Lietuvos paštas Lazdijuose persikelia į naujas patalpas

Lietuvos paštas pranešė, kad nuo gruodžio 15 d. Lazdijų  paštas, šiuo metu įsikūręs Lazdijuose, Vilniaus gatvėje g. 19  bus perkeltas į naujai įrengtas patalpas, esančias kitoje gatvės pusėje, Senamiesčio gatvė 1.

Pašto skyrius perkeliamas siekiant klientams paslaugas teikti patogiai ir šiuolaikiškai.

Naujasis Lazdijų pašto skyrius bus tik 100 m atstumu nutolęs nuo dabartinės skyriaus vietos, t. y. kitoje gatvės pusėje. Pašto skyriaus patalpos bus įrengtos pagal šiuolaikišką koncepciją – skyriuje bus įrengti 2 klientų aptarnavimo langeliai, klientai bus aptarnaujami patogioje klientų aptarnavimo salėje, joje taip pat bus įrengta siuntų savitarnos erdvė.

Pašto skyriaus darbo laikas nesikeis, klientai bus aptarnaujami tiek darbo dienomis, tiek šeštadienį – pirmadienį–penktadienį nuo 09:00 val. iki 18:00 val., šeštadieniais nuo 9:00 val. iki 14:00 val.

Naujame pašto skyriuje bus užtikrinamas žmonių su negalia bei žmonių su vaikų vežimėliais patekimas į patalpas.

Pašto skyrių visoje Lietuvoje atnaujinimas inicijuojamas įgyvendinant ilgalaikį investicinį pašto tinklo kokybės gerinimo planą ir Bendrovės veiklos strategiją.

Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

net mėlyna kaip teskinamos lėšos.

Senam pašte stovėjo tušti kabinetai o už šildymą tai mokėti reikia .Ir taip daugelį metų.Visas antras aukštas tuščias,skirstymo salė didelė.Gerai,kad perkėlė į naujas patalpas,šildymas kainuos pigiau.

Tai manote kai išsikraustys į kitas patalpas, senųjų šildyti nereikės, kažkokiu stebuklingu būdu atjungs pastate dalį patalpų ir jų nešildys? Jei klientė ne iš mėnulio, puikiai turėtų žinoti, kad pašto pastate įsikūrusi Sodra, VMI. Naujose patalpose šildymas kainuos pigiau, bet mokės ir už senųjų šildymą, nebent kažkokiu stebuklingu būdu patalpas parduotų ar išnuomotų. O už naujų dar ir nuomą, ko gero nemenką, reikės mokėti.

Senas patalpas perims sodra arba vmį.

Pašto valdžia jau keli metai kaip ieškojo naujų patalpų nes panaikinus pašto buhalteriją moka už tuščių kainetų šildymą.Aš ne iš mėnulio o žinau realią padėtį.Patalpas perims sodra arba vmį o pirmam aukšte gali ir privačios įmonės įsikurti.

Pašto valdžia jau keli metai kaip ieškojo naujų patalpų nes panaikinus pašto buhalteriją moka už tuščių kabinetų šildymą.Aš ne iš mėnulio o žinau realią padėtį.Patalpas perims sodra arba vmį o pirmam aukšte gali ir privačios įmonės įsikurti.Ne savivaldybė pirko patalpas o paštas.Paštas nepriklausė savivaldybei niekada.

Viskas juda tolyn nuo gerovės valstybės.Tik visko naikinimas pas mus vadinamas optimizavimu.

Ar ca pirko trobesius ar nuomoja is Giliooo???

O kodel jums tai turėtų rūpėti,pirko ar nuomoja.Tai ne savivaldybės pinigai.

O kodel as negaliu paklausti? Jei man rupi tas klausimas tai reiskia idomuuuu. Jei jums netinka tai apeikite si klausima.

Pagaliau gyventojams butus gali padaryti pašto patalpose.Jei išsikraustė,vadinasi viskas apskaičiuota.

Užtai vmi "labai gerose sąlygose" dirba pašto pastate

Paštas išsikraustė nes buvo per didelės patalpos sename pašte.Per daug kvadratų o šildymo negalėjo atjungti.

Puikus sprendimas, pagaliau padoriose patalpose.

How to manipulate your audience into buying beauty products <br> <br> and make a killing<br> <br> Top affiliate marketing programs for beauty and health bloggers Affiliate marketing 101:<br> <br> A beginner's guide for beauty and wellness bloggers<br> <br> therapist gig economy<br> <br> <br> <br> My webpage: <a href="http://www.bookbugs.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=91894">How to turn your health and beauty blog into a goldmine with affiliate marketing</a>