J. V. Janulevičius: Lietuvoje aptiktas naujo tipo virusas

Kaip pranešė Lietuvos informacijos šaltinis ELTA, šalyje diagnozuotas naujas virusas, kurio paplitimo teritorija – Lazdijų rajonas, Krikštonių kaimas.
Kaip informavo Statistikos departamentas ir Registrų centras, virusu pirmoji užsikrėtė Krikštonių kaimo bendruomenės pirmininkė, po to – Krikštonių bendruomenės aktyvas, t. y. penki komunarai, didelė dalis kaimo bendruomenės, keli komjaunuoliai ir net vienas spaliukas. Pranešama, kad ir savivaldybės atstovai, atvykę į Krikštonis ieškoti vietos paminklui, skirtam tremtiniams ir partizanams, taip pat užsikrėtė šiuo virusu. Kaip nustatyta moksliniais tyrimais, pagrindinė viruso perykla – Šeimų parkas, per ten vykstančius dažnus renginius virusas paplito po visus Krikštonis. Virusas Nemunu nuplaukė į Druskininkus, Varėnos rajoną, Alytų ir net Kauno priemiesčius. Tolimesnį viruso paplitimą laikinai sulaikė Kauno marių užtvanka. Vyksta moksliniai stebėjimai, ar virusas dar neperlipo Kauno vandens saugyklos užtvankos.
Kaip informavo Visuomenės sveikatos centras ir Statistikos departamentas, tai nauja seniau buvusio viruso atmaina-mutantas su jau mums nuo seniai žinomu komunizmo virusu.
Iš kur galėjo atsirasti ši bjaurybė Krikštonyse? Istorijos šaltiniai teigia, kad 1982 metais Krikštonių ekskursijos į Maskvą, Raudonąją aikštę, metu dalis ekskursantų susirgo šiuo virusu ir parsivežė į Lietuvą. Vėliau šis virusas, susitikęs su vietiniu krikštoniškių ir atplaukusiu per Nemuną, mutavo ir išėjo nauja atmaina – Krikštonių komunistinis virusas.
ELT‘os pranešime sakoma, kad analogiškas virusas aptiktas Šiaurės Korėjoje, Kuboje, Kinijoje, Italijoje, Prancūzijoje ir Pietų Amerikoje. Visame pasaulyje vyksta šio viruso paieška ir gaudymas. Sakoma, už viruso suradimą ir pagavimą žadama premija, kaip anais laikais buvo už kolorado vabalą – 1 000 euro rublių.
Lazdijų savivaldybės administracija, jau nebepajėgusi pati susitvarkyti su šiuo virusu, skelbia konkursą problemai spręsti, galėtų padėti ir savanoriai. Jeigu ir šia pagalba nepavyktų išspręsti viruso paplitimo ribojimo, žadama įvesti patį griežčiausią karantiną rajono ribose su komendanto valanda visai nakčiai. Jeigu ir tai nepadėtų, ant kojų bus pakelta visa armija su NATO lėktuvais, ekskavatoriais bus perkirsti visi keliai ir keliukai, o grioviuose bus supiltos skystosios atliekos, kad kažkam nekiltų noras kanalus perplaukti.
Tikime, kad šios priemonės duos rezultatų.
Pavasarį vėl atgis gyvenimas kaip seniau. Krikštonių Šeimų parke bus rodomi spektakliai, vyks diskotekos. Garsas apie atgimusius Krikštonis plačiai pasklis po Lietuvą ir net po visą pasaulį. Parkas užsikiš nuo lankytojų. Planuojama pastatyti keletą aukštų viešbučių, prekybos centrų, sporto kompleksų ir baseinų. Vietiniai pagaliau turės darbą. O trūkstamos darbo jėgos bus ieškoma Vilniuje, Briuselyje, Kaune. Darbininkams apgyvendinti bus pastatyti Krikštonių priemiesčiai. Ir Krikštonys taps Naujaisiais  Vasiukais.
Juozas Vytautas Janulevičius, ,,Lazdijų reklama"

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Patarimas Janulevičiui:skubiai pas psichiatrą.

Jus ,saunuolis, ponas V.J. Januleviciau.Aciu uz tiesos viesinima.Komunarams teisingas atsakas.

Ponas V.J. Janulevičius yra garbingas ir sąžiningas patriotas nebijantis sakyti tiesos į akis komunistams ir kitiems tamsybių gaivalams. Bravo ir dar kartą bravo!

Teisingas ponas V. J. Janulevičius: Tiesa mus išlaisvins iš komunistinio mąstymo.

Ponas V.J. Janulevičius yra suvaikėjas senas marazmatikas.

O kada bus statomi paminklai išžudytoms šeimoms,kurias išpjovė prakeikti miškiniai?

Tai vienas, iš epilepsijos ligos, požymių. Žmogui reikalinga pagalba.

Ar čia tie komunistai, kurie disidentus kišo į beprotnamius ?

Snarglį nusivalyk,"disidente".....

Pastatyt paminklą kaime, Nori du artistai. Spaudoje pastoviai skundžias, Trukdo komunistai...

Gal reikėtų ir jų aukoms paminklo.Pereikit per Dzūkijos kapines.Guli ištisos śeimos su vaikais.Kada juos pagerbsit?

keista, kad iki šiol neįžiūrima šitų veikėjų rašliavose ir užsakytojų veiksmuose visuomenės nesantaikos kurstymo, o ir spauda turėtų jausti atsakomybę už tai ką spausdina.

Nėra KGB, tai ir nėra kam įžiūrėti.

Man tai gaila tokių žmonių, kuriais naudojasi margis. Bet Dievulis yra!

Esu visiškas idiotas.

Gaila,kad mažėjant tų kruvinų laikų liudytojams, panašūs veikėjai bando ištrinti žmonių atmintį .Laikas pagaliau suprasti,kad dangstantis patriotizmu nevalia niekinti ir terorizuoti kitus žmones.Jeigu esi pilietis ir katalikas-prisimink Dešimt Dievo įsakymų ir sėk žmonėse taiką,santarvę ir viltį.O paminklų statytojams vertėtų nepamiršti esminio Dievo įsakymo-NEŽUDYK.Kuris suponuoja mintį,kad krauju susitepusiems rankas reikia atgailauti,o ne pagarbą reikšti.

paskaitykite LAZDIJU ZVAIGZDEJE J.KAZLAUSKIENES straipsni ir viskas paaiskes,zmones dar labai mena pokari,,,,