A. Margelis: „Pas mus važiuodavo kitų savivaldybių delegacijos, mumis žavėjosi ir pavydėjo. Ar reikia dėl to gailėtis?“

A. Margelis su žmona Lina kartu ir asmeninėse, ir rajono bendruomenės šventėse. Šįkart – krikšto dukros Airidos vestuvėse.

Pasikalbėti su buvusiu ilgamečiu Lazdijų rajono savivaldybės meru Artūru Margeliu susitikome ypatingu metu – jo 56-ojo gimtadienio išvakarėse. Taip jau sutapo, jog „Lazdijų žvaigždė“, vykdydama savo sumanymą pakalbinti visus buvusius rajono vadovus ir sužinoti, kaip jiems sekasi, kaip per laiko atstumą vertina savo buvusį darbą, kokie ateities planai, Artūrą Margelį užklupo kaip tik prieš asmeninę jo šventę.
Buvęs meras šiuo metu – rajono savivaldybės tarybos narys, dirbantis savivaldybės tarybos Biudžeto, turto ir investicijų komitete. Susitikome ką tik pasibaigus šio komiteto posėdžiui, kuris tradiciškai vyksta prieš kiekvieną savivaldybės tarybos posėdį. Šiuose komitetų posėdžiuose paprastai išliejama daugiausia emocijų, išryškėja tarybos narių nuomonių skirtumai. Todėl rūpėjo, ar šįkart opozicinė A. Margelio frakcija „Pirmyn. Kartu mes galime“ turėjo daug pastabų, ar buvo, kad nuomonės komitete stipriai išsiskirtų. Kai paaiškėjo, kad posėdis praėjo ramiai, nes aštrių klausimų svarstyti tiesiog nebuvo, sėdome kalbėtis apie gyvenimą – esamą ir buvusį, apie planus, geras ir nelabai geras naujienas.
Kalbėjomės jaukiuose Linos ir Artūro Margelių namuose, tiksliau – didžiulėje jų sodyboje, kuri yra visos šeimos – ūkininkaujančių vaikų Rūtos ir Domanto su šeimomis bei pačių Linos ir Artūro Margelių – ūkio centras, ašis, apie kurią sukasi trijų šeimų gyvenimas. Artūras Margelis patvirtina: niekur kitur jis nebuvo deklaravęs savo gyvenamosios vietos. Tik Vartuose. Nors turi butą Lazdijuose, jau net neprisimena, kada į jį buvo užsukęs. Nes Vartuose yra tai, ko Lazdijuose negautum – už lango besidriekiančios jau beveik Suvalkijos lygumos, didžiulis sodas, pirtis, gėlynai, daržai, ūkiniai pastatai. Neseniai restauruotas tėvų namas dvelkia jaukumu ir ramybe, nes artimiausi kaimynai – gal tik už puskilometrio. Kaimo keliuku, vedančiu pro sodybą, mums besišnekučiuojant nepravažiavo nė viena mašina...   
Interviu su A. Margeliu - naujausioje “Lazdijų žvaigždėje” (2021-10-15).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Kaip anksti prasidėjo rinkimai. Pasistenkite Ausma nes matau netilpsite į traukinį.

Kad jau Ausmos traukinys seniai tiu tiu tiu. Jai jau be šansų.

Ausmos traukinys jau nuvažiavo nuo bėgių, nes buvo daug norinčių vairuot, bet mokančių ir neatsirado. Gaila niekšiškai sugriauto rajono.

Taip,rajonas sugriautas, labai gaila..., bet rinkimai ne už kalnų?!

Sėkmės Jums! PIRMYN!

Ausma pati paleido traukinį ir jis jau jos nebepriims.

Ausma pati paleido traukinį ir jis jau jos nebepriims.

O Saulius ar ruošiasi į merus?

Jei Ausma nelaimės ,Sauliui atėjus Margeliui bus ragai.

O taip tikrai rajonas paguldytas ,,horizontaliai,, ant menciu, nei zadetu darbo vietu, nei gamyklu pastatyta priskiede pries rinkimus pazadu da…..,o rezultato kaip is ozio pieno, ar ne tep eisma,a.

Malvinai norint siekt antros kadencijos yra tik viena išeitis, prieš pabaigą išeit į dekretą ir po metų kitų grįžt į savo vietą, nors to Lietuvoj gal nebuvo, bet pabandyt galima... cha cha cha

Ji yra merė ir jos vardas Ausma .

Sėkmės, Tau Artūrai, visur ir visada. Mes laukiame tavęs sugrįžtant. Mes be tavęs, kaip žuvis be vandens.

Va kiek gerbėjų atsiranda, o dabar sėdi merės Ausmos dešinėje ir tik laukia kada išduot o Ausma laikai atėjo visi keikia už akių parduoda ir renginiuose jau niekas bendrai nesi fotografuoja.

Yra tokia patarlė ,kad savam krašte pranašu nebūsi ,aš manau ,kad nereikia tiek stengtis dėl šito gūdaus kaimo ,čia niekada niekam niekas neįtiko...

Bet taip uzgaudineti mūsų rajino merę,, Malvina'' gali visiskas hamas kiekvienam leidinyje. Niekas niekada negerai ! ,

Kaip būna blogiau, tada supranti kaip buvo gerai. Pirmyn, Artūrai. Laukiame sugrįžtančio į merus , pats geriausias meras iš visų buvusių ir nedrįskite prieštarauti. Priėmė visus ir neatstūmė nė vieno, visi dirbo ir buvo gerai.

Tai kad ir ausma nieko neatstūmė ypač konservatoriai pirmai ir dabar visur sudarbinami.

Dabar tokie laikai visi pasimuilinę lenda, bet tuoj spjaudys už nugarų mere į tave. Ausma atėjai sublizgėjo ir viskas.

Skaičiau bibliotekos diektorienė traukiasi , tai nors auditą kaip reikia atlikit. Televizorių prpipirkta net toms bibliotekoms kurios uždaryt reikia. Nenormalu mokyklos uždaryta o bibliotekos pilnu etatu dirba. Būtų gerai kad ir pavaduotoja kartu su visais giminėm ir draugais Pasitrauktų?

Televizoriai kiekvienai bibliotekai nupirkti pagal Lietuvos nacionalinės bibliotekos projektą, jūsų rajono bibliotekoms tai nekainavo nei vieno cento! Vyko informacinio raštingumo mokymai bibliotekose. Kam reikia, tas viską žino ir dalyvauja. O kas nori pyktì išliet, tas pasislėpęs už pečiaus anonimiškai pyksta.

O konkursas į kirsnos iri kučiūnų biblioteką buvo? Kažkaip spaudoj nepastebėjau? Ir kam laikyti verstaminų , stebuliu ir tezių bibliotekas jei vietoj jų užtektų vienos? Žmonių nėra renginių nėra o bibliotekos išlaikomos už mokesčių sumokėtus pinigus.

Kaip gerai ateis nauja direktorė pakeis ir pavaduotoją ir bibliotekoje bus tvarka. Viskas pagal planą.

Kokiu pagrindu laikraštis publikuoja nepilnamečio nuotrauką be tėvų sutikimo?

O iš kur žinai, kad leidimo nebuvo?

Kas valdzioje, tas ir blogas

pharmacy affiliate website tools and resources<br> <br> How to choose the best supplements affiliate program<br> <br> health blog youtube channel monetization<br> <br> pharm empire<br> <br> <br> <br> Here is my web blog: <a href="https://forum.myumunna.com/community/community/profile/anjachu48966497/">Supplements affiliate program sign-up process</a>

Gailėtis nereikia. Reikia tik didžiuotis. Jūs neginčijamai atidavėte visą save Lazdijų rajonui. Todėl ir gailėtis nėra pagrindo .Sėkmės Jums.

Nerinksim šypsenėlės,bet ir Margelio nerinksim.Pamirškit tą savanaudį Margelį.Viskas pas jį buvo tik sau,sau,sau.

Visko visiems uzteks ,kad tik sveiki būtumėm ir nenumirtumem nuo sito kovido ,o vieniems ant kitų rašinėti ir pyktis dabar laiko jau kaip ir neliko ,geriau jau palinkėkime vieni kitiems sveikatos...

Ateis rinkimai ir gyventojai išsirinks savo merą.Nėra čia ko piršti Margelio nes nuo to reitingai jo nepadidės.Žinom jo darbus.Labai negražu vadinti merę Malvina.Ji turi savo vardą ir labai graži moteris tik vat jos tie darbeliai nelabai mums patinka.Tik renginiai ir daugiau nieko. Tikėjomės rimtesnių darbų.Margelis jau mušta korta.

Pritariu ,negražu sugalvoti kažkokias pravardes, šaipytis iš merės ir kitų iš asmenų ,kartais net ir neturinčių viešojo asmens statuso visuomenėje, bet matomai kaime tai populiaru. Nesolidu išsilavinusiems politikams žarstytis įžeidžiančiais epitetais apie konkurentus ir ne tik...

dar vieną nemusta kortą ,tai iš Lazdijų liks Bugieda 2.

Pirmyn, Artūrai! Rajonui reikia tikro šeimininko, o atėjus kaimo mieščionkai, kuri tik moka pasipiarinti ir jokių realių darbų nevyksta reikia grįžti į ten iš kur ir atėjo. Jos vieta ten! Čia reikia ūkiško ir gerai žmones žinančio žmogaus, o už Jus geresnio nevuvo ir nežinia kada bus. Sėkmės Artūrai Jums ir Jūsų artimiesiems.

kur buckis priedo ?

Siekdami palankių rinkimų rezultatų, politikai jau ėmė viduriuoti. Dar du metai prieš akis, o Artūras nebeatlaikė. Artūrai, tavo traukinys jau nuvažiavo. Būk geras ir nejuokink žmonių.

Nuvažiavo ir dabartinės merės traukinys, dar net iki galo nedavažiavęs!

O dabar Arturui traukinio ir nereiks,atvarys su MTZ oku ir bus ant tavo traukinio padejes ,,skersa,,.

ruskis pasakytų za sto barolis na to i naparolis.

Kaip jau rinkimai artėja, tai ir žmona ir vaikai ir dar anūkai atsiranda. Ko dar Margeliui reikia, kad dar kartą i pcichūškę bėgtų, ar negana jam visko, ką per kelias kadencijas pasidarė?

O tu jau išėjai iš psichuškės? Ko gero ne, kad tokias nesąmones rašinėji.

Labai gražus straipsnis apie merą Artūrą Margelį. Per savo kadencijas jis labai daug gero padarė rajono labui visose gyvenimo srityse. Ypač kultūros ir švietimo baruose, nes jie buvo labiausiai apleisti. Meras nuosekliai laikėsi prioritetų, o buvo nepelnytai juodinamas, koliojamas kolegų komentatorių. Kaip dabar merė Ausma Miškinienė. Ji į valdžią atėjo, neturėdama patirties. Palaipsniui jos įgauna per sunkius išbandymus. Ji irgi stengiasi dirbti rajono žmonių labui. Ne viskas pasiseka, ko nori merė ir rajono gyventojai. Ir grožis čia nieko dėtas. Fotografijos irgi. O kad kai kuriais klausimais meras A. Margelis ir merė A. Miškinienė sutaria, tai tik visiems geriau.

Pešatės Jūs dėl tų biudžetinių darbo vietų, kur atlyginimas mokamas už atėjimą į darbą. Tik kad ten ne atlyginimas, o paguodos prizas. Vemt norisi, kaip uolus partietis, nesidrovėdamas pašalinių asmenų primygtinai reikalauja asmeninio automobilio remonto išlaidas pripliusuoti prie savivaldybės išlaidų. Dar gražiau, kai tokie partiečiai prašo dažų skarbonkę įrašyti į savivaldybės išlaidas.

oho, o kas čia toks? o tai kaip taip galima įrašyti į kokią sąskaitą? ar pripliusuoti?

O tai kaip su pirkimais tada? Ne be reikalo keičiasi ūkvedžiai. Nes, manau tų "uolių partiečių prašytojų" yra daug.

Kažin kaip Airidas laikosi? Kaip Jolkai sekasi?

Jau susitvarkėt namus ,išsiurbėt kilimus ,pas jus šeimoje viskas gerai ,neturit jokių rūpesčių , sveiki esat? Oi kaip jums gerai, tai galit ir kitais pasidomėti .

By F Fındıkoğlu Cited by 8 — Belli bir müddet <br> <br> geçtikten sonra. •(*) Birinci konuşmamızın yapılmasından sonra Tıp Fakültesi Tıp Tarihi.<br> <br> Enstitüsü de bu konu hakkında bir konuşma <br> <br> arzu.<br> <br> <br> <br> Here is my website ... <a href="https://www.google.rs/url?q=https://stromectol4pro.top/cl/gy6nf">Doktorlar neden çok fazla ilaç reçete ediyor?</a>

Visi vadovai remontuodami nuosavus automobilius pripliusuoja pinigus valdiškiems.Nieks to nesugaus.

Ausma kaip tu skaitai ar čia normalu bibliotekos atsidaro8-9 val. O vaikai iš mokyklos grįžta 3 - 4 val. Kada bibliotekos jau uždaryta. Peržiūrėkite būtinai jų darbo valandas, kam laikyti biblioteką kada vaikai mokykloj .