Besipildančiame „Gravel Fest Rally - Lazdijai“ dalyvių sąraše – žinomos pavardės ir WRC automobilis

Jau liepos 3-ią dieną Lazdijų apylinkėse bus surengtos „Gravel Fest Rally - Lazdijai“ varžybos, kurių metu vyks dviejų čempionatų etapai – Lietuvos automobilių ralio sprinto ir „Mini ralio“. Registraciją į varžybas atidarę organizatoriai netruko sulaukti pirmųjų paraiškų, o kai kurios iš jų – maloniai nustebino. Trasomis skries ir gerai žinomi Lietuvos ralio čempionato dalyviai, o vyšnia ant torto tapo ukrainiečių komandos su WRC kalibro „Mini“ automobiliu paraiška.
Kadangi prabėgus savaitei nuo „Gravel Fest Rally - Lazdijai“ varžybų įvyks antrasis Lietuvos automobilių ralio čempionato etapas Viekšniuose, natūralu, jog atsirado norinčių Lazdijų rajono žvyrkeliuose pasitreniruoti.
Čia jau užsiregistravo Kajus Samsonas su Justu Vičiūnu, kurie lenktyniaus BMW M3 automobiliu. Lazdijuose išvysime ir ralio senbuvius - Audronį Gulbiną su Vyčiu Pauliukoniu. Jie startuos visiems puikiai pažįstamu „Honda Civic Type-R“. Dar vieną paraišką pateikė Serhii Potiiko ir Ivan Mishyn duetas. Jie važiuos Lietuvoje sukurtu „Škoda Fabia R4“ automobiliu, kuriam buvo suteikta tarptautinė FIA homologacija.
Tačiau vyšnia ant torto tapo dar viena paraiška. „Gravel Fest Rally - Lazdijai“ varžybose startuos ukrainiečių komanda „Eurolamp WRT“. Valerii Gorban ir Sergei Larens čia atsiveš WRC kategorijos automobilį – „Mini John Cooper Works WRC“. Ralio sprinto varžybose išvysti tokio lygio techniką yra visiška retenybė.
„Jau nuo paties pirmojo „Gravel Fest Rally“ mes ieškodavome variantų, kaip pasikviesti į renginį garsius sportininkus. Praeityje mums labai stipriai talkino Vytautas Švedas, su kuriuo sukome įvairiausius reportažus, kaip susidaryti stenogramas, darėme įvairius seminarus, stengdamiesi padėti dalyviams. Kartu su dalyviais augome ir mes.
Nuo „Mini ralio“ užaugę iki ralio sprinto ir turėdami ambicijų dar augti iki ralio čempionato etapo, norime savo renginyje matyti ir tuos greitus ekipažus, kurie papuoštų mūsų varžybas. Galima sakyti, kad dabar turime labai didelį ir labai gražų tortą, o pačia saldžiausia vyšnia ant jo taps Valerii Gorban ir Sergei Larens ekipažas.
Derybos su ekipažu truko labai trumpai. Padedant vienam geram žmogui iš Panevėžio buvo surastas Valerii Gorban atstovas Lietuvoje Jurijus Piatinas. Du ar trys skambučiai, keli elektroniniai laiškai ir mes jau matome pateiktą šio ekipažo su WRC automobiliu paraišką. Taigi, galima sakyti, kad tai yra vienas iš rodiklių, kad mūsų renginys auga, didėja, mes įdomūs žinomiems lenktynininkams ir tas mūsų planas A – tapti Lietuvos ralio čempionato etapu, artėja prie realybės“, - sakė vienas iš ralio organizatorių Ronaldas Rutkauskas.
Paraiškų priėmimas vis dar vyksta, todėl organizatoriai neabejoja, kad galutiniame dalyvių sąraše bus galima išvysti ir daugiau greitų ekipažų, įprastai lenktyniaujančių Lietuvos automobilių ralio čempionate.
Kaip jau skelbta anksčiau, „Gravel Fest Rally - Lazdijai“ renginio metu čia vyks ir Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato, ir „Mini ralio“ čempionato etapai. Tačiau tiek vieniems, tiek kitiems dalyviams yra numatyti visiškai skirtingi, nauji greičio ruožai ir netgi atskiros serviso zonos.

Būsimų varžybų video anonsas: https://youtu.be/v7aX4Ovs3FQ

Praėjusių metų vaizdo apžvalga:
https://www.youtube.com/watch?v=YCkWxr1v5zI
Organizatorių inf.

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Raus in savo didmiesčius su tokiom nesąmonėm.

Tokie visokie raliai reikalingi tik dalyviam ir keliem ziurovam ir rajono politikeliams pasakyt kazka tai..... Cia kaip prie palangos vykstanty 1000km, pora sezonu idomu o toliau jis ydomus tik zvonkem bonkem ir kitokiom konservem

Matyt, kad kaitra veikia. Automobilių lenktynės saugomose teritorijose, kažkas katastrofiškai niekšiško. Kažkas už tai turės atsakyt. Nemylit jūs šio krašto, nemylit!

Very good article! We will be linking to this great article on our website.<br> <br> Keep up the good writing.<br> <br> <br> <br> my web site :: <a href="http://xn--vf4b15l12a6a.net/sejongzio/bbs/board.php?bo_table=_product&wr_id=661">pioglitazone 500 mg na sprzedaż w Lublinie</a>

Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using <br> <br> for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had issues <br> <br> with hackers and I'm looking at options for another <br> <br> platform. I would be awesome if you could point me in the <br> <br> direction of a good platform.<br> <br> <br> <br> Look into my web page; <a href="http://aurasystem.kr/shp/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=172255">compra en línea de laroxyl</a>

Garantavo merei eterį ir nuotraukas vot ir atidavė rajoninius keliukus sudraskyt. Mes kaimiečiai galėsim vargt ir iš žolės akmenis rankioti ant posūkių.

Bahsi geçen durumlarda. SGK Kurumsal Hekim Şifresiyle işlem yapabilme yetkisinin hangi usullerle alınacağı hususu ayrıca duyurulacaktır.<br> <br> SGK.<br> <br> <br> <br> Here is my blog post - <a href="http://devicedoctor.com/driver-feedback.php?device=PCI%20bus&url=https://flonase4pro.top/cl/b1sixe05byx">Bileşik ilaçlar dün gece ne kadar sürdü?</a>

Orman Genel Müdürlüğü 2022 Birim Fiyatları.<br> <br> Ağaçlandırma Rehabilitasyon, Toprak Muhafaza, Erozyon ve Sel Kontrolü, <br> <br> Mera Islahı, Fidanlık, Silvikültür ve Etüt Proje işlerinde kullanılacak 2022 yılı Birim Fiyat Cetveli tarihinden itibaren geçerli <br> <br> olmak üzere yayınlanmıştır. Ulaşmak için tıklayın.<br> <br> <br> <br> Also visit my web site: <a href="http://pievedispaltenna.it/cl/ipiqdbkx2">Lek na płodność klomifen</a>

building passive income for doctors<br> <br> passive income for nurses with no investment start earning money from home without any investment today<br> <br> tips for earning passive income in canada as a doctor<br> <br> <br> <br> Check out my page online passive income ideas for doctors in canada - https://zebu-air.com/community/profile/fvpelvin8309495/