Kviečiame rinkti visų laikų geriausių Veisiejų sportininkų dešimtuką

Nueinantys istorijon metai mus išmokė daug naujų dalykų. Mes kitaip pradėjome vertinti per visą mūsų gyvenimą jau nusistovėjusius gyvenimo dėsnius. Pajutome, ką reiškia nesusitikti ilgą laiką su mums brangiais žmonėmis. Ir apskritai, pripažinkime, kad mus visus šis laikotarpis išstūmė iš mažiau ar daugiau susikurtos komforto zonos. Bet juk dėl to nenustojome gyventi, nenustojome mažiau mylėti savo artimųjų ar svajoti bei dirbti savo darbus. Tai gal nepraraskime vilties, kad galų gale viskas vis tiek sugrįš į mums įprastą gyvenimo ritmą.

Veisiejai visą laiką garsėjo kaip sportiškas miestas. Čia savo sportinį kelią pradėjo garsūs ne tik rajone, bet ir visoje Lietuvoje atletai. Jau ko verti vien tarptautinės klasės sporto meistras, Europos EHF taurės laimėtojas su legendine Kauno „Granito“ komanda rankininkas Romas Dumbliauskas. Arba visai neseniai anapilin iškeliavęs futbolininkas Fulgentas Bižys, žaidęs garsiose Panevėžio „Ekrano“, Vilniaus „Žalgirio“, Utenos „Utenio“ komandose, pelnęs rezultatyviausio Lietuvos čempionato žaidėjo prizą. Arba visą rajoną ar netgi Lietuvą garsinę veisiejiečiai stalo tenisininkai, rankininkai, jėgos trikovės meistrai ar kitų sporto šakų atstovai.

Didžiuodamiesi Veisiejų sportininkų pasiekimais, siūlome gražią, manau, kad ir labai prasmingą, akciją. Siūlau veisiejiečiams, nesvarbu, kur įleidusiems savo šaknis, o taip pat mūsų miesto bičiuliams, išrinkti visų laikų geriausių Veisiejų sportininkų dešimtuką.

Ši idėja priklauso Veisiejų krašto garbės piliečiui, kraštotyrininkui Albinui Jarmalai. Jis surinko žinias apie iš Veisiejų kilusius, neapsiriksiu pasakęs, garsius sportininkus, jų pasiekimus. Į kandidatų sąrašą įtraukėme ir šiuo metu čia gyvenančius sportininkus, taip pat atletus, jau iškeliavusius anapilin ir tuos, kurie pasiekę savo pergalių svetur, bet jau ilgą laiką gyvena Veisiejuose ir laikomi veisiejiečiais. O kad mūsų sportininkų pasiekimais galime ir privalome didžiuotis, jūs galėsite įsitikinti perskaitę visų siūlomų kandidatų dosje. Jų tarpe turime pasaulio, Europos, buvusios SSSR ir, žinoma, Lietuvos čempionų ir prizininkų. Jie garsino savo gimtąjį miestą viso pasaulio arenose. Ir labai tikime, kad ir toliau skambės Veisiejų vardas, kurį garsins mūsų mažo, bet šaunaus miesto atletai.
Kad rinkimai būtų kuo objektyvesni, parengėme štai tokią rinkimų tvarką. Sudaryta iš trenerių ir su sportu glaudžiai susijusių dešimties žmonių grupė, kurią skambiai pavadinome ekspertų grupe. Jie iš siūlomų kandidatų sudarys savo geriausiųjų dešimtuką ir rinkimuose jų balai lems lygiai 50 procentų galutinių balsų. Kitus penkiasdešimt procentų siūlome nuspręsti jums, mielieji. Jūs visi, susipažinę tinklalapyje www.veisiejusportas.lt su siūlomų kandidatų pasiekimais, siūlykite savo geriausiųjų dešimtuką. Jūsų pasiūlytas kandidatas už pirmą vietą gaus 10 balų, antras devynis ir t. t. Galutinai rezultatus suskaičiuosime ir, kaip minėjau, po 50 procentų ekspertų bei jūsų balsų sudarys galutinį dešimtuką. Tiksliausiai atspėjęs dešimtuką asmuo bus apdovanotas geriausio orakulo asmeniniu prizu. Taip pat bus apdovanoti ir visi dešimtuko laureatai. Noriu pasidžiaugti, kad tris vertingus prizus dešimtuko prizininkams įsteigė buvęs veisiejietis verslininkas Orestas Vaikšnoras. Jis su savo komanda sukūrė ir specialų tinklapį balsavimui bei sudarė puikią galimybę visiems dalyvauti rinkimuose. Ačiū jiems. Septyniems dešimtuko laureatams prizus įsteigė Veisiejų seniūnijos bendruomenės komitetas. Taip pat visiems laureatams, o taip pat geriausiam orakalui bus įteikti ir Albino Jarmalos išleisti 2021 metų Veisiejų kalendoriai.

Balsuoti labai lengva. Paspausite nuorodą ir galėsite pareikšti savo nuomonę. Taip pat pasidalinkite šia žinia su savo draugais ir pažįstamais. Norime, kad rinkimuose dalyvautų kuo daugiau žmonių ir galutinis dešimtukas būtų kuo objektyvesnis. Balsuoti galima iki 2021 m. sausio 31 d.
Aš linkiu visiems Jums gražių, ramių švenčių, nesirgti, mylėti savo artimuosius ir, žinoma didžiuotis savo puikiąja gimtine - Veisiejais!
Pagarbiai
Veisiejų seniūnas
Zenonas Sabaliauskas

Tinklapis balsavimui www.veisiejusportas.lt

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

E. grigasa - futbolasi

İngiltere Sağlık Bakanlığı çatısı altında bulunan Ulusal Sağlık Servisi, İHA ile ilaç teslimatı yapmaya başladı.<br> <br> <br> <br> İngiltere Sağlık Bakanlığı, ülkenin Güney tarafında yer alan Wight adasına <br> <br> İHA ile ilaç teslimatı yapacak. Bu sayede 4 saati aşan bir yolculuk yerine 30 dakikada bu sevkiyatı gerçekleştirmek mümkün.<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my webpage: <a href="http://flonase4pro.top/cl/5xx9szekp">Clomiphene hcg</a>

My family members every time say that I am killing my time here at <br> <br> net, but I know I am getting experience all the <br> <br> time by reading thes pleasant articles.<br> <br> <br> <br> Have a look at my blog post :: gdzie znaleźć informacje o zakupie noroxin w Polsce?<br> <br> <br> <br> - http://www.khanlin.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=5805