Senamiesčio gatvės gyventojai: po kreipimosi į merę – skubi reakcija

A. Žemaitaravičiūtė – viena iš iniciatyvos sutvarkyti Senamiesčio gatvės infrastruktūrą autorių.

Lazdijų miesto Senamiesčio gatvės gyventojai, praradę kantrybę, kad ir po naujai nutiesto asfalto lietaus kanalizacijos problema nebuvo išspręsta, kreipėsi raštu į savivaldybės merę Ausmą Miškinienę.
Gyventojai surinko parašus po kreipimusi prašydami spręsti situaciją, nes ant važiuojamosios dalies telkšančios balos ne tik sukuria diskomforto nepatogumus, bet ir tiesiogiai menkina jų nuosavybės vertę.
Išsamiai - V. Danauskienė naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2021-09-17).
 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Kai eiliniu nieķalu sprendimus turi priimti merė, tik patvirtina rajono valdymo beviltiškumą. Gal gi nespės visko išparceliuot iki kadencijos pabaigos, nors gali tekt prijungt prie Druskininkų kaip nugyventą.

Toks jausas, kad visi merę ėda ir nieks jos gražių darbų nemato. Labai gaila., kad jauna moteris įkėlė koją į Lazdijus, kur jokios nera perspektyvos.

Niekas jos čia ir nekvietė. Darbų nematyt, tik pozavimas.

Lazdijuose jokiu perspektyvų tikrai nėra,nei darbine nei gyvenimiška prasme,kelios nukvakę senmergės,pasipūtę senberniai ,sėdintys pas mamas ant pečiaus ir socialinės rizikos gyventojai ,patogiai įsitaisę socialiniuose kotedžuose O tuo metu gydymo įstaigose sėdi pensijinio amžiaus daktarai .Įdomu kas gydys šitus socialius gyventojus ir pensininkus dar po penkmečio ,jeigu apie jaunų specialistų pritraukimą į rajoną net nėra svarstoma jokiam tarybos posėdyje ...

šaunuolė mūsų merė, rajono gyventojai ja didžiuojasi. Didžiausia PAGARBA.

Nu kaip paskaitai komentarus , tai merė pagarbą yra praradusi. Pati nekopetingiausia merė Lietuvoje. Gėda kad ji mūsų merė. Ačiū dievui liko jau jei nedaug čia būti.

Na jums tai tikrai toli saukia iki jos proto tai tidel ir pavydit manau.

O gal galite kas atsakyti, kas dabar yra merės komanda?

Merės komanda - merė ir jos fotografas

Nu jo jau draugų nematyti, bijosi ir šliejasi prie kitų. Ir feisbuke laikų ir širdučių mažėja.

Nu jeigu su savo vienu balsu neišrinksi, tai valio

ĮDOMU, KOKS AR KOKIA JŪS KOMPETENTINGAS AR KOMPETENTINGA, KAD TAIP SPRENDZIAT APIE MERĘ. GĖDA SKAITYTI. KAD ZMONĖS TOKIE PIKTI IR PAVYDŪS

pharmacy affiliate commission<br> <br> work from home opportunities for beginners<br> <br> highest paying herbal supplement affiliate programs<br> <br> virtual healthcare jobs<br> <br> <br> <br> Have a look at my web blog <a href="https://www.icukinsurance.co.uk/forums/users/norrismccoin16/">freelance work for moms</a>

Kokie rajono gyventojai. Gal kalbėk už save.

Na mūsų merė turi puikias perspektyvas, bet ne per ateinančius rinkimus, o po jų. Tikrai gaus darbą kokioje viešųjų ryšių įmonėje, partijoje ar mokymo įstaigoje. Mokys kitus kaip galima lygioje vietoje piarintis, kaip padarytas ,,kliurkas" pateikti kaip pasiekimus ir nuopelnus.

affiliate marketing for natural health and wellness<br> <br> Register for a supplements affiliate program and start earning<br> <br> health blog influencer marketing<br> <br> prescription drug discounts<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web blog; <a href="https://freedomentrepreneursconference.com/blog/index.php?entryid=52825">affiliate marketing for herbal supplements</a>

Na komentarai apie žmonių niekinimus niekam verti. Geriau pasiūlyti, kaip spręsti Lazdijų problemas. Tarkim, sakyčiau vietoj pastato ,kur numatyta vietoj senų garažų , pastatyti gerą daugiabutį ir pakviesti jaunas tvarkingas dirbančias šeimas, kurioms dabar neskiriama dėmesio. Visas dėmesys tinginiams ,girtuokliams.Atsipeikėkit. Tegul užsidirba sau duoną.Komunizmo laikais nebuvo veltėdžių, o dabar jų priviso, nes valstybė sudaro tam sąlygas. Pagalvokim.

Pasakei ir prisnigo, taip ir bus!