvo konservatorė? nežinai tai ir nekomentuok.

Kaip anūkucis buvo direktorius, tai buvo gerai ir Margelis. Fui kaip negražu.

Po rinkimų vėl pareis pas Pirmyn. Gyvent nori visi, o gerai gyvent - nuo Dievo siūstieji.

Šmulkštienė buvo soceldemokratė visą gyvenimą o vėliau priverstinai ,pirmyn,.Kultūros stoka jei rašot gerai nežinai.

Apsiš...ko senatvėje. sena klumpės, panoro auksine kurpaite tapti. Gėda užtraukė visai giminei.

Įdomu kuo ausma tą seną klumpę suviliojo. Jai tai jau nieko nereikia, gal anūkucis kur be darbo šunis šukuoja. Tai tam kažką sužvejojo. Fu, kaip šlykštu.

...jau kelias partijas pakeitusi, tai kodėl šįkart turėjo būt kitaip? O Margelis jau vicemero kėdę sapnavo... Teks dar palaukt ir pakovot, o lengva, kai valdžios svertų rankose neturi, nebus...

Artūras grįš į valdžią su trenksmu. Ir specialistai manau tada sugrįš ir vėl visi laimingai gyvensim. Jei dar per metus neišbėgios daugiau darbuotojų. O Artūrui kovoti net nereikės, nes tai viskas nustekenta ir pamiršta, kad baisu.

Tegu gryžta ,ar taip ar taip rajonas per kovido pandemiją jau baigia išnykti,dar po metų kokio 1000 neliks ,darbų nėra ,būstai brangūs ,o ir tų nėra ,visi kaimiečiai patraukė į didmiesčius ,beliko tik atidaryti dar tris senelynus senstantiems ir liksiantiems gyviems rajono gyventojams...

Anonime. Ne darbų nėra, o norinčių dirbti nėra. Gal tu iš kitos planetos, kad nežinai ir čia svaisčioji bile ką. O apie senus tai galetum mandagumo ir pagarbos. Jie amžių nugyveno o tau geltonsnapi dar reiks nugyvent ir sulaukt to amžiaus. Eik dirbt, o ne š.......... čia malt. Atsirado didysis filosofas proto bokštas.

NORINČIŲ DIRBTI YRA ,DEJA ,DARBŲ NĖRA ... KIEK BEDARBIŲ UŽIMTUMO TARNYBOJE REGISTRUOTŲ ,DAUGUMA JŲ NORI DIRBTI,TIK KUR?AR SUKURTA NORS VIENA DARBO VIETA ,AR PRITRAUKTAS VERSLAS ,INVESTICIJOS ,KUR VISI ŽADĖTI PAŽADAI ,ARTĖJA RINKIMAI ,AR IR VĖL KABINS LIAUDŽIAI MAKARONUS APIE GERESNĘ ATEITĮ.KOKIA ATEITIS GALI BŪTI MIRŠTANČIAME RAJONE?

Tiems biržoje sėdintiems reikia darbų kur pinigus mokėtų ir nieko dirbt nereikėtų. Išskyrus gal vieną kitą. Tokių darbo vietų jau seniai nėra ir nebus.

O prie Artūro viskas buvo kitaip? Pirkom knygynėlį, projektai irgi per knygynėlį, bibliotekos televizorius kiek kainavo, pamiršai?

Šaunuolė Česlova, daugelis žinom kad buvo visi vos ne panevalia suvaryti anksčiau.

Ot panevalia....naudų ieškotojai ir išverstaskūriai-šlykštu! O margeilai ir miškinienės patys kalti, kad priima visus , tad ko nepabėgiojus. Neverti pagarbos ir tiek, tik gaila, kad labai maža visuomenės dalis tai supranta...

Juk jie ir patys pabėgėliai, todėl visi lygūs.

Viską supranta. Paklausytų česė kà žmonès kalba.

Manau, kad turėtų būti amžiaus cenzas. Nes ir saldainiu gali tokių suviliot.

Tegul margis ne dūsauja ir neverkia. Nes paskaišiuot kiek jis privertė žmonių pas jį ateiti - šimtus. Č. Šmulkštiene buvo gera seniūnė ir yra gerbiamas žmogus visų. Praeituose rinkimuose buvo ,,nustumta'' į dvylktą vietą sąraše, bet žmonės ją išretingavo į penktą ir ji tapo tarybos nare. Ji jokiame judėjime nebuvo . Ją išrinko žmonės o ne Margelis dave tą vietą. Jis turėtų padėkoti ,kiek jam buvo dirbta. Bet žinant kad jis to niekada nedaro tik pasinaudoja ir išmeta ,tai nėra ko to ir iš jo tikėtis. Žmonės palaiko ir palaikys Šmulkštienės apsisprendimui dirbti rajono žmonių labui,o ne kažkokiem............. . Sėkmės Česlova -Jūs sprendimas laiku ir vietoje.

Ausma, jau jos žvaigždė nusileido. Kažkada ji buvo gerbiama, bet ne paskutinį penkmetį. Dabar ji užspęsta kamputyje...., o tu tuo naudojiesi.

Palaikau. Seniai reikėjo taip padaryt ir mest tą šutvę.

Tai kad atrodo M. užspęstas ne kamputyje ,o visame kampe. Atrodo bus ne judėjimas ,,Pirmyn", o ,,Atgal.''

Kupeta ant galvos ir Pirmyn po parcijas. Jau pas beniu tai čebatus ar kaliošus reiks traukc iš tvartuko Česei. Rinkimai artėja po trobas reiks lankytis.

Didelis klausimas, ar tas Margelis dalyvaus rinkimuose. Galėsit su Skverneliu, kuris Lazdijų rinktinę išdraske, toliau Lazdijus draskyt iki pabaigos. Kas jau čia liko tu įstaigų. Gi per šią kadenciją gražią stotį pastatė ir sporto centrą. Ai dar svarbiausia, kad suvienijo žmones, daug demesio ir ne tik skyrė 'Gojaus' kalakutams

Tai kad čia nieko nenutiko. Buvęs meras su dauguma partiečių iš pamatinės partijos, kuri jį į merus atvedė, pabėgo. Tai ir kiti tą patį gali daryti, Neuzdrausta

O užstatą VRK už Česę ne Margelis prrieš rinkimus sumokėjo. Nepamirškit to ir aš manau, kad būtų garbinga padėti mandatą Česei ir eit į užtarnautą poilsį.

Labai žemas ir negarbingas poelgis yra išdavystė. Netruksim pamatyt kiek tam česlovos maiše ausma sudėjo.

Nuo kada tarybos nariai- išrinkti žmonių- tampa kažkieno nuosavybe. Kažkieno, kurie nedirba rajono žmonėms, o sprendžia savo siaurus intersus. Užimti valdžią ,prieiti prie ,,lovio'', gauti dėmesio ir šlovės ir t.t. Jei žmogus turi savo principus, savo pasaulėžiūrą, nuomonę. Jei nori dirbti tiems ,kuri jį išrinko(rajono žmonėms) - čia išdavystė. Manu, kad ne.

O iš kur jis tiek pinigėlių turėjo,kad tiek sumokėjo. Už kiekvieną tarybos narį po 5000 eur. IŠ algos ar Obrakų. Gal iš projektukų, atkatukų, knygynukų ....ir kitų ukų.

Iš kur trauki tokias sumas..? mokėtojau tu... labai didelė žinių stoka pas patį.. prieš rašant komentarą reikėtų pasidomėti ar kandidatavimas į tarybą kainuoja..

o Jūs nemanot, kad tai gali būti Margelio "projektas". Gal jam už tai kažką pažadėjo? Jis gi neturi jokių norų, tik pinigai

Manau, kad taip, Odetai vieta bus.

Pastebėjau per posėdį Margelis ir Klėjus buvo sutriuškinti.

Jų situacijoj, kai planai apsiverčia 180 laipsnių kampu ,gali būti ne tik sutriuškinti, bet ir sugniuždyti. Bet jie gajūs . Atsigaus. Su savo sugebėjmais valdantiesiems pridarys problemų dar tiek ir tiek.,

Aš irgi žiūrėjau ir nei jie ten sugniuždyti nei ką. O valdantiesiems noriu pasakyti, kad lazda turi du galus ir Šmulkštienės atėjimo vaisius pamatysim greitu metu.

Jau administracijos direktorės licenzijos ižduotos šiandienos data "TrakasLT" . Sakyčiau pradžia nebloga... Galėjo bent dieną kitą ir palaukti, mano manymu, nes jau ne kaip atrodo

Tai gal reikia ir įvardinti, kad UAB TRAKAS LT yra Šmulkščių. Česė dar prieš posėdį jau skynė savo išdavystės uogeles.

Tai čese visai išnaglėjus jei balsuoja už sprendimo projektus, kur yra minimas "TrakasLT" arba taip visiškai nesigaudo. Baisu.

Kaip balsavo už elektrines turėjo susilaikyt ūkininkai.

Tai kad ūkinykai bent deklaruoja, o ca ponia net neuždeklaravus. Ca tai manau blogai. Ale kas ca macis.

Gal margelis susilaikyt turėjo? Jis gi ūkininkas? Ar nera Pažeidimo?

Nėra