,,Lazdijų reklamoje”: rajonas – koronaviruso duobėje, gyventojų prašoma skiepytis ir saugotis

Lazdijų rajonas kasdien grimsta į vis gilesnę koronaviruso susirgimų duobę. Savivaldybė jau nuo rugsėjo 25-osios yra vadinamoje juodojoje zonoje, o paskutinėmis dienomis augantis naujų susirgimų mastas yra skaičiuojamas dviženkliais skaičiais kasdien.
Statistikos departamento duomenimis, pirmadienį Lazdijų rajone sirgo 157 gyventojai, 130 papildomai buvo saviizoliacijoje.
Naujų nustatytų koronaviruso susirgimų augimas per keturiolika paskutinių dienų išaugo net trečdaliu. Pandemijos pagreitis siekia net 35 procentus per paskutiniąsias dvi savaites.

Taip pat naujoje ,,Lazdijų reklamoje” (2021-10-12) skaitykite:
1. A. Zubrickienė savo verslą dabar vadina hobiu: dirbs, kol sveikata leis.
2. Išskirtiniai „Tele2“ pasiūlymai laikui po darbo namuose ir verslui.
3. Kaip vienas Žemaitkiemio gyventojas giminių Lenkijoje ieškojo.
4. Aiškėjant naujoms įvykio Teizuose detalėms, šeimą sukaustė baimė.
5. Lietuvos bibliotekininkų renginyje žibėjo Lazdijai.
6. Šeštokuose vis dar vaikšto gandras.
7. Kučiūnų šv. Kazimiero bažnyčiai – 25-eri: šventė baigėsi bebrienos kepsnių valgymu.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Labai keista corona plinta o baliukai kaip vyko taip vyksta. Ar nelaikas uždraust ?

matyt vis lieki uz borto ,niekas nekviecia,kad siulai uzdaryti

Tu patikėk kviečia, bet dar proto turiu ir saugaus. Nors apie tave gal taip nepasakyčiau svarbiausia pašaipiai ir leki..

tada prisipazinsiu,kad esi unikumas,nes iprasta spjauti ant saugumo ir isivaizduoti save esant nemirtinguoju....ir paleidus plaukus siausti uzti uliavoti

Keista, Ilonei priedus moka o ji koronės nesuvaldo...

Ilone su makvina sedi ant pinigu maiso. Ju rankose viskas. O ko nepatenkinti? Senjorams nachaliavai dave kibinuka ir orbatos. Malvina lakiojo issisiepus balso rinkimuose noredama uzsitarnauti tainwra ko ir stebetis, kad duobeje korones. Tik lekit, sveskit sventes, tik vaidinkit ir nebedavokit kad susirgote. O ilone su malvina ir dar siga - sekliu morka, stukaciumi gales laikrsciuose girtis ir priedus prie darbo uzmokescio kisti i kisenes. Pokyciai su pokyciais. Cha cha cha!!!!!

Ilone su makvina sedi ant pinigu maiso. Ju rankose viskas. O ko nepatenkinti? Senjorams nachaliavai dave kibinuka ir orbatos. Malvina lakiojo issisiepus balso rinkimuose noredama uzsitarnauti tainwra ko ir stebetis, kad duobeje korones. Tik lekit, sveskit sventes, tik vaidinkit ir nebedavokit kad susirgote. O ilone su malvina ir dar siga - sekliu morka, stukaciumi gales laikrsciuose girtis ir priedus prie darbo uzmokescio kisti i kisenes. Pokyciai su pokyciais. Cha cha cha!!!!!

Tai kad maišas jau tuščias, išmetė naujas darbo vietas bekurdamos.

grey market pharmacies <a href="https://www.artyejurang.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=7323">I need diabetes drugs now! No prescription no problem!</a><br> <br> Score some sick discounts on diabetes drugs online.<br> <br> I want 'em all! Where can I illegally obtain Metformin without a prescription and <br> <br> have it delivered to my doorstep?

Ko norėt net seimo nariai trankosi po kaimo baliuškas nes matyt artėja rinkimai. Merė su direktore jau susidaro įspūdis nekontroliuoja padėties o kaimiečiai tuo naudojasi praplaudami pinigus?

Norėčiau tik paklausti kodėl renginyje nebuvo reikalaujama sveikatos pasų kirsnoje?

o kas dirba Kirsnoje?

Ar ne Trampas?

I don't even know how I stopped up here, but I believed this post used to be great.<br> <br> <br> <br> I don't understand who you are however certainly you're going to a well-known blogger in case <br> <br> you aren't already. Cheers!<br> <br> <br> <br> my blog post; <a href="http://dac21.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=397526">How to buy arava safely online</a>

Prašo saugotis.... Ar prašo mugėse tūsytis? O kur kitur pasirodyt ir pasireklamuot? Tik mugės ir liko, nu dar senjorų kavinės. Nieko daugiau ir nesugeba šita valdžia.

nu dar televizoriui kartais įlenda, nors jau neturi visai kuo pasigirti, jau kiti aplinkiniai merai santūresni, o jau jie tikrai turėtų kuo pasigirti.

Išlindo ir beniuko dukterėčia žodžio tart. Irgi stebuklingai savibledoi "konkursus laimėjo". Ar bent žino už ką algą gauna. Pokyčiai jūs apgailėtini gavosi, ant klastos ir varguolių pečių. Artėja beno šutvės atskaitos diena.

O ilonei buvo skirtas per ,,mazas,,priedas prie algos uz COVID-19 ,,sekminga,, suvaldyma, tai Kaledoms bus paskirtas trigubas priedas, patikekite, tada uzteks dalyboms.

easy work from home jobs<br> <br> passive income apps<br> <br> PharmEmpire affiliate network invite code<br> <br> herbal supplement affiliate marketing ideas<br> <br> <br> <br> My web blog - <a href="https://myeclass.academy/blog/index.php?entryid=1382107">easy work from home jobs for quick money</a>

Tas visas kaimų šventes turėtų stabdyti. Esant tokiai situacijai Nenormalu.

Uždaryti visus kaimo renginius nes prisirenka nekiepytų , galimai sergančių.

kodel neraso kur serga konkreciai nezinau kur saugotis susidaroyspudis kad nera koronos

proga siulyciau premiją išmokėti. Kopūstais zielatelno.

Kaip rajonas nebus duobėje, kai renginiai po renginio vyksta, o juose pasifotkinti turi būtinai ir rajono,, pirmoji". Matyt jau visa tai visiems įgriso iki kaulo, kad vienas pilietis viešai pasiūlė ,,pirmąjai" vadovauti žuvies cechui.

nes jau reikia didint priedas.....

kiek siandie viruso o gal nebuvo