Nuomonė. Dėl COVID-19 plitimo rajone G. Salatka duria pirštu į savivaldybės vadovus

Situaciją rajone G. Salatka lygina su sudaužytu ąsočiu.

Kai išgirstu, kad po ligos protrūkių globos įstaigose skubiai susirinko Ekstremalių situacijų komisija ir davė nurodymų, kam ir ką daryti, man tai atrodo panašu į gaisro gesinimą ir parodomąsias viešųjų ryšių akcijas...
Lazdijų rajono savivaldybė yra mažiausiai tyrimų atliekanti savivaldybė apskrityje...
Jeigu viskas būtų daroma apgalvotai, nebūtų užsikrėtę tiek daug rajono piliečių...
Jeigu rajono vadovybė laiku priims apgalvotus sprendimus, nesusidarys tokių židinių, kuriuose vienu metu suserga beveik pusšimtis žmonių...

Tai - tik kelios mintys iš rajono tarybos ir frakcijos „Pirmyn!“ nario Gintauto Salatkos straipsnio šios savaitės “Lazdijų žvaigždėje” (2021-01-08).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Labai teisingai. Reikia gal jau pradėt atsakingiau dirbt tiems kam priklauso. Prieš rinkimus labai jau visko žadėjo, o dabar tik tupi uodegas pabrukę. Nieko neužilgo bus nauji rinkimai.

Kaip gerai būti opozicijoje kai pats gali kritikuoti vadovų darbą. Tik va bėda, kai reikėjo pačiam vadovaut, tai toli gražu ne viskas puikiai gaudavosi. Ar ne taip Gintai?

Graveris, pasiimk po paranke Stasę ir giedok valstiečiams ditirambus. Bet Benius, kad ir kaip stengsitės, tik laiko klausimas, gaidžiais išvadins.

Kam man Stasė jei turiu savo Marytę! Ir nereikia suaugusiam žmogui imti blogo pavyzdžio iš neišauklėtų gatvės vaikų.

passive income streams for medical professionals<br> <br> alternative therapist income therapist gig economy<br> <br> therapy side hustles to try out<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my webpage <a href="http://urbangold.co.kr/gb/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=84246">additional income opportunities for doctors</a>

Labai protingas žmogus, būtų labai geras meras. O gal ir dar bus.

rinkimai prasidejo? kazka praziopsojom?

Kaip gerai kad karantinas ir " darbas iš namų". Sėdi valdžiukė Fb nuotraukėles sau keliasi ir laukia atlyginimų. Ko dar galim tikėtis?

Labai tiktų salatka vietoj klėjaus, mere pamislyk.

Gerb. Gintautai reikia labiau įsigilinti į mūsų rajono reikalus, problemas ir priimamus sprendimus. Paanalizuoti situaciją globos įstaigose. Juk esate tarybos narys. Ir prašymas nevilioti medicinos darbuotojų į Druskininkų savivaldybę, jų pagalba labai reikalinga čia vietoje. Sėkmingo Jums darbo!

Nuomonė. Dėl COVID-19 plitimo rajone G. Salatka duria pirštu sau ir Margeliui į užpakalį

Salatka, gal galite parašyti apie situaciją Druskininkuose. Kiek ten sirgo. Ypač senelių namuose, o ypatingai privačiuose.

Mums neįdomu druskininkai mums įdomu kas dedasi lazdijų rajone.

Tai, kad straipsny lygina su Druskininkais .

Explore Dottie Burt's board "Mardi Gras Beads", followed <br> <br> by 1,124 people on Pinterest. See more ideas about mardi <br> <br> gras beads, mardi gras, mardi.<br> <br> <br> <br> Also visit my blog post - <a href="https://www.vanpraet.be/?URL=spumantiallopera.it%2Frem%2F9u0eaj">eskimiş natural aunt aşırı</a>

Online drugstore for Glipizide Order diabetes medication online <br> <br> without prescription<br> <br> Prandin online without prescription underground pharmacy for diabetes drugs<br> <br> <br> <br> Here is my web-site <a href="http://ycff.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=11468">buy cheap diabetes medication online</a>

Nu kad vietoj Klėjaus tiktų, manau daug kas pritartų.

Pirmyn pirmyn varykit komentarus.

Ponas Gintai, mes nepamiršom ką jūs su margeliu per rinkimus žadėjot tai kitiems toli iki jūs. Dabar esat tarybos narys, o tai rajono aukščiausioj valdžioj esat su savo hebra ir tik pirštu į kitus rodyt sugebat??? Mes jus išrinkom ir norim matyti jus dirbančius, teikiančius pasiūlymus, rodančius rūpestį rinkėjais kaip tarybos narius, o ne mokančius pkritikuot kitus. To visi moka, bet ne tam rinkom, o nedirbat nieko tik pirštu į kitus rodot.Gėda vyrai.

Tai ar čia opozicija? sėdi kamputyje tyliai ir tiek. Tikrai sarmata.

Ginatasai, Ka dar veikia Artiūras? Sulakat grama?

Gintai būtinai į merus, mes tave palaikysime.

O už ko palaikysi? :))

Stasė o koks jūsų reikalas? Salatka puikus ir padorus žmogus. Tokio mums reikia mero o dabar jis labai tiktų vietoj Sauliaus ir klėjaus.

Tai, kad sake po Salatkos vadovavimo buvo paliktas bardakas. Dar tik dabar baigia tvarkyti administracija. Jau kelius sake suinventorizavo ir t.t.

Geras barakas jei dar premijas išsimokėti, šiemet neliko barako neliko nė premijų. Ausma pagalvok ir vyk Audrių salatką vietoj jo pasilik.

magnificent post, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don't understand this.<br> <br> <br> <br> You should continue your writing. I'm confident, you have a huge <br> <br> readers' base already!<br> <br> <br> <br> Also visit my web blog <a href="http://www.sbcarstory.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=204391">오류안내 페이지</a>

Lazdijų savivaldybei geriausias meras būtų Salatka, Ausma galėtų pasimokyti, gal tikrai būtų gera Salatkos, kaip mero pavaduotoja. Įgavus patirties, galėtų normaliai vadovauti. Normaliai vadovauti savivaldybei, tai reiškia ne socdemdarbiečių bebrų pavyzdžiu piarintis ir girtis belekuom socialiniuose tinkluose ir vietinėje spaudoje už savivaldybės pinigus.

Negėda ponas trenerį žemint, kurį pats tiek metų protegavai?

Nesitikėjau, kad protingas žmogus taps Artiūrėlio klapčiuku.

These are in fact wonderful ideas in on the topic of blogging.<br> <br> You have touched some pleasant points here. Any way keep up wrinting.<br> <br> <br> <br> <br> <br> my web-site <a href="https://youcanplayanywhere.blogspot.com/2023/04/coping-with-divorce-why-antidepressants.html">Coping with Divorce</a>