Neįtikėtino pasisekimo sulaukęs „Macingos“ spektaklis bus rodomas papildomai

Po premjeros kartu su režisieriumi Gyčiu Padegimu.

“Vakar vakare ašarą Lazdijų kultūros centre braukė ir dideli, ir maži - meninės raiškos studijos “Macinga” spektaklio “Ida iš šešėlių sodo“ premjera abejingų nepaliko. Buvo taip gerai, kad žodžių, kurie apibūdintų emocijas, kurios užplūdo spektaklio metu ir po jo, paprasčiausiai nėra, jų ir nereikia... Buvo didžiulė laimė būti kartu su jumis, brangieji macingiečiai!”- taip savo būseną po spektaklio premjeros apibūdino Lazdijų rajono merė Ausma Miškinienė.
Po penktadienį vykusio spektaklio premjeros Lazdijų rajono savivaldybė išplatino pranešimą su jaunųjų lazdijiečių aktorių apsuptos merės nuotrauka:
 “Ten, kažkur viduryje, apsupta begalinio talento vaikų, stovi savivaldybės merė Ausma Miškinienė, kuri kartu su Lazdijų kultūros centro vadovu po spektaklio „Ida iš šešėlių sodo“ meninės raiškos studijos “Macinga” nariams dovanojo kelialapį į stovyklą pajūryje.
„Buvo jautru, o žodžiai vis dar stringa gerklėje. Jūs ypatingi ir labai talentingi“, – po spektaklio kalbėjo merė Ausma Miškinienė. Dar kartą nuoširdžiai sveikiname visus macingiečius ir kitus, prisidėjusius prie spektaklio. AČIŪ JUMS už beribių emocijų kupiną spektaklį. Svajokite, kurkite, būkite nepralenkiami. Taip pat nuoširdžiai dėkojame macingiečių tėveliams, kurių indėlis labai svarus, bet dažnai nematomas. AČIŪ JUMS už palaikymą, paskatinimą ir paramą. Atskirą AČIŪ sakome Ingridai Malinauskienei, „Macingos“ vadovei.”
Spektaklis Lazdijų kultūros centre bus rodomas papildomai liepos 1 d., 18 val.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Jau aisku kam s..... kede atiteks.

Šaunuolė - Ingrida ir Macingiečiai.

tokius straipsnius rasykit pionieriaus laikrasty o ne cia

Straipsnis trukdo vitukui spjaudytis.

pataikytas spektaklis laiku pastatyti, kai daugelis buvo išsiilgęs kultūros

Ingrida, tikras profesionalas. Sėkmēs jai ir vaikučiams. Būtu manau ir puiki vadove KC.