Trylika naujų susirgimų COVID-19

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, atnaujintais lapkričio 22 d., sekmadienį (12.49 val.), koronavirusu Lazdijų rajone serga 63 gyventojai.

Prieš dvi paras, penktadienį, tokių atvejų, Lazdijų rajono savivaldybės duomenimis, buvo 50.

Per praėjusią parą Lietuvoje buvo patvirtinti 2307 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 610 iš jų registruoti Vilniaus, 433 Kauno, 277 Klaipėdos, 239 Šiaulių, 172 Panevėžio, 149 Alytaus, 136 Marijampolės, 120 Telšių, 85 Tauragės ir 67 Utenos apskrityse. 19 atvejų kol kas dar nėra priskirti jokiam šalies regionui dėl informacijos trūkumo.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Puiku ,pagaliau ir Lazdijų žvaigždė paskelbė kažką naujo per dvi paras apie covid19 atvejus rajone,tik supratau vieną dalyką ,kad vieni per šita pandemija dirba ,kalbu apie tarnybas,kurios neturi galimybės užsidaryti kabinetuose ir nuotoliniu būdu teikti pagalbą sergantiems covid 19 liga ,kalbu apie tuos ,kurie net nesugeba pateikti išsamios informacijos sėdėdami ir ale dirbdami nuotoliniu būdu,bet nepamiršta pasipiarinti FB ,kokie jie svarbūs.Teko skaityti Alytaus miesto vicemeres postus FB apie padėtį Alytaus mieste,įdomu kur dingo mūsų valdžia?

Ačiū nors ir tokią informaciją. Man neįdomu apie atvejus kitur, nes jau seniai perskaičiau. Kodėl Lazdijuose taip viskas slepiama. Paskaitai internete, tai kitur parašyta kokiame darzelyje, kokioje įstaigoje serga, o mes tik vieni iš kitų pletkų lygyje suzinom. Net ir pagal seniūnijas neišvardinta.

Idomu užką atlyginimą ima ekstremalių situacijų vadovas mūsų rajone, mere turėtų rūpintis žmonių sveikata ir pilna informacija. Šito mūsų rajone nera.

Idomu užką atlyginimą ima ekstremalių situacijų vadovas mūsų rajone, mere turėtų rūpintis žmonių sveikata ir pilna informacija. Šito mūsų rajone nera.

Taip bus direktorei kalėdinis priedas 5 mėnesinių algų dydžio ir + vardinis ginklas už ekstremalios situacijos suvaldymą kaip vadovei, o eiliniams,, barankos" skylė, ar dabar tau aišku.

Nu visur kalta merė! Mielieji, nežinosit ramiau gyvensit. Nesuprantu, kaip norisi svetimoms bėdoms gyventi????

Kai zinai tai dar labiau saugaisi, negi nezinot, kad visi atsipalaidavę. Dėl to ir reikia tokio,, cinkelio,,.

ponia ar ponas ,tai va aš ir rūpinuosi visų jūsų sveikata,norėtųsi ,kad informacija būtų operatyvesnė ,kad būtų galima išvengti susirgimų plitimo ,žmonės būtų atsargesni,jei žinotų,kur yra ligos židiniai.Nebūtina kažkokia asmeniška informacija ,nes tai yra griežtai apibrėžta įstatymu,bet niekas netrukdo pasekt kitų savivaldybių pavyzdžiu ir operatyviau informuoti apie padėtį rajone.Yra ir be merės kam tuo užsiimti,manau pakankamai turime darbuotojų ,kurie privalo tą daryti

laikas atnaujint informacija