„Lazdijų reklamoje“: B. Rūtelionis. Man su M. Tradišausku nutiko kaip R. Karbauskiui su V. Pranckiečiu

Po 22-jų narystės Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungoje metų trenkęs durimis ir išsivedęs didžiąją daugumą partijos skyriaus narių, Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys, dabar jau buvęs LVŽS Lazdijų skyriaus pirmininkas Benius Rūtelionis sako, kad nejaučia nei pykčio, nei nuoskaudos, nei pasitenkinimo.
O vienintelio iš partiečių, nepasitraukusio kartu, Mindaugo Tradišausko iš Veisiejų seniūnijos, nelaiko nei išdaviku, nei priešu.
Taip pat naujoje „Lazdijų reklamoje“ (2021-11-07) skaitykite:
1. COVID-19 susirgęs Lazdijų dainius G. Gražulevičius: koks liūdnas man laikas.
2. N. Kirsnoje ir Stebuliuose po sniegą braido gandrai: patarė, ką daryti.
3.  Darbą pradėjo laikinasis Kaimo ir žemės ūkio plėtros skyriaus vedėjas Ž. Vasiliauskas.
4. Verslą G. Pranevičienė pradėjo nuo savos spintos valymo.
5. Lazdijuose – nokautas Karbauskiui: partiečiai perbėgo pas Skvernelį.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Dabar turėtų Rūtelionis baigt savo kaip politiko karjerą, gana juokint žmones. Atėjo laikas pasitraukt su visam.

Beniuli, kaip tu taip drįsti niekint žmogų kuris tiek metų tavo avis nuo gaišimo ir tave gelbėjo. Ne Karbauskis, o tu tapai dideliu niekšu pamynusiu visas žmogiškasias vertybes. Tvartą namu pavadinus jis nebaigs smirdėjęs.

Teisingi žodžiai, kad bevielis turėtų pasitraukti ir nebekišti nosies iš savo kiemo. Juk tai gėda rajono ne tik partijos. O, kad jie visi bėga pas skverną tai per audras ir bangavimus visada dumblas kyla į paviršių. Tokie kaip Malvina su Beniuliu tegul tik ir žingsniuoja laisvi, vienas iš Lazdijų rajono, o kitas ant eglių šlapintis.

Tai kuris čia diktatorius, beneli? Karbauskis nepergyvena, kad tavo smirdžių grupelė išėjo, o tu kažkaip žemai kritai. Kaltas Tradišauskas, kad nepakluso pupų dėdei. Lukošenkos laikai jau ir Lazdijuose baigėsi.

Beniau, Beniau, šitaip didžiavais, kad aš valstiečių pirmininkas, o dabar kas? nugi niekas.

high paying affiliate programs<br> <br> work from home teaching jobs<br> <br> best affiliate programs for plant-based supplements<br> <br> supplements for joint pain affiliate program<br> <br> <br> <br> Here is my web blog ... <a href="https://scppfussball.de/forums/users/oliverweems">online medical billing jobs</a>

Jau kam kam, bet Rūtelioniui apie Tradišauską tik patylėt. Tai ne Tradišauskas menkysta ir išdavikas, dėl įsivaizduojamos valdžios išdavęs savo principus ir įsitikinimus. Gailėsis tie 72 ar kiek ten jų, patraukę paskui perbėgėlių ir pabėgėlių vedlį, buvusį policininką. Kas nuostabiausia, žemdirbiškame Lazdijų rajone nėra valstiečių? Visi spjovė į partiją ir nusiplovė? Tai gal geriau reikėjo Karbauskį pakeisti partijos pirmininkuose. O kvailiai, balsavę už Miškinienę, rinkote ne valstiečių atstovę? Jei taip, vadinasi ji eilinį kartą spjovė ant jūsų.

,

straipsni bent perskaitei,kad nesamones komentuoji?:D

Nu koks iš to Beniaus politikas? Jis vietiniams tik gėdą daro. Greičiau atsikratykite juom nes sarmata nuo tokio kolchozniko.

čia turbut kalba pavydas ar ilgalaikes nuoskaudos, vieša paslaptis kad visi buvę valstiečiai o dabar pereinantys pas Skvarnelį palaiko ir palaikys Benių. Purvas pilamas dėl to jok norima Benių išmušti iš vėžių ir pašalinti iš rinkimų. Supranta kad Beniaus paklausys daugelis rajono gyventojų. Nesinervuokite viskas bus gerai, Benius suburs tvirtą partiją. O Tradišauskas pasielgė nesažiningai jo draugė direktorė todėl turėtų pasitraukti irgi iš pareigų

Tai tik parodo kokio š..do yra verta beniulio juodnugarių banda. Ar žinot mankurtai, kad tas Skvarkelis Dumblio pasienio rinktinę panaikino, kad daug žmonių rajone darbus prarado. Ir pagaliau ar žinot kas yra "suderėta" dabar šitų " politikų". Vergai nelaimingi.

Čia manau kalba ant Beniaus jo giminaitis,tas kurį Benius vištos ,,VYRU'' vadina.

Aidas galėtų ir privalėtų verstaminuose prie pat vartų senose kapinėse sutvarkyti šiukšlyną. Ausma pasidomėk. Ausma jisai aptingo

O tai kažin kaip bus santykiai tarp skirtingų partijų poros, liks laisva širdis ir gyvens jie atskirai , o gal čia tik akių dūmimas, bet spaudoje gyrėsi žiedeliu.....

Gaila, kad kai kurių valstiečių nėra gyvųjų tarpe, o papasakotų apie tą jūsų benių.

Nu žinok ai kurie labai gerai atsiliepė apie Benių.

Girdėjau, kad tuoj išeis geras romanas '' Staidarų asilas ir jo avinų banda''

Ga apie saulių bus, girdėjau ruošti rinkimams.

PharmEmpire affiliate invitation code<br> <br> freelance writing jobs for beginners working from home<br> <br> how to make money with herbal supplements online<br> <br> affiliate marketing for beginners shopify<br> <br> <br> <br> Take a look at my web site <a href="https://demo.paganprideofeasttn.org/community/profile/judyx6127273888/">health product promotion for bloggers</a>

Na va kaip gaunasi abiems ,,draugeliams", visi buvo pagal jus durni, nemokyti,ga...pe...,Margelio pakalikai ir t.t. Per visas jūsų užgaidas ir bukumus apie situaciją savivaldoje daug kas nekaltai nukentėjo, turėjo palikti darbus. O dabar kaip dainoj ,,atėjo lemtinga minutė" vienas kitam kartokite ga...pe... ir peškitės į sveikatą.

Beniau tu teisus, paimk kuolą direktorei ir ji turi paisyti tavo nuomonės. Tu ejai agitavai balsuot o jos draugas viską griauna. Gal laikas naujos direktorės pasiieškoti tik žinoma ne varnelienės.