V. Danauskienė: valstiečiams – politinė duobė, bet Skvernelis nebus išsigelbėjimu

Tik aklas gali nematyti, kaip agrofiureriu vadinamas Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas, vienas turtingiausių šalies politikų Ramūnas Karbauskis lėtai, bet stabiliai veda savo partiją į politinę mirtį.
Rašau „savo partiją“, nes ta partija buvo, yra ir, kol jai vadovaus Ramūnas, bus tik Karbauskio politinis uab’as ir niekas daugiau. Įrankis politinei galiai pasiekti ir išlaikyti.
Tiesą sakant, nemažai metų pažinodama šį žmogų ir pažindama jį daugiau, nei jis pats to nori, vis bandau suprasti – daugiau savižudis yra Karbauskis ar daugiau lošėjas?
Bijau, kad labiau lošėjas, šaškininkas, numatantis keturis ėjimus lentoje į priekį. Lažinčiausi, kad tokia jo pagoniškai kalėdinė ramybė, matant išsilakstančius skyrius ir jį paliekančius ištikimuosius ginklanešius (na, bent tokiais greičiausiai jis laikė tuos išėjusiuosius), yra ne kas kita, kaip gerai apgalvotos strategijos ir naujo plano, naujo politinio lizingo dalis.
Gero karvedžio pergalės sąlyga ne visuomet yra planinga strategija. Mūšyje, politiniame – irgi, neretai nulemia netikėtumo efektas, kai negali nuspėti priešininko veiksmų. Kai laimi barbarai. Politikoje – irgi.
Nes būtent toks politinio barbariškumo pavyzdys yra Saulius Skvernelis. Saldi gyvatė, kurią Karbauskį perspėjau auginantis dar 2017-ųjų žiemą. Pragmatiškas, godus karjeristas, kuris dėl savo asmeninės gerovės išduos artimiausią draugą, sulaužys tvirčiausią garbės žodį, nueis su didžiausiu priešu obuoliauti, o jei reikės – parduos sielą velniui.
Ar Skvernelio kuriama politinė partija – tinkama alternatyva iš Karbauskio ir Pinskaus bėgantiems politikams ir politikieriams? Ateitis parodys. Aš asmeniškai už tai nestatyčiau net vieno parudavusio euro cento.

Vilma Danauskienė, žurnalistė (,,Lazdijų žvaigždė", 2021-12-03)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Gal būtų visai puiku,kad visi Ladijų perbėgèliai paliktų tarybą.Prieš rikėjus pasielgėt labai negražiai.Išdavikų ir melagių tikrai daugiau niekas nerinks .Labiausiai nuvylė Beniukas.Per kitus rinkimus nebandykit eit po trobas,nes pasitikėjimo ir pagarbos jūs jau neturit.

Šitaip varė išsišiepį ant Audriaus Klėjaus, kad perėjo po d e š i m t metų in kitų partijų. O šiciej dabar reikalus sustvarkė net nespėjus išeic ir padams net neatvėc. Kų dabar Beniukas su ponia sakys. Kam in akis pažūrės?

Jei merė pasakytų baikit paskalomis užsiimti ir pradėkite dirbti nes galit papildyt darbo biržos gretas. Baigtūsi jūsų spalio ės. Dirbtuvės ir per ateinančius rinkimus vėl balsuotut už merę nes atėjęs Artūras jūsų nepaglostys.

Malvinai paskalos pačiai patinka. Net labai patinka. Ji tik tuo ir užsiima. Ji ne žmogaus gebėjimais, kompetencija bei darbo rezultatais vadovaujasi vertindama žmogų, o tik paskolomis ir kurioje partijoje žmogus. Anksčiau, jai svarbiausia buvo išvyti iš darbo margelinius. Dabar klėjinius. Kas spėjo kepurę apsukti, tie tyliai sėdi ir bezda iš baimės.

Malvinai paskalos pačiai patinka. Net labai patinka. Ji tik tuo ir užsiima. Ji ne žmogaus gebėjimais, kompetencija bei darbo rezultatais vadovaujasi vertindama žmogų, o tik paskolomis ir kurioje partijoje žmogus. Anksčiau, jai svarbiausia buvo išvyti iš darbo margelinius. Dabar klėjinius. Kas spėjo kepurę apsukti, tie tyliai sėdi ir bezda iš baimės.

These are in fact enormous ideas in on the topic of blogging.<br> <br> You have touched some pleasant things here. Any way keep <br> <br> up wrinting.<br> <br> <br> <br> Review my web-site; <a href="http://www.xn--o30bsem0gv74atqi6rd.net/bbs/board.php?bo_table=12&wr_id=67850">levothyroxine disponibile in farmacia</a>

O tai didžiavosi būdama valstietė, Benius ūkininkas atstovaujantis visus rajono ūkininkus. Gėda ir šlykštu, perbėgėliai.

Ar ne lš valdiško kompiuterio komentarus pili. ? Gal dirbti pradėk.

O iš tel. negalima?

O tave gal p. is kur rasau.

Saulius sugriovė sienos apsaugos tarnybą, Lazdijuose, Ausmutė baigia nuvaryti visą rajoną.

Tai parašykit kokiai partijai atstovaujat, gal vienam likusiam valstiečiui, kad taip Karbauskio gailit. Perbėgo, pabėgo, nu ir koks skirtumas tau, eik tu vadovaut Lazdijuose Valstiečių partijai ir pakelk Lazdijus, gal nulipus nuo pečiaus geriau pavadovausi.

Jokiai partijai neatstovauja. Tiesiog šlykštu nuo tokių benių ausmų ir kitos šutvės.

Kaip gražiai buvo apgauti partiečiai. Darbotvarkėje klausimo nebuvo, o ras ir yra. Tai, kur čia miškinienės skaidrumas ar tas klausimas atrodė nereikšmingas toks, o partiečiams manau, kad labai reikšmingas. Laikykis, Mindaugiau. Girdžiu, kad yra norinčių prisijungti į vakstiečius. Sėkmės.

labai negražiai elgiasi ponios direktorės draugas, vietoj meres aš ir direktorę atleisčiau. Tokias darbais skaldo partiją ir mažina šansus laimėti merei mero rinkimus. Taip rimti politikai nesielgia.

O nieko ir nebus Ilonei paskirs solidų priedą ir Mindaugas eis pakeliui su Ilone.

Hm! norint atleisti direktorę, reikia pirma turėti daugumą. Sėkmės direktorei.

Nu jo Benius su Ausma padejo manau daugeliui iš ju isidarbinti, dabar spjaukit ir eikit i kita partija, bet manau gal ir šiltas kedes palikit. Nu Ausma turėtu labai atidžiai peržiureti kas šalia jos .

"padėjo įdarbint", o tai, kad deklaravo, kad bus vertinamos kompetencijos, o ne partiškumas. Na tada yra įdomu.

Reikėtų daugiau dėmesio. Skirti soc. Skyriui vadovai ir darbuotojaii neprofesionalūs jiems trūksta kompetencijos o gal jie tyčia nieko nedirba, nori pakenkti merei ?

uz jus

Asmute sudie ir laimingos kelionės nors eglutė ir labai graži.

Tai kad Malvina prie eglutės grožio prisidėjo kaip kuilys prie karvės apsėklinimo.

Nekalbėk taip sujeta supyks.

Kur pasisakėt apie Skvernelį, tai 1 prie 1 tinka apibūdijimas ir Beniuko. Gal net neša Svernelį savanaudiškumu.

Labai įdomu apasidarė o kaip Sujeta, Rasiulienė, Saladinskai, opolskienė, su mere as Skvernelį eis ar pasiliks pa Margelį?

O tai galima uždarose erdvese be kaukių? Jei ne, tada merė rodo blogą pavyzdį kitiems.

Galima neringa galima......