Vyskupo pamokslo Kryžių šventovėje klausėsi ir Lazdijų rajono merė

Į susirinkusiuosius kreipėsi Lazdijų rajono merė A. Miškinienė, pamokslą sakė vyskupas R. Norvila. 

O. Kuzmaitės nuotr.

Sekmadienį diecezinėje Kryžių šventovėje vyko šv. apaštalų Petro ir Pauliaus atlaidai.
Atlėgus karščiams, akivaizdžiai mažėjant COVID-19 susirgimų, viliojant Dusios ežero gaivai, maldos bendrystei susirinko gausus būrys ištikimiausių piligrimų. Prie jų prisijungė ir valdžios atstovės: Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė, seniūnės: Šventežerio – Aldona Burbienė, Seirijų – Rita Matusevičiūtė-Bražinskienė. Aktyviai atlaiduose dalyvavo ir gražus būrys Vilkaviškio vyskupijos šeimos centro sukviestų šeimų iš įvairių vyskupijos vietų.
 
Plačiau – A. Grėbliūnienė „Lazdijų reklamoje“ (2021-06-29).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Vėl Dievo dovanas dalinat pakaitom su Beniuku. Laikomės , laikomės , bet vargelis į galą. Pastebėsim po rinkimų lankotumą. Nejuokinkit svieto.

Tuščiagarbiška valdžiažmogių savireklama. Vilniui per lendsberginius, Lazdijuose per šituos ramiai pasimelst nebus galima.

Telkimės, vienykimės, horizontaliai ir dabar dar bus MELSKIMĖS. Jau AM nežino kaip gauti dėmesio. Gal reikėtų rūpintis rajono reikalais, gyventojų gerovės gerinimu. Savivaldybės mikroklimatas ir AM pamaldumas nesuderinami!

Kad nesigauna nei telkti, nei vienyti ir nei horizontaliai, nei vertikaliai. Bedarbystė ir betvarkė didžiausia.

Nu bet merės šukuosena bus kasdien profesionaliai sutvarkyta. Kiek girdėjau asmeninės kirpėjos vyras taip netyčia konkursą laimėjo :-(

I all the time used to read post in news papers but now as I am a <br> <br> user of net therefore from now I am using net for content, thanks to web.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Also visit my web page: <a href="https://pointorideaistrue.blogspot.com/2023/03/generic-medications-from-legitimate.html">Whats a point or idea is true: Generic Medications from Legitimate Online Pharmacies in the USA: An Ultimate Guide</a>

Kas jums žmonės čia kliūva, taigi ne kunigai renka valdžia ir aš einu į bažnyčia ir ka, kas gali man uždraust?

Tai, kad čia daugiausia rašinėja keletas komentatorių su vienodu kompiuterio IP. Aš jau nustojau kreipti į juos dėmesį.

Danguole, čia tu?

Visas socialinių paslaugų centras kirpsis pas direktoriaus žmoną Nėra to blogo , kad nebūtų gera

O moterų centre daug. Bus ką veikti Andriui

Sveikinam andriu su pareigomis. Geriausiai pasirode konkurse tad gavo kede.

kėdę "gauti" reikia? ar konkursą laimėti reikia?

Kas čia toks

Tai Vyskupėlis net tris moteriškaites susikvietė...

Labai gerai, kad ponia dalyvauji atlaiduose, bet kai pradėjai kalbėti apie šeimą ir šeimos vertybes- patikėk - taip pasidarė šlykštu klausantis tavo panigerikos, negi tu pati nesupranti, kad šita tema tau geriau nekalbėti, o reikia tylėti ausis suglaudus.

Nu jau kokie mes drąsūs pilti purvą anonimiškai, bet vieną kartą siūlyčiau Savivaldybei pasižiūrėti iš kieno kompiuterių eina tas purvas, o gal yra rašytojų dirbančių kur nors savivaldybei priklausančiose įstaigose pvz. ligoninėj, seniūnijose ar mokyklose, tai reikėtų padaryti tyrimą ir atitinkamai įvertinti.

Gal net nesvarbu ar iš savivaldybės kompiuterio rašo, bet reikėtų pasižiūrėt kas čia taip vertina Merės moralines savybes ir, manau, kreiptis į atitinkamas institucijas dėl šmeižto.

aš tai va iš telefono rašau. Tai ką mano telefoną paims? o aš esu laisvas žmogus ir nuomonę galiu reikšti. Ar jau ir tai negalima mūsų rajone?

aš tai va prie Dusios ant smėlio rašau.Tai ką?Uždrausit? Neatluš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O gal dėl merės nesąžiningų sprendimų kreipsimes į atitinkamas institucijas

How to register for a supplements affiliate program<br> <br> earn from home with natural supplements affiliate marketing<br> <br> pharmacy affiliate website success stories<br> <br> graphic design jobs for remote income<br> <br> <br> <br> Look at my page; <a href="https://www.icukinsurance.co.uk/forums/users/pvamarquis/">make money from home with no experience</a>

"nuomone" darbo metu tikrai negražu rašyti komentarus.

o gal bibliotekoj ?

Nepergyvenkit, manau tuoj bus ir viešų nuomonių. Aš tą jaučiu. Nes jau eiliniai valstiečiai šnypščia ant savo valdžios.

Ar tiesa kad iš konservatorių traukiasi žmones, ir eina pas valstiečius.

taigis tik nelegalai per sienu eina matome,o kad koservatoriai eitu pas valstiecius dar nepastebeta

Hey very nice website!! Guy .. Excellent .. Superb ..<br> <br> I'll bookmark your site and take the feeds also? I'm glad to search out a lot of <br> <br> helpful information here in the put up, we need develop extra techniques on this regard, thanks for sharing.<br> <br> . . . . .<br> <br> <br> <br> Here is my website :: <a href="https://de.amicidellestelle.it/tu/i7lmcu55wfg">helping your loved one with anxiety and depression in dialysis</a>

Pritariu, nes tiktai bailiai ir žemai krite anonimiškai purvus pila ant kitų patys būdami purvinais. Žmogus taip darydamas tiktai pats save žemina. ŠLYKŠTU!!!

Parasyta tiesa nepatinka tau…..

Gal nebedangstykite, o žmonės sako savo nuomonę ir ją sakyti turi teisę! Ne Baltarusija!

Tiesiog likusioj valdžioje pritrūko politinės patirties išlaikyti tinkamą sprendimų priėmimą. Matau, kad asmeninės ambicijos yra Nr. 1, o visa kita jei liks laiko. Už permainas! Balsavusieji.

Nerašinėkite bent ko. Ruoškitės sugrįžtuvėmis!

Margio sugrįžtuvėm? Tai tada jau valstiečių era Lazdijuose baigsis ilgam!

Marcinkų irgi sugrąžno,kokia konseratorių politika baisu .Šitiek pridergė valštiečiai gelbėjo,dabar vėl konservatoriai išgelbėjo.Gėda Klėjui,gėda visiems konservatoriams.Lakstyt po ministerijas su tokiu be kompetencijos buvusiu vadovu,yra baisi baisybė.

Didžiausia gėda yra meluot komentatoriui. Ar jau Klėjus ir konservatoriai sapnuojasi.

Turintys bent kiek nuovokos, supranta, kad artėja rinkimai ir rašinėja, bet ką, ką tik susapnavo.

Matomai žino žmonės,kad rašo. Kažkaip net bjuru,kad tokie nešvarūs dalykai dedasi toj mūsų LIETUVOJ. Pavadinkim šitą įvykį Rudnosiuko sugryžimas.