Lazdijų krašto veidai Jūros šventėje

Savaitgalį Klaipėdoje šurmuliavusioje Jūros šventėje buvo galima pamatyti ir Lazdijų krašto veidų. Klaipėdiečius ir miesto svečius susipažinti su Lazdijų kraštu kvietė VšĮ „Lazdijų turizmo informacinis centras“ darbuotojai. 

Lazdijų turizmo informacinio centro palapinė sulaukė daug lankytojų, besidominčių poilsio, pramogų bei kelionių galimybėmis mūsų krašte. Užsukę čia šventės svečiai turėjo galimybę sužinoti įdomių faktų apie Lazdijų kraštą, susipažinti su lankomais objektais, pažintiniais pėsčiųjų, dviračių bei vandens maršrutais, apgyvendinimo paslaugomis, kulinariniu, kultūriniu ir istoriniu krašto paveldu. Po daug iššūkių pilnos vasaros turizmo sezono pradžios, Jūros šventė buvo puiki galimybė susitikti su seniai nematytais turizmo sferos profesionalais bei  kolegomis iš kitų Lietuvos regionų bei pasidalinti šio turizmo sezono įspūdžiais, patirtimis ir planais ateičiai. Jūros šventės savaitgalis buvo kupinas malonių pokalbių ne tik su turizmo sferos atstovais bei šventės svečiais iš įvairiausių Lietuvos vietų, bet ir  klaipėdiškiais, kilusiais iš Lazdijų krašto. Džiugu, kad net ir persikėlę gyventi kitur, žmonės nepamiršta savo, tėvų, senelių ar galbūt net ir prosenelių gimtojo krašto, puoselėja jam šiltus jausmus ir jį sieja tik su gražiausiais prisiminimais. 

Šventinio savaitgalio metu turizmo centro darbuotojai įsitikino, kad šią vasarą dauguma lietuvių rinksis keliones po gražiausius Lietuvos kampelius ir tikrai neaplenks miškų ir ežerų gausa garsėjančio Lazdijų krašto. 

Lazdijų turizmo informacinio centro inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

ar norit virusa partyst paskui per jus kencia nekalti zmones

lengviau pasidare?

Išlaikytinių kontora, jokios naudos neduodanti rajonui, tik už visų pinigus pramogaujanti. O tą pastatą prie sienos likviduot, visiškai nereikalingas!

Žmonės dirba, stengiasi, o tu viską dažai juodomis spalvomis... "Pastatą prie sienos likviduot", žmones atleist, dar padidinti bedarbių skaičių... Esi niurgzlys, viskuo nepatenkintas pesimistas. Va tave ir reikėtų atleist iš visų pareigų, netgi iš nevykėlio komentatoriaus.

Galima stengtis iki pazaliavimo, bet naudos nera ir nebus.

o kodėl būtinai bedarbių armiją didint ? Verslynykai laukia darbo jėgos, 3 eurai už valandą fizinio darbo :D

Nepyk bet sabaliauskas tikrai atsibodo, nejaugi tam centre tik jis viens dirba.

o taio, prisiplakėlis prie visų valdžių