V. Žička: nustokime dejuoti – aplinkui tiek puikių žmonių

Šiuo metu su komisijos nariais važinėjame po rajono sodybas ir renkame jas konkurso „Gražiausia sodyba“ atrankai.
Žinokite, esu lengvai šokiruotas gerąja prasme. Mes turime tiek puikių žmonių rajone!
Kaip politikas tikrai nevengiu renginių, susitikti su rinkėjais, pakalbėti, išklausyti. Jie nebijo man skambinti, pasidalinti savo bėdomis.
Bet mes, politikai, kažkaip užsisėdime savo kabinetuose. O vertėtų tiesiog sėsti kokį savaitgalį į automobilius ar ant dviračių ir pervažiuoti mūsų kaimus ir miestelius, mūsų vienkiemius.
Ten gyvena tiek nuostabių dzūkų! Man, vaikinui iš Šiaulių, kaip sakoma, atvykusiam į Lazdijų kraštą prieš keturis dešimtmečius, tas dzūkiškas atvirumas, svetingumas, draugiškumas buvo didžiausias atradimas.
Ir patikėkite, net po tiek metų nenustoju tuo žavėtis. Tai yra kažkas fantastiško – važiuoji niekuo neišsiskiriančiais keliukais, kol privažiuoji vienkiemį, o ten – gėlynai, takai, aplinka sutvarkyta, graži, tokia šilta, sava. Ne, ne apie kokią stiklo architektūrą, kuria turtuoliai puikuojasi, kalbu. Kalbu apie žmonių santykį. Apie tai, kaip jie tave pasitinka, priima, kalba lyg su senu draugu, lyg šeimos narys būtumei.
Noriu paprašyti mūsų krašto dzūkų – nesikeiskite. Būkite tokie, kokius jus šiomis dienomis mačiau. Ačiū, nes jūs esate tikrasis Lazdijų krašto turtas, nepaisant to, kokios negandos mus užklupusios. Jūsų ir jūsų stiprybės dėka mes atlaikysime viską.

Valdas Žička, rajono savivaldybės tarybos narys (,,Lazdijų žvaigždė", 2021-10-15)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

žiūrėk ką darot iš šito krašto kaišiodami kur papuola saulės elektrines gražiausiuose kampeliuose, ir dar nelegaliai. Darykit išvadas kol laikas, nes dar galit gaut ir pasėdėt. Ir kurkit darbo vietas, o ne parceliuokit žemes.

Matosi ad ruošiasi rinkimams.

Įdomu kur šis ponas dirba kad nenurodo?

Tai jau ne Beniukas važinėja su komisija? jau visai nabagas merės nubuktuotas.

Pirmos trobos tostas, antros jau nepamenu. Ar visa komisija tokia pastabi?

Buy generic Glipizide online without a prescription for less Where to buy diabetes medication online without a prescription and with <br> <br> fast delivery?<br> <br> Get Metformin Online for diabetes Cure at Best Price the most legit diabetes medication online dealer<br> <br> <br> <br> My page ... <a href="http://soksarang.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=3700">Order Metformin online for diabetes treatment without a prescription</a>

Žičkus neįdomus tu mums, nelysk i spaudą.

Nepavydim Valdui. Ir nerašom už visus. ,,mums''

Kaip negeda tau išvis būti tarybos nariu! Darba pragėrei, hipodrome nesusitvarkei, šeimos nesusitvarkęs... Ka toks žmogus gali? Ogi nieko...

Žmonės tikrai geri ir kantrūs mūsų rajone. Dar išvis didelis mokėjimas gyventi ir pragyventi, kaip tokia bedarbyste rajone.

Kuriam dabar gert? Visi rajono alkasiai vieninkim gretas balsuodami prie larioku!

Surastas dar vienas rajono gelbetojas?! Jau tada tapt Druskinink. sen. negu toliau cirkus sekt.

O jam negėda , žmona be konkurso įkišta. Sėdėtų tyliai ir nekriuksėtų.

Užtat žmona protinga ir išmananti savo darbą. Sprokit iš pavydo!

cha cha cha

Kuri?

kiek žinau tai pirmą paviliojo geras draugas :( tai viskas aišku su ja ko reikėjo :) , antra tai Simno gudrutė :)nuo snukio atidarymo gali pamatyt ko matęs ir negirdėjęs :), o ši rami, kultūringa, darbšti ir save išsilaikanti moteris Žičkai pasisekė.

O TU kartais ne leipalingio gudrute ir profkes k... :DDDD kartu geret,kartu davetes tai kaipgi neuztarsi ;DDDD

pharmacy affiliates<br> <br> work from home careers<br> <br> digital products<br> <br> best affiliate programs for health bloggers<br> <br> <br> <br> my web-site; <a href="http://redvirtual.economiafamiliar.gob.ni/groups/if-you-have-a-blog-or-website-related-to-health-and-wellness-monetize-it-877722458/">how to start an herbal supplement affiliate business</a>

Kuri?