,,Lazdijų reklamoje“: daržininkė prisiaugino lagenarijų – ragauti bijo, bet žada naudoti skiepijimui

Agnė Bučionienė, Lazdijų rajono daržininkų feisbuko grupės įkūrėja, nusipirko sėklų Lazdijuose, sėklų parduotuvėje, pasėjo ir prisiaugino tokių daržovių, kad dabar sudėjusi į krūvą žiūri ir net ragauti nedrįsta. Prisiaugino ji lagenarijų. Tai itin retas svečias mūsų daržininkų daržuose. „Ant sėklų pakelio buvo užrašyta: „Paprastasis ilgamoliūgis”, - prisimena daržininkė.  
Užderėjo šie neįprasti, įspūdingi moliūgai gerai. Tokios gausos neįprastų daržovių nesitikėjo nė pati daržininkė: „Sėklos jų visiškai nepanašios į paprastų moliūgų. Sėklos įdomios, žiedai kitokie ir vaisiai išskirtiniai, o ir užaugo daug“.
Taip pat naujoje ,,Lazdijų reklamoje“ (2021-10-05) skaitykite:
1. Oficialu: G. Varnelienė tapo skyriaus vedėja - rūpinsis savivaldybės komunikacija.
2. E. Kaminskas vedė tradicinę kapelų šventę Seinuose.
3. Vietoje nenustygstanti jauna moteris suranda laiko viskam: „Darbai nepabėgs, o dalyvauti mėgstamose veiklose tereika tik noro“.
4. Taip atrodo aktyvios 83 metų S. Babarskienės gyvenimas: sėda prie automobilio vairo ir nuvažiuoja, kur jai reikia.
5. Rajono senjorams – ypatingas dėmesys: veikė jiems skirta kavinė, pyragais ir arbata vaišino merė A. Miškinienė ir kiti savivaldybės vadovai.
6. Geografų forumą vedęs J. Malinauskas: „Geografijos kalendorius subalansuotas“.
7. Apie vilkų medžioklę bei nerimą dėl koncertinų.
8. Naujas vaikų dienos centras Lazdijuose – tarsi stebuklas.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Gal nerašinėkit akyvaizdžių nesamonių, kaip "laimėjo konkursą". Viena Aibės pardavėja ūmai pradėjo laimėt skelbiamus konkursus . Jau gal ketvirtas iš eilės ir skirtingom pareigybėm! Ar konkursų organizatorių sažinė dar vietoj?

Savivaldybė puikiai be konkursų priima darbuotojus.

Pavardinkit kas priimta be konkurso?

Štreimikytė

I constantly spent my half an hour to read this webpage's articles or reviews daily along with a mug of coffee.<br> <br> <br> <br> Bulldog frances tenerife <a href="https://w3corner.com/community/profile/raina67y4305526/">website</a> criadero <br> <br> bulldog frances españa

Konkursai skelbiami tvarkingai su įrašu ir pagal visus teisės aktus. Tačiau laimi tie, kuriems reikia laimėti. Eiliniam žmogui šansų nėra. Išbandyta ne kartą. Aukštasis neuniversitetinis (kolegija) nugalėjo prieš magistrą.

Teko pačiai dalyvauti tuose konkursuose, Jau viskas būna aišku kas laimės. Tai būna jau nuspręsta. Ir nereikia mulkinti žmones. Jei žinai, kad laimėsi , tai ir dalyvauji.

kur dalyvavot

Dabartinè ūkvedè savivaldybès ar su konkursu priimta?

tai gerai dabare samos ukvedes vieta laisva liko.

I do not even know the way I finished uρ here, however I <br> <br> thought this post waѕ good. I don'trecognize who you'rе but definitely you are going tto a well-known blogger should you <br> <br> aren't alreadʏ. Cheerѕ!<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my web-site - <a href="http://www.gejiu.yn.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=277333">輸入 代行 中国</a>

Prisimenam dar kai netolimoje praeityje konkurse i savivaldybės ūkvedžio vietą vyko konkursas ,tai net 15pretendentų dalyvavo ,o ši mergaitė jau turi diplomą ,kuri tapo ūkvede?Dabar kiek girdėjome akcentuojama kompetencijų svarba atrankose.

2068

Girdėjau, kad kur pirmai Marcinkiene vadovavo ,buvo tuscia vieta tai darbuotojos laisva etata pasidalijo, o nauju žmoniu neprieme.

Prie ko čia tas,kad kur pirmai Marcinkienė vadovavo? Pamiršta ta Marcinkienė 100 metų. Prisivadovavo. Vadovė.

Jūs norit pasakyt ,kad socialinių paslaugų centras bankrutavo ar kas nutiko Marcinkienei vadovaujant?

Jai vadovaujant buvo tvarka, dabar jos nėra...

Nejuokink voverių. Tvarka tu

Tikrai buvo tvarka vovere tu. O visą tvarką sugadino merė. Buvo aktyvi, žmoniška ir nuoširdi vadovė.

Aš niekaip nesuprantu kaip darbuotojas dirbdamas daug metų vieną dieną tampa visišku autsaideriu ir reikia jį pakeist ,nes pasirodo jis nieko negeba, nors ir patirties ir žmogiškumo nestinga...

Savo patirtį jau parodė biržoj tai tik atsisveikinimo laiškai su įstaiga liko.

Labai gerai ji dirbo UT. Pagal terminuotą darbo sutartį. Tikrai atliko pareigas super. Ir tikimės, kad ji sugrįž. O tu komentatoriau, nerašinėk melo

Ar nenusibodo vieną ir tą patį rašinėti apie buvusią direktorę ,ar jūs visi neturit savo problemų...Kiekvienas pasižiūrėkime į save kaip mes patys dirbame ,ką gebame ,o kitus kritikuoti lengviausia .Visiems komentuojantiems siūlau sudalyvauti konkursuose į vadovų postus ,o jų tikrai apstu ir parodyti savo vadovavimo gebėjimus.

Protinguole ateis margelis pirma pulsi jam po kojų. Žinom mes jus.

Protinguole ateis margelis pirma pulsi jam po kojų. Žinom mes jus.

Kokioj biržoj?Seniausiai tokios įstaigos Lazdijuose nėra,matosi koks aukštas intelekto koeficientas pas komentatorius,na bet kaimas yra kaimas...

Ӏ relish, result in I discovered exactly what I was looking for.<br> <br> <br> <br> You've ended my 4 dаy long hunt! God Bless you man. Have a great <br> <br> day. Bye<br> <br> <br> <br> My website ... <a href="http://Room18.info/forum.php?mod=viewthread&tid=110109">アリババ 個人輸入 代行</a>

вов руторг

Actually no matter if someone doesn't be aware of then its up to other users that they will assist,<br> <br> so here it occurs.<br> <br> <br> <br> Here is my webpage; <a href="http://www.evieskincareltd.com/blog/2019/02/26/grape-seed-extract/">vệ sinh máy lạnh</a>

Užtat kūrikams su oficialiais konkursais reikua darbintis

O kregzduteje liberalai savo partieti ikiso. Vandentiekyje pagerusi pagavo ir atleido. Pasirodo kregzduteje pijokai tinkami. Muzikantas antanukas nuvare begerdamas darzeli dabar vel tingini pastate. Gales su apanioku santecniku vynuka gerti. O malvina turetu vel belstis i krutine kokia ji teisinga. Geda. Kas gerai dirba malvinai netinka. Visus vadovus svietimo atleido. Dabar prie gustaicio direktores prikibo. O ka malvina dari? Venuaus visa veplu gimine baigia idarbinti. Vyrurelio vadove ukininke kiaules ir parselius pardavineja. Kaimu kaimas. Tundra. Istaigoje mobingas. Bet juk beniaus gimine.

Gerai, kad jau jūs žinote ką kur kas pragere ir pragers. Fui, kaip šlykštu skaityti tokių beraščių, pavyduolių ir neišmanėlių komentarus.

Užtat gera firma kelius ir šaligatvius tiesia Lazdijuose, kuri irgi su "niekuo nesusijusi"...

o kaip?

Pareis Margelis meraut tai visi prisiplakėliai galės pirmi pasakas jam sekt kaip jie konkursus laimėjo, tik kažin ar patikės jis jumis. Manau varysit visi pirmu numeriu i darbo birža . O ne gal jau muilo prisipirkę?

Nei jis pareis nei ką. Socdemai rausis į merų rinkimus. Margelio epocha jau praeitį. O jis kai visada kaišios pagalius iš neturėjimo ką veikti.

Gali dar būti ir taip ,kad mes nesulauksime nei mero ,nei merės ,taip ,kad nesukim galvų pirma laiko ,juk sakoma žmogus planuoja ,o Dievas juokiasi ,gero vakaro visiems komentatoriams ,būkime pakantesni vieni kitiems ir nebėkime pirma Dievo...

O tai kode Varnelienei nepatiko but meres padejeja kažin. Nuo gerai ne vienos tai kitos pareigos. Pasirinkimas

Ji ir prie margelio darbus gerai keitė ir jos vyras šiltai sėdėjo. Nors kas čia žino kaip viskas dabar vyksta visi buvę geri draugai Artūro ir buvę pirmyn komisija pirmininkai darbus gauna pas ausmą? Turbūt vėl visi pas Margelį Sugrįš?