Audrius Klėjus. Laimėjo Lietuvos žmonės

Noriu padėkoti Lazdijų rajono bei visos Lietuvos rinkėjams už išreikštą pasitikėjimą Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionimis demokratais. Tikiu, kad TS-LKD inicijuota naujai formuojama valdančioji koalicija, kuri bendram darbui jungia Liberalų sąjūdį bei Laisvės partiją, be didesnių sunkumų bus suformuota artimiausiomis savaitėmis. Žmonių pasitikėjimas centro dešinės partijomis leidžia tikėti, jog žmonės pasirinko ne rietenas, pyktį ar bauginimą, o viltį ir darbą dėl mūsų visų Lietuvos ateities.
Taip pat didžiulę padėką noriu išreikšti visiems Jotvingių apygardos gyventojams, kurie pasitikėjo mūsų kandidatu. Labai džiaugiuosi, kad mūsų remiamas TS-LKD kandidatas Vilius Semeška, įveikęs stiprius konkurentus, perėjo į antrąjį rinkimų turą – net po aštuonerių metų pertraukos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatas ten pateko. Tai yra visos mūsų bendruomenės pergalė. O jo pasirodymas antrajame rinkimų ture bei savojo rezultato stiprus pagerinimas teikia vilties mūsų visų darbams.
Tik praėjus antrajam rinkimų turui, prezidentė Dalia Grybauskaitė savo feisbuko paskyroje pasidalijo rinkimų rezultatų nuotaika. Ji teigė, kad „šie rinkimai – tai geriausia, kas galėjo nutikti Lietuvai tokiu sudėtingu laikotarpiu“. Teikė viltį, kad ateina nauja politikų karta, kuri su savimi atsineša naują politinę kultūrą. O trijų partijų lyderės ateina su noru nuveikti didžiulius darbus Lietuvai ir visų žmonių gerovei.
Audrius Klėjus, TS-LKD Lazdijų skyriaus pirmininkas

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Sveikinu rajono TS-LKD. Manau rezultatai ateityje tik gerės.Sėkmės

Nemanau,kad jų tie rezultatai jau labai ka gerės. ATEITYJE

Nelaiku ir nevietoj juk esate merės pavaduotojas. Konservatoriai naglai ėjo ir gerai kad nepapuolė į seimą..

Jei nežinote, tai daug konservatorių papuolė į Seimą. Ir aš juos gerbiu už jų kultūrą. O valstiečiai tegul dabar kambarių sienas išsiklijuoja su savo britkiais laikraščiais.

Sveikinimai TS-LKD! Rezultatai puikūs na o mūsų provincijai rinkimuose trūksta politinio suvokimo. Dabar visi nustebę kaip galėjo laimėti Streikus, nes nieko nenuveike per 4 metus.

Konservatoriams Lietuvoj pasisekė ne dėl to, kad labai jau protingi ar kad valstiečiai blogai dirbo, o dėl to, kad mažai žmonių atėjo balsuot. O, kaip konservatoriai vadovavo Lietuvai mes dar prisimenam. Na pažiūrėsim pamatysim.

ot tai pamiršote, kad 2016 m. dar mažiau žmonių atėjo balsuot ir valstiečius išrinko. ir nėr čia verkt. neišrinko valstiečių nes matyt bebuvo už ka

Nu laukiu, nesulaukiu, kaip konservatoriai su liberalais ir laisvės partija suktinukus rūkys, o gėjų vestuves kunigas laimins. Ot sulaukėm trisdešimtuose Lietuvos nepriklausomybės metuose.

Tokiu straipsniu tikrai užgauna merę. Turėtų prisitaikyti pavaduotojas.

Tokiu straipsniu tikrai užgauna merę. Turėtų prisitaikyti pavaduotojas.

o tai kuo čia užgauna??? Taigi tik faktą konstatuoja ir dėl to yra ko užsigauti? Nejuokinkit.

Tai jau tikrai nejuokinkit. Matom kiek jau prisitaikėlių ir "genių", kurie "stuksena" su savo žiniom ir pletkais kasdieną. Tik bėda, kad tie prisitaikėliai gali prisitaikyti prie, bet ko ir išduoti bent kada. Verčiasi vėjaliui papūtus labai greitai.

O taip prisitaikeliu ir rudnosiuku nors vezimu vezk o tokiems (oms) brudams prie visu valdziu gerai

Mūsų merė šaunuolė! Iki jos dar visiems toli kas nori būti viršesnis. O jai manau tai nesvarbu kokia valdžia laimėjo, protingam žmogui nemotais.

Pažiūrėsim dar ar nesvarbu.

Pergalė dešiniųjų - Lietuvai Valio, bet ne Lazdijuose. Du didieji rajono ,,ožiai" jeigu susitartų, tai gandragalviams būtų atia ir Lazdijuose, o koalicinė sutartis- tai tik politinis reikalas, nes primadona jau sulaužiusi priesaiką prieš Dievą ir jai ,,dzin".

Jau matėm, kaip tie ,,ožiai'' dirbo, vienas norėjo būti ir gražus ir protingas, o kitas, kaip visada, praryja visus, tai ir šitą prarijo.

Manau dabar taikys i mero posta, bet gal valstiečiai susivienys i benius taps meru.

I'm gone to inform my little brother, that he should also pay a quick visit this webpage on regular basis to get updated from most up-to-date gossip.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my site ... https://www.legiit.com/profile/seoindia/high-authority-links-da-30-from-200-domains-with-5000-tier-2, <a href="https://www.legiit.com/profile/seoindia/high-authority-links-da-30-from-200-domains-with-5000-tier-2">Helena</a>,