A. Mikelionis: naujųjų 2021-ųjų Jaučio metų Lazdijų valdžios horoskopas

Laikrodžiai skaičiuoja paskutines metų valandas, minutes ir sekundes. Jau greitai susėsime su artimaisiais prie šventinio stalo ir laikrodžiams mušant dvyliktą nakties pakelsime taures putojančio vyno, o kai kas gal net tikro šampano ir su naujomis viltimis bei lūkesčiais pasitiksime Naujuosius 2021-uosius metus. Šiemet Naujuosius, reikia tikėtis, daugelis pasitiks tik su savo artimaisiais, t. y. tik savo šeimos nariais, pasielgdami išmintingai ir taip užkirsdami kelią 2020-ųjų baubui – koronavirusui plisti. Kaip parodė ką tik praėjusios šv. Kalėdų šventės, kai kam iš mūsų valdžios prašymai, maldavimai ir draudimai likti namuose buvo nė motais ir nemažai mūsų patraukė švęsti pas artimuosius. To neigiamus padarinius ir pasekmes pajusime jau Naujaisiais metais.
Kadangi didžiausių metų švenčių laikas tęsiasi nuo Kūčių vakarienės iki Trijų karalių, nors trumpam užmirškime rūpesčius ir išvyskime, kas laukia Lazdijų valdžios Naujaisiais Jaučio metais.
Pradėkime nuo svarbiausios rajono asmenybės merės Ausmos Miškinienės, kuri gimusi po Jaučio ženklu. Jautis yra ramus, tylus ir nepiktas gyvūnas. Paprasčiausiai jis ramiai sau ganosi kur nors pievoje ir nieko be reikalo nekliudo, nekelia rūpesčių. Taip gali susidaryti klaidingas įspūdis apie šį gyvūną. Bet jokiu būdu neišveskite jaučio iš kantrybės ir jo neįsiutinkite, nes kai jautis kaip reikalas supyksta, tuomet laikykitės, tada griūna ne tik tvoros ir užtvaros, bet ir mūrai. Tad 2021-aisiais Jaučio metais po Jaučio ženklu gimusios merės A. Miškinienės laukia neblogi metai, tik Juodasis mėnulis Lilit, kuris bus Jautyje iki rugpjūčio mėnesio, kiek apsunkins reikalus. Jeigu ją siutins koalicijos partneriai, pastarieji turi atsiminti, kad savo galingais ragų mostais ponia Ausma jiems gali užkabinti šonkaulius arba kūne palikti nemenką kraujuojančią skylę.
Merės patarėja yra Sonata Dumbliauskienė. Ji gimusi po Ožiaragio ženklu. Ožiaragis yra darbštus, atkaklus, užsispyręs ir kietas. Tad nieko nuostabaus, kad kai merė ir jos patarėja kartu suremia ragus, prieš jas darosi nelengva atsilaikyti. O jeigu šis tandemas išvedamas iš kantrybės, tai jų oponentų laukia aštrūs ragų dūriai, kurie geruoju nepasibaigia.
Lazdijų vicemeras konservatorius A. Klėjus gimęs po Svarstyklių ženklu – pačioje spalio pradžioje. Tad tas faktas, jog kažkada viena jo svarstyklių lėkštutė buvo stipriai pakrypusi į kairę (tuomet jis buvo Socialdemokratų partijos narys), neturėtų stebinti. Dabar kita svarstyklių lėkštutė stipriai pasvirusi į dešinę, ir ponas Audrius yra Lazdijų rajono konservatorių partijos pirmininkas. Toks ekstremalus svarstyklių lėkštučių svyravimas nėra gero ir patikimo politiko požymis, bet Lazdijų vicemerui tenka priminti, kad širdis visuomet yra kairėje pusėje. Naujais 2021-aisiais metais jo laukia sudėtingi ir įtempti santykiai su Lazdijų rajono valstiečių skyriaus pirmininku B. Rūtelioniu, kuris gimęs po Šaulio ženklu. Tad Benius kitąmet taikliai šaudys tiesiogine prasme medžioklėje ir perkeltine prasme savo politinius oponentus. Jo pagrindinis taikinys bus po Svarstyklių ženklu gimęs Lazdijų vicemeras A. Klėjus. Tik poną Beną reikėtų perspėti, kad šaudant į konservatorius paprastos kulkos jų nenukauna. Tad norėdamas sėkmingai medžioti konservatorius B. Rūtelionis turėtų naudoti sidabrines kulkas, o nukovus dėl viso pikto dešiniojo politinio oponento širdį būtina perverti kuolu. Tuomet jis virs politiniu lavonu. Jeigu Svarstyklių įtaka sprendžiant prieštaravimus valdančiojoje koalicijoje tarp „valstiečių“ ir konservatorių yra akiai nelabai matoma, nes tai daroma slaptai ir su intrigomis, tai po Šaulio ženklu gimęs Benius bus atviras, tiesmukas ir nevynios į vatą savo žodžių, o veiks atvirai, aiškiai ir ryžtingai.
Tad Naujieji 2021-ieji Jaučio metais Lazdijų rajono savivaldybėje prabėgs ne itin ramiai, nes daugiausia įtampos ir intrigų kils ne tarp valdžios ir opozicijos (kaip tradiciškai būna), bet tarp Lazdijų rajono valdžioje esančių koalicijos partijų. Kitų metų balandžio mėnesį sueis lygiai dveji metai, kai mūsų rajoną valdo „valstiečiai“ ir konservatoriai. Šios dvi politinės partijos yra tokios skirtingos savo politinėmis pažiūromis, jog artėjant kitiems savivaldos rinkimams galima neabejoti, kad įtampa tarp jų augs kaip ant mielių ir tai bus puikiai matoma plika akimi.

Algimantas Mikelionis

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Įtartinai geras merės horoskopas, kas čia autoriui nutiko?

Anokia čia paslaptis, merė seniai jau stengiasi plesti flirtą su Margeliu ir judėjimu, ta parodė ir seimo rinkimai. Valstiečiams medžiojant konservatorius, gali buti patys sumedžioti Margelio. Kad dar kartą Beniui nereiktų žegnotis Artūro, taip kaip darė pries rinkimus. Panašu, kad patys valstiečiai pasiklydę savo politiniam miške.

Ne veltui yra sakoma, kad nespjauk į šulinį, nes gali reikėti iš jo gerti. Ką tik po rinkimų valstiečiai su konservatoriais apsikabinę džiaugėsi, kad nugalėjo Margelį. Dar nepraėjo nei pusė kadencijos, o valstiečiai mato, kad tas Margelis visai neblogas palyginus su Audrium ir jo šaika.

Įdomu kaip Audrius su savo šaika skriaudžia valstiečius? Nesimato jokios įtakos valstiečiams ir ka jie gali padaryti su vienu vicemero postu?

O tu prie progos kada nors paklausk apie tai Beniaus ir sužinosi.

Jau beniaus prisiklause visa Lietuva. Ir k..ir b.... Intelegintija vadinasi. Trūksta žodžių.

Ožys Mikelionis pavirto Palmira.Paradoksas....

Žurnaliste, jei galima tokiu vadinti ar viskas tau gerai. Paskaičiau. Žiauru. Nušaut ir dar širdį perverti. Jei apie patį žurnalistą kas taip parašytų ir perskaitytų artimieji, mama? Vienu žodžiu - nužmogėjimas.

graphic design services<br> <br> Requirements for joining a supplements affiliate program<br> <br> remote work tools<br> <br> getting started with affiliate marketing<br> <br> <br> <br> my web-site <a href="https://blesseduzochikwa.com/community/profile/claribelphipps/">creating a health blog course</a>

best herbal supplement affiliates<br> <br> affiliate marketing for organic supplements<br> <br> healthcare data entry jobs from home<br> <br> easy ways to make money from home<br> <br> <br> <br> Stop by my webpage :: <a href="https://www.markproject.my/blog/index.php?entryid=61">health and beauty affiliate programs</a>

Žurnalistas Beniaus lygio, kaip redaktorius praleido tokius žodžius kur skatinamas smurtas, žudymo metodai, baisu

Ar jūs patys skaitytojai suvokiat, kad čia rašoma su humoru ir perkeltine prasme??? Atidžiau skaitykite, cituoju straipsnį: "Tad Benius kitąmet taikliai šaudys tiesiogine prasme medžioklėje ir perkeltine prasme savo politinius oponentus."

Ir humorui manau yra ribos. Jei aš parašysiu su humoru ir perkeltine prasme, kad esate ne tos pakraipos, na žinot apie ką...., nes man nekyla ranka net komentare rašyti. Turbūt džiaugsmu neatlaikytumėt dėl tokio humoro? ir dar šeima paskaitytų!

Skaitykite dar kartą. Straipsnio citata: " Tad Benius kitąmet taikliai šaudys tiesiogine prasme medžioklėje ir perkeltine prasme savo politinius oponentus. "

"Kartoju" rašytojui, skaitykite komentarą ankstesnį. Man su teksto suvokimu viskas gerai.

Abejoju. Tik beraštis gali parašyti: "man su teksto suvokimu viskas gerai." Turėtų būti: aš gerai suvokiu tekstą.

Abejokite ir toliau. O kas komentuoja toks raštingas aš jau neabejoju.

Žurnalistas Beniaus lygio, kaip redaktorius praleido tokius žodžius kur skatinamas smurtas, žudymo metodai, baisu

Žurnalistas Beniaus lygio, kaip redaktorius praleido tokius žodžius kur skatinamas smurtas, žudymo metodai, baisu

Diabetes medication without insurance Online pharmacy offering <br> <br> Prandin without prescription<br> <br> Get your diabetes meds fix without a prescription Screw brand names, <br> <br> buy generic diabetes meds online<br> <br> <br> <br> My blog - <a href="http://hsecotour.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=110865">Online drugstore for diabetes treatment without a prescription</a>

Kolegos, sunku pavadinti tamsta Algi zurnalistu. Rasytojas prastas, zurnalistas prastas. Kuria istorijas, kad finansiskai issilaikytu. Gaila, dar vienas krikscioniska morale prisidegiantis provincinis rasytojelis, dirbantis visiskai nemoraliais metodais. Bet su naujais, Aidai Kelioni, gal sie bus rezultatyvesni karjeros atzvilgiu!

Tamsta nesi nei žurnalistikos ekspertas, nei profesionalus literatūrologas, tad ne tau spręsti apie tai. Be to, į Lietuvos rašytojų sąjungą bet ko nepriima, bet, vargu, ar šį dalyką žinai.

Gerai, kad pats ir pasigyrei, kad ten priklausai.

Tiesiog paminėjau oficialų faktą ir užpildžiau spragą tavo žiniose.

Ponas Aidai, dekoju uz jusu auksines mintis. Vertos paminklo Lazdiju rajone. Deja, pakanka buti racionaliu zmogumi, kad suprasti, jog tokia dirbtine zurnalistika nera nei sveika, nei idomi, nei racionali, nei bent minimaliai praturtinanti musu visuomene. Bet, kaip ir anksciau minejau, siekiamybe prisidurti finansiskai yra normalus (zmogiskas) dalykas. Labiausiai gaila, kad del to gulamasi i pigu 'zurnalistikos' luoma. Tada, zinoma automatiskai, prarandama pagarba ir paciam autoriui. Bet manau, kad pati visuomene jau suprato, kas yra apgailetina ir pigu. Tad eigoje lieka tik isvados ir liudna tiesa, kad jus, Algimantai, vienas vartotes pigiuose bulvaruose. Sekmes.

Ale gerai parašėt!!!

Man tai ptikdavo eiliuotai kur su humoru aprašydavo būsimus metus! Kur tas žmogus ?

Kiekvienas turi teisę turėti savo nuomonę. Tamstai siūlau pačiam rašyti ir pasiūlyti savo straipsnius šiam laikraščiui. Jeigu bus ko nors verti, juos tikrai išspausdins. Konkurencija labai sveikas dalykas, bet dažnokai kritikuoja ir patarinėja tie, kurie nieko patys šioje srityje nedaro.

Jau kartais geriau protingai patylėt.

Mu va ir Algucis nurimo

My brother suggested I might like this web site. He was entirely right.<br> <br> <br> <br> This post actually made my day. You cann't imagine <br> <br> simply how much time I had spent for this information! Thanks!<br> <br> <br> <br> <br> <br> my web page :: <a href="https://affect-your-health.blogspot.com/2022/02/how-to-redeem-roblox-gift-card.html">Redeem Roblox Gift Card</a>

per du likusius metus trikinkė Benius+Audrius+Saulius stengsis suėst Ausmą o pabaigoje, prisidengdami Artūru, ja apskritai atsikratyti. Artūras, už aukščiausią postą, be abejo, sutiks prisijungti. Liko du metai apsispręsti ir 700 dienų sudėlioti figūrasį savo vietas žaidimų lentoje!

benius tikrai nesuės, nes jis mato kas vyksta rajone ir iš paskutinių gelbsti merę. O va klejus su saulium tai tikrai per kitus rinkimus išspjaus merę.

Vienas buvęs politikas taip nekenčia Klėjaus už atimtą partijos skyrių ir vicemero postą, kad raminasi bent jau fantazijose ir savo lenciūginio amsėjimuose į jį sidabrinėmis kulkomis šaudydamas ir kuolu dar ir dar kartą širdį pervėrinėdamas... Atlaidžiai, kaip ir kiekvieno sergančiojo kliedesius, vertinkime tokias publikacijas. Taip pat nepamirškime, kad pirkdami "Lazdijų žvaigždę" aukojame gabalėliui duonos vieninteliam rajone Lietuvos rašytojų sąjungos nariui...