D. Pledienei išmokėta keturių atlyginimų dydžio kompensacija

Merė A. Miškinienė: „Esame dėkingi D. Pledienei už daugiau kaip 17 metų darbą vienoje svarbiausių Lazdijų krašto istorijai įstaigų.“

Kadangi pasitraukdama iš Lazdijų krašto muziejaus direktorės pareigų Daina Pledienė viešai nekomentavo tokio sprendimo priežasčių, apie jas pasiteiravome savivaldybės atstovų.
Ar tiesa, kad darbą palikusiai Lazdijų krašto muziejaus direktorei D. Pledienei išmokėta 4 mėnesių atlyginimų dydžio išeitinė kompensacija? Jei taip, tai kodėl? Juk paprastai savo noru išeinantiems darbuotojams priklauso tik kompensacijos už nepanaudotas atostogas. Ar Lazdijų rajono savivaldybės administracija nenorėjo matyti D. Pledienės, einančios muziejaus direktorės pareigas, ar buvo nepatenkinta jos darbu? 
Kiek ilgametės muziejaus direktorės pasitraukimui turėjo įtakos tai, kad merės komandoje dirba asmuo, kurio artimieji kaltino D. Pledienę mobingu? Dėl to vyko net direktorės darbo patikrinimas.  
Koks Lazdijų krašto direktoriaus atlyginimas į rankas? Ar jau ieškoma naujojo vadovo, ar paskelbtas konkursas? Ar Lazdijų rajono savivaldybės administracija tikisi greitai surasti D. Pledienei pamainą?
 Ne tik muziejaus vadovo vieta laisva. Nurodykite, savivaldybės administracijos manymu, pagrindines priežastis, kodėl taip sunkiai sekasi pritraukti į darbo konkursus vienoms ar kitoms pareigoms tinkančius kompetentingus asmenis. Ką daro savivaldybės administracija, kad situaciją pakeistų iš esmės?
Lazdijų rajono savivaldybės merės Ausmos Miškinienės atsakymai – „Lazdijų žvaigždėje“ (2021-02-26).

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Esame tiek dėkingi, kad susiprato pati, todėl draugiškai išmokėjom 4x išeitinę!!!

Pati blogiausia Lazdijų rajono valdžia...

Gerai, kad susiprato ir pati išėjo. Nemaloni persona

Kur darbo kodekse parašyta, kad išeinant savo noru tokio dydžio išmoka priklauso? Kita vertus tada kyla mintys, gal už tokio dydžio išmoką buvo paprašyta išeiti?

skaidruma žadėjo, šlykštu skaityt jos postringavimus. Tik atėjus į valdžią įsakė įstaigų vadovams sumažint etatus ir būtinai, kad visi savo noru..., jokios reorganizacijos.., o vėliau Ilonei premiją už tai...

Kalbate nesąmones. Aš išėiau savo noru ir gavau penkių mėn. kompensaciją. Ir kažkodėl niekas nesistebėjo.

Manau kad tau buvo liepta išeit.

Su tokiais kaltinimais ir negalėjo kitaip būti. Jau po nušalinimo turejo pati susiprasti ir negrįžti, bet va tos nekaltos akeles dar metelius žibino valdžiai, kad aš nekakta . Artistė!

Nes turbūt nebuvo parašyta spaudoje, kad gavote.

Ir tikrai niekas neliepė man išeit, daugiau atvirkščiai. Tam pačiam darbe virš 20 metų pabodo. Norėjosi pabandyt kitur...

manau, kad ne savo noru išėjo, o dar merės padėka, tegul nejuokina su savo padėkom

kad čia dirbti gera tik biudžetininkams. O dešimtmečius už minimumą dirbusiam ir darbo krūvio nebepakeliančiam pusamžiam žmogui išeinant į nežinią verslYnYkas kokią išeitinę išmoka ? Mokesčių inspekcija gal galėtų žinoti :D ?

best place to score diabetes meds online Buy <br> <br> Glipizide online without having to deal with a pesky prescription. Ain't nobody got time for <br> <br> that!<br> <br> Cheap insulin delivery Mail order pharmacy for Trulicity<br> <br> <br> <br> My blog post - <a href="https://vrad.one/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=39751">Diabetes medications on the dark web with delivery by mail</a>

nejuokinkit,Marcinkienei irgi pasiule iseit savo noru su 5 men. iseitine.Bet kai nesutiko atleido pareiskus nepasitikejima ir gavo tik 1 men. iseitine.Moteris nenorejo nusizeminti,todel ir nesutiko iseit savo noru

Ta Marcinkienė tai vaikščiojantis anegdotas.

pharmacy affiliate examples<br> <br> telework<br> <br> PharmEmpire affiliate membership registration<br> <br> natural supplements affiliate marketing for beginners<br> <br> <br> <br> my webpage <a href="http://jiketiyou.com/blog/index.php?entryid=142">pharmacy affiliate website tools and resources</a>

Marcinkienė pagaliau suprato,kad nenusipelnė 5 išeitinių ir pasirinko vieną. Labai teisingas pasirinkimas. ŠAUNUOLĖ!

Labai gaila, kad valdžia taip lengvai paleido puikius įstaigų bei savivaldybių skyrių atstovus. Ir tikrai ne vieną žinau, kad ne dėl kompetencijos stokos buvo atleistas.

Tai labai įdomu iš kokio rajono dabar ateis vadovaut.

Dai is Punsko ateis vadovauti zmones.

Su kuo dar AUSRA gyvena ???

Ir jokio skaidrumo, jokių naujų darbo vietų, nieko gero ir nieko naujo iš šitos valdžios. Tiek Miškinienė tiek Klėjus prieš rinkimus pažadus visiems dalino, pasirodo viskas buvo tik dėl valdžios.Margeli, prosyk kostiumą ir ruoškis atgal darban.Supratom, kad suklydom.

Margelio daina seniai sudainuota ir kostiumas jau supelijęs. Traukim, broliai, šiuolaikę dainelę. Juk ne taip blogai ir gyvenam.

Yra darbo vietų! Prašom dalyvaukite konkursuose. Ar tik vadovauti norite? tam dar reikia ir kompetencijų turėti, ne tik norėti. Džiaugiuosi, kad margio laikai baigėsi, nes buvo tinkami visi, svarbu lojalūs.

Kai sugrįš margelis tu kitaip giedoti, nespėsi paskui ji lakstyt ir be muilo lyst.

oi tokių naudos ieškotojų daug. Susikurti darbo vietą ir pats gali. Yra tokių pavyzdžių ir neverkia.

Klejus,manau,vadovautu tikrai gerai,tik kad mere nedaleidzia,bijo pasirodyt zioplesne uz ji.

Supraskite, kad Klėjus ne meras, o tik merės pavaduotojas. Tai ko gi Jūs norite?

Su kuo dabar aušra draugauja/gyvena???

Su Tavim ir su manim. Nežinojai?

Kas per Aušra?

Kacinskaite.

residual income<br> <br> pharmaceutical industry<br> <br> best affiliate marketing networks<br> <br> online transcription jobs for stay-at-home moms<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web blog ... <a href="https://tecnologiemusicalidante.altervista.org/community/profile/jamesmckim2205/">natural health affiliate programs</a>

gal savų bėdų neturit ,kad domitės plepalų rinkimu ,žema...

NEVIDURIUOK :D :D :D