Lazdijų hipodromo renesansas – V. Žičkos rankose

V. Žička, daugelio rajono žirgininkų kelionių po rajoną ir Lietuvą organizatorius, dabar turi naują siekį – naujam gyvenimui prikelti Lazdijų hipodromą. 

Lazdijų hipodromas vėl alsuoja gyvenimu. Jau rugpjūčio 22 dieną po ilgos pertraukos jame vėl vyks šventė – žirgų ištvermės ir kinkinių varžybos. Pagrindinis jos iniciatorius ir organizatorius, Lazdijų žirgininkų klubo prezidentas Valdas Žička šventę vadina hipodromo renesansu, t. y. atgimimu. Šis pavadinimas jau užfiksuotas ir oficialiame renginio pavadinime. Kad intrigos šventės dalyviams būtų daugiau, du žodžiai buvo sujungti į vieną hiporenesansas. V. Žička tikisi, jog taip ir bus – renesansas nesibaigs kartu su renginiu.

Plačiau - ,,Lazdijų žvaigždėje" (2020-07-31).

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Valdai, linkiu sėkmės ir turėti TŪKSTANTĮ rėmėjų.

Paskutinę taurę lig dugno ir veidu į samanas. Narcizų pievos.

Nežinau ar karietukės išgelbės tokį hipodromą... Manau reikia ko nors rimto.

Renesansas, tai perėjimas iš viduramžių į Naujūjų laikų istoriją, taip Vikipėdijoje rašo. Viduramžiais šio stadiono dar nebuvo. Pataisykite prašu straipsnį.

Lazdijieti, pataisykite prašau rašybos klaidas savo komentare.

Kiba prie bonkos rašėt, kad tiek darbų pasimatė.

Na jei Valdelis savo metų ir metų Lazdijuose nesusiskaičiuoja, tai įdomus turėtų būti hipodromo renesansas. Pasak Žičkos, jis Lazdijuose po VISI baigimo jau 45 metai. Kažkoks vunderkindas, VISI baigė 13-OS metų. Ar nebus iš renesanso kuilio šermenys?

10 metų į tą ar į kitą pusę, koks skirtumas? O laikas reliatyvus, ne visiems bėga vienodai, - vieniems greičiau, kitiems lėčiau.

Organizuoju renginius Lazdijuose su baltais žirgais. Kreiptis ryte, vakare jau reginys. Organizatoriaus nežadinti reginio metu.

work from home jobs with flexible hours<br> <br> work from home opportunities for moms<br> <br> natural supplements for anxiety affiliate program<br> <br> PharmEmpire registration process<br> <br> <br> <br> my web site :: <a href="https://demo.paganprideofeasttn.org/community/profile/franciscogalarz/">affiliate marketing for vitamins and minerals</a>

Vistiek pragers.

O tai kur mere, kad nera foto. Komunikacijos skyriui reikia duoti p.... .Kaip cia hipodromo renesansas be meres foto.

Štai dar vienas darželinuko komentaras...

Online pharmacy for diabetes Actoplus without <br> <br> prescription Online pharmacy with discreet shipping<br> <br> Online pharmacy offering affordable generic medications <br> <br> without prescription illegal drugs online<br> <br> <br> <br> my web site <a href="http://noufonline.info/blog/index.php?entryid=259">Lowest price diabetes medication online</a>

Nesuprantu zickus valstietis ar is pirmyn.

Ir aš nesuprantu, kodėl Anonimas parašyt komentarą sugebėjo tik iš ketvirto karto...

Acha, tarpgalaktiniai renginiai ir varžybos vyks Lazdijų hipodrome :))))

...organizuoju pagėrimą prie tvartuko. Darbus remia Lazdijų Gmina. Renginio organizatorius V.

As matau zickos rankose apkabinta arklio galva,o ne hipodroma.

O tsi senu masinu muziejaus jau nebus dumbli?

Jau nebus. Savaitgaly buvau Biržuose, dar tebekaifuoju. https://www.klasika.us/2020/08/01/nesenstanti-klasika-2020-statistika/

Greetings, I believe your blog could possibly be having browser compatibility issues.<br> <br> Whenever I look at your blog in Safari, it looks fine <br> <br> however, if opening in Internet Explorer, it's <br> <br> got some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up!<br> <br> Apart from that, great blog!<br> <br> <br> <br> My page :: <a href="https://consider-practicing-yourself.blogspot.com/2023/03/how-to-find-reliable-online-pharmacies.html">How to Find Reliable Online Pharmacies</a>