I. Šaparauskienė: atsakymas G. Salatkai

Dėkojame gerbiamam kolegai Gintautui už pastebėjimus ir pasidalintas įžvalgas (G. Salatka, „Apie ąsotį“, „Lazdijų žvaigždė“, 2021-01-08). Suprantame, kad opozicija turi stebėti valdančiųjų sprendimus ir teikti pasiūlymus, vertiname konstruktyvius siūlymus, įžvalgas, taip pat ir kritiką. Tačiau šiek tiek apmaudu, kad kartais vietoj pasiūlymų ir konstruktyvios paramos šiuo sunkiu mums visiems metu iš opozicijos išgirdome tik mūsų visų susitelkimo ąsotį daužančią kritiką.
 Lazdijų rajono savivaldybės administracija deda didžiules pastangas, kad klastingas virusas COVID-19 neplistų, o pandemija rajone būtų suvaldyta. Noriu pabrėžti, kad savivaldybėje sudaromos sąlygos testuotis visiems, kurie atitinka testuojamųjų kriterijus ir kurie kreipiasi norėdami atlikti tyrimą. Pažymėtina, kad pastaruosius kriterijus patvirtino ne savivaldybė ar jos įstaigos, o Sveikatos apsaugos ministerija. Pastabų dėl kolegos minimos Druskininkų savivaldybės nesiimsiu vertinti, nes kompetentingai šias įžvalgas galėtų pakomentuoti nebent epidemiologijos specialistai.
Noriu užtikrinti, kad aktyviai dirbame vadovaudamiesi aktualiausiais teisės aktais, mokslininkų įžvalgomis, konsultuojamės su savivaldybės bei atsakingų šalies įstaigų atstovais. Vis tik visi turime suvokti, kad susiduriame su nematomu ir sunkiai prognozuojamu bei mirtinu priešu, kuris dažnai apie save praneša tik padaręs savo blogą darbą. Deja, neturime gebėjimų nuspėti viruso kelių. Suprantama, kad dirbant tokiomis neeilinėmis aplinkybėmis gali pasitaikyti ir klaidų, tačiau situacija tikrai valdoma ir už tai noriu padėkoti tiems, kurie savo nuoširdžiu, pasiaukojamu darbu ir nustatytų karantino reikalavimų laikymusi kovoja su pandemija ir jos plitimu mūsų savivaldybės teritorijoje. Ši pandemija yra iššūkis net galingiausioms pasaulio valstybėms, tad susitelkimas ir solidarios pastangos ją įveikti yra mūsų visų pareiga.

Ilona Šaparauskienė, Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorė

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Salatka buvo geras vadovas, ilonai labai toli iki jo.

Labai žmogiškas, korektiškas žmogus G. Salatka. Tikrai be jokios baimės galima buvo soręsti iškillusius klausimus.

How to buy illegal diabetes medications online without getting caught?<br> <br> Cheap diabetes medication online with free delivery<br> <br> How to buy diabetes meds without getting caught Buy generic Glipizide online without a prescription for less<br> <br> <br> <br> my web blog ... <a href="https://surfaceanalysis.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=49792">Stephanie</a>

O taip sitai importinei tetai iki Salatkos taktiskumo ir paprastumo tai kaip iki menulio.Na ko noreti dirbo su zimagorais.

Nu jo buvo labai jau "minkštas" užtat buvo labaiiii jau daug "viršininkų". Ant kiekvieno kampo vadovavo kas tik netingėjo.

Na ir ką tas geras vadovas pats spręsdavo,ar nors vieną žmogų, be Margelio palaiminimo į darbą priėmė, kur jisai gerai vadovavo? Vykdė komandas, kurias paduodavo, buvo pasakyta niekur nesikišt ir nesikišdavo, tai kas gali žinot geras jis vadovas būtų, ar blogas, jeigu niekas jo vadovaujant nematė.

work from anywhere jobs<br> <br> natural supplements affiliate marketing success stories<br> <br> remote work<br> <br> affiliate marketing for health products<br> <br> <br> <br> Check out my homepage - <a href="https://jcf.org/forums/users/blairperivolaris/edit/?updated=true/users/blairperivolaris/">passive income online</a>

Gaila kada vertina tik valdininko paprastumą ir taktiškumą, manau dar reikalinga ir kitos savybės: kompetencija, darbštumas ir atsakingumas, kurių dabartinei administracijos direktorei tikrai netrūksta.

Baisi jau jos kompetencija kad emigravo is vilniaus ir kad eisma uz lojaluma skyria kosmines premijas,o ten kur dirbo tai sklande kalbos apie bankrota firmos.

O tai ten jos UABas buvo, matau kad nelabai skiriate įmonės vadovų, nuo samdomų darbuotojų

Ilona tuoj rinkimai , manau po jų eisit namo.

Poniai laikas eiti melžt karvių :D

Nesuorantu kam tie grasinimai, kaip bus taip bus, o gal dar neis bamo!

Labai prastas atsakymas

Prašome tinkamai nuvalyti kelią Verstaminai- Giraitė- Teizasi. Tokių apleistų kelių kaip Šventežerio seniūnijoje turbūt niekur nėra. Direktorė turėtų atkreipti dėmesį kaip valomi keliai.

Labai gerai nuvalyta puse kelio, kita dalis priklauso Lazdiju seniunijai

Verstaminù kelias sventezerio ribose labai gerai nuvalytas aciu zubrickui it seniunei o nevalyta lazdiju seniunijos ribos

Mere turėtų būti gėda patys baisiausi keliai jūsų tėviškėje, seniūnė turėtų nesireklamuoti su nykštukais o valyti kelius. Pamiršo nuvalyti i Strumbagalvės kaimą kelią. Tuoj rinkimai ir jei nesirūpinsite keliais merė su direktore galės eiti namo. Seniūne pradėk tinkamai dirbt o ne feisbuke sėdėk.

Tikrai taip, šita seniūnė rūpinasi tik Kirsna, net du darbininkai kasdien valo apie seniūniją sniegą,atrodo, kad čia ir baigiasi seniūnijos ribos. Beveik pusę metų dirba, bet rimto darbo nematyti. Ji tik padlaižiauja merei ir skundžia savo seniūnijos žmones.

Tikrai gėda pati prasčiausia tvarka Būdviečio seniūnijoje . Keliai , šaligatviai neprižiūrimi. Susidaro įspūdis kad dirbama tik per feisbuką ir visuomet nepamirštama palaikint direktorė, nejaugi merė nemato tokios netvarkos . Ne nykštukai žmonėm svarbiausia .

Aštria Kirsna.

Aštria Kirsna.

Net keista, kad Budviečio seniūnijoje yra tokių piktų žmonių. Nykštukai ir tie jau maišo. Pažįstu Jūsų seniūne ir tikrai ji yra šauni ir tik džiaukitės.

Bet keliai neprižiūrimi, nevalyti. Gėda.

Tai tau, gal ir gėda! Nepamirškite, kad žiema, džiaugsmo turi buti daug. Balta visur gražu, o jūs visi pikti:)

Nesuprantu prie ko čia sniegas ir rinkimų grasinimai:)

Būdviečio seniūnijoje didžiausi burdakai su kelių valymu. Seniūno pradėk dirbt, jau laikas.

cia arunelis gal sirsta. Jooo prie jo "bardaku" nebuvo, ypac su padangom gerai tvarkesi...

affiliate marketing without a website<br> <br> high paying work from home jobs for beginners<br> <br> best cbd affiliate programs for herbal supplements<br> <br> herbal supplement affiliate program directory<br> <br> <br> <br> Here is my web page: <a href="http://magazine.allotraining.com/community/profile/harrynobelius6/">PharmEmpire registration support</a>

Geriau paimkit kastuvus ir nors keliukus nusikaskit, o ne rasineje nesamones. Prisiminkit laikus kaip eidavote per pusnis ir net nepagalvojot , kad kazkas turi jums keliukus nuvalyti.gedos turekit., jau ir taip pagal esama situacija nuvalyta.

Nors nesu Lazdių krašto gyventoja, bet šįryt važiuodama aplankyti giminaičių, negalėjau atsidžiaugti puikiai nuvalytais Šventežerio seniūnijos keliais, nepamirštos ir atokiausios sodybos. Džiaugiasi žmonės, kad seniūnė A. Burbienė rūpinasi jais. Sveikatos seniūnei ir sėkmės darbe.

O aš tai rinkčiau Šaparauskienę vietoje Miškinienės.

Jom abiem laikas namo karvių melstis. Netinkamos meraut

Patys prasčiausi keliai šventežerį, Būdvietį ir verstaminai. Direktore pribusk.

Kurie keliai, parasykite konkreciai, .

Gerb. Jeigu rasote, tai rašykite tiksliai, koks kelias ir kurioje seniùnijoje ,o kaip Jūs parašote "visi keliai' na tikrai taip nera

As sventezerio mst. Gyventojas.dekoju seniunei ir kitiems uz nukastus saligatvius ir nuvalytus kelius.gaila man tu seniunu.jie puolami neteisingai.rajono valdzia irgi dirba del musu.bet jie ne visagaliai.aciu

direktore, nerašinėk atsakymų konkurentams, o susirūpink kelių valymo kokybe, nežinau kokia firma valo Veisiejų sen. bet jau eina jie n..., kad jau jūsų išgirstu pasigyrimu, kad viskas labai gražu. Pasėdeki mašinoj kurioje nei pirmyn nė atgal ir prasilenkt kitiems visureigiams nu tai viršūne, o pinigai gal būt jau sumokėti už nekokybišką darbą.

Gal mokama už "kilometrus" nuvalytus? o ne už kokybę!

Tauta jūsų tikrai nepamirš. Aišku, ir karvavedžio, Beniuko. Objievliajiem blagodarnost, dievūški i malčiki.

Gerb. Direktore gal užleiskite savo vietą kitam. Manau netinkate jūs direktoriaut.

O aš manau, kad labai tinka. Tik kad jos nereguliuotų rajono viršininkė tai būtų puiku.

Dabar supratau verslas bankrutavus, rajono irgi bankrotas laukia. Nesiseka darbas direktorei ..