Permainos Veisiejuose: atidaryta laisvalaikio erdvė, automobilių stovėjimo aikštelių laukia kapitalinis remontas

Šiandien Veisiejuose, Vilties, Ateities ir Ryto gatvių apsuptame daugiabučių namų rajone simboliškai atidaryta naujutėlaitė vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų laisvalaikiui skirta erdvė – vaikų žaidimų bei suaugusiems ir paaugliams skirtų treniruoklių aikštelė. Šiam Veisiejų seniūnijos bendruomenės komiteto projektui Nacionalinė mokėjimo agentūra skyrė 5 000 eurų. Dar triskart tiek – 15 000 eurų – šio projekto įgyvendinimui skyrė merės A. Miškinienės vadovaujama savivaldybės taryba.
„Nepaprastai džiugu, kad tuščia erdvė tapo tinkama vieta žaisti vaikams, sportuoti jaunimui bei suaugusiems. Žinau, kad šio projekto įgyvendinimo labai laukė Veisiejų bendruomenė, kurios labui šiemet nuveikta tikrai daug. Ne mažiau darbų persikels ir į kitus metus. Kitąmet planuojama atnaujinti Veisiejų pėsčiųjų bei dviračių takų dangą bei Veisiejų vizitine kortele virtusį fontaną, pantoninius tiltus. Planuojama, kad šalia įrengtos aikštelės esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse darbai prasidės dar šiais metais. Neabejoju, kad nuosekliai dirbant pasieksime, kad per ateinančius metus Veisiejai atsinaujintų, taptų įdomesni bei patogesni ne tik vietiniams gyventojams, bet ir turistams.“, – sakė savivaldybės merė Ausma Miškinienė.
Netrukus planuojama pasirašyti sutartis dėl automobilių stovėjimo aikštelių kapitalinio remonto Veisiejų mieste, prie Ateities g. 3, Vilties g. 22A ir 26 daugiabučių gyvenamųjų namų. Darbų metu bus sutvarkytos aikštelių prieigos, įrengta važiuojamoji dalis, automobilių stovėjimo vietos, šaligatviai, sutvarkyta paviršinė lietaus nuvedimo sistema, atlikti apželdinimo darbai.
Lazdijų r. sav. inf.

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

O tu panele, mažiau fotkinkis, o imki benių ir dainavėlės, krikštonių, leipalingio IK produkcijos ir maukit in vartus, nes šiandien jau 2 kart mačiau ,, meškos"pakalikus vartuose.Karabaso neturit jau valdžioje vilniuje, tai dar pr.... ir lazdijuose.

Ar, jums visi namuose, čia turbūt karantinas veikia???? Prie ko čia tas Karbauskis ir panelė. Gal dar ta panele pareigas šiai dienai turi??

Kolkas turi, ir turės dar du metus, bet gali tekti sėdėti, kaip višta ant kiaušinių merės kėdėje. Dabar gi aosigyrė: gavo 5000, dametė 15000 Eur. savivaldybės aikštelei Veisiejuose, baisus pasiekimas. Tpfu. Jei būtų gavusi 15000, savivaldybė būtų pridėjus 5000, gal būtų galima subtiliai užsiminti. Dabar gi subtiliai nutylima, kad prie tų savivaldybės 15000 reikia dar pridėti 200-300 sumokėtų Lazdijų žvaigždei už piarinimasi.

Ausma mes laukiam nauju darbo vietų. Baik žaist su projektas ir kurk darbo vietas nes tuoj rinkimai ir pati su savo komanda liksi be darbo nes konsrvatoriai tikrai tavęs nepagailės...

nuo kada merai kuria darbo vietas ,proto bokste ...na nebent pageidauji pats ja vezioti...vienisa jau kaip ne kaip

jei meras nesirupina darbo vietu kurimu-kaip zinoma buvo placiai girtasi,tai kam mum jo reikia...pasifotkyt gali ir eiliniai rinkejai..girtis visai nera kuo dauguma rinkeju taip mano

Tau jau sukurta darbo vieta.Jurkevičiaus kepykloje laukia nesulaukia tokio kaip tu.Ko stabdai? Pirmyn !!

Nu bet kaimiečių intelektą puikiai nusako jų poreikiai ir siekiamybė :D ech jūs kaimiečiai, kaimiečiai. Nuo kada darbo vietas meras steigia? :D imkit verslą į rankas ir darykit tas darbo vietas. Meras gali tik investicinę aplinką patogesnę daryt, bet patys supraskit, kad Veisiejai yra Lietuvos subinėje praktiškai, geležinkelio šalia nėra, prie pat ubagai belarusai, ir tik koridorius į Lenkiją, kurie pas save turi daug geresnes ir pigesnes sąlygas investorius pritraukt, tai didelių pramonės investicijų ir daug darbo vietų tikėtis neverta, tai valdžia investuoja į infrastruktūrą, turizmą, kas gali atnešt kažkiek naudos, nes Veisiejai gražus kraštas ir sezoniniam turizmui tinkamas. Aš konservatorius, ir tikrai nematau čia jokios merės kaltės.

Veisiejai labai gražus bet ir labai apleistas kraštas. Šitiek projektų ėjo prie margelio eina ir dabar bet vistiek baisu.

Veisiejai širdy, tu, miestieti, miestieti. O kas merę tampė už liežuvio kalbėt ir žadėt darbo vietų įkūrimą ir invensticijų pritraukimą. Susišūdinai.

Būtent ir yra esmė, kad meras turi sukurti/gerinti investicinę aplinką. Nei Veisiejuose, nei Lazdijuose verslui kolkas jokių naujų erdviu/galimybių neatsirado. Visi sukasi, kas kaip išmano, bet savivaldybės indėlio į verslo galimybių didinimą nėra. Apie Veisiejus kalbant-širdis verkia, kaip apleistas miestelis ir kaip neišnaudotos galimybes.

Jei rimtai tai gal geriau sutvarkykit kelius norisi gryšt namo sutvarkytu keliu o ne kaip per akmenis išpiltus ant kelio..

Taip politikai kalba, nes jūs renkate tuos, kurie gražiai kalba. Į seimą gi irgi renkat visokią šunaują, kuri žada net ne pagal savo kompetencijas ir galimybes. Ko nesuprantant? :D iš rašto jaučiasi, kad metų turit, bet proto nelabai.

Veisiejai širdy, girtam atrodo, kad kitas girtas, o durnam, kad kitas durnas

Mes,Anonimai,esam visiški idiotai :DD

Žiūriu ir liūdna darosi, negi merė tik tiek tesugeba, lakstyti ir pozuoti nuotraukose kur įprasti ūkiniai darbai yar daromi, šie darbai daromi kiekvienoje savivaldybėje, bet nemačiau nei vieno mero, kad taip pozuotų ir demonstruotūsi, neva baisiai kilnų darbą atliko. Į tokį objektėlį sulėkė visa rajono valdžia, tiesa nėra vicemero ir administarcijos direktorės pavaduotojo, ačiū Dievui, tie protingesni.

Pasidaryk charakiri iš liūdėsio.Nesikankink...

Nesukit galvos Jūs. Tegul laksto. Margelis irgi lakstė ir fotkinosi ir liko ant ledo. Aš manau čia liga! Cha cha cha!

Viskas čia gerai! Na iš kur pas visus tiek neapykantos ir pavydo? Pasidžiaukim garažejančiomis vietovemis, juk šventes arteja! Būkim vieni kitiems mandagesni. Tad daugiau šypsenų, juk šypsena mus puošia, mielieji!

Taip, viskas gerai. Tik aš irgi už tai, kad geri darbai daromi tyliai. Man tai nepatinka kaip patys giriasi, geriau kad kiti pagirtų.

Nu, bet jeigu mere sėdėtų ir niekur nesirodytų ir būtų negerai. Dabar žmonės pyksta del bilen ko ir niekada to viduriuko nerasime,kad viskas įtiktų žmogui. Dabar , juk žmogus žmogų perplėštų iš pavydo!

o čia pagal pareiginę jums priklauso komentuoti... aš manau ir taip sau per daug leidžiate....

Juokas mane ima iš tavo galvojimo. Na baigesi jau senai tie geri viršūnelių Lazdijų rajono laikai.

Mere pravaziuok pati ar liepk savo pavaduotojams suremontuotu keliu Verstaminai Teizai , pasiziurek kaip taskomi rajono pinigai. Kelias tapo prastesnis negu buvo. Taip pat apsilankyk Verstaminu kaimo kapinaitese nera nei konteinerio siuksles pilamos prie pagrindiniu varteliu o privaziavimas tipo nugreideriuotas.

O seniūno nėra Verstaminuose? Ten reikia kreiptis.