Policijos generalinis komisaras R. Požėla: „Pritariu merės A. Miškinienės siūlymui dabartiniu Lazdijų policijos pastatu naudotis kartu – niekur nesikelsime“

Vakar Lazdijuose lankėsi Lietuvos Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla. Jis atvyko įvertinti galimybės pritarti merės Ausmos Miškinienės siūlymui Lazdijų policijos pareigūnams niekur nesikelti ir toliau veiklą vykdyti dabartiniame policijos pastate. Po Lazdijų policijos komisariato pastato apžiūros Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla ir kiti jo komandos nariai atvyko į Lazdijų rajono savivaldybę aptarti aktualių tolesnio bendradarbiavimo klausimų.
„Apžiūrėjome pastatą, pakalbėjome su darbuotojais. Jų noras ir išsakytos mintys aiškios – jie nori sėslumo ir pastovumo. Mums Jų nuomonė svarbi, tad esame čia ir sakome, kad pritariame Jūsų siūlymui niekur nesikelti iš dabartinio policijos pastato. Atvykome susitarti dėl sąlygų ir tolimesnių veiksmų“, – savivaldybėje vykusiame susitikime kalbėjo Lietuvos policijos generalinis komisaras Renatas Požėla.
Susitikimo metu savivaldybės merė svečiams pristatė savivaldybės ateities planus rekonstruojant ir visoms numatytoms veikloms pritaikant Lazdijų policijos komisariato pastatą. Diskutuota apie pastato tinkamą pritaikymą savivaldybės ir policijos komisariato bei kitų tame pastate įsikūrusių įstaigų darbuotojų reikmėms, planuojamą pastato renovaciją bei finansavimo šaltinius.
„Lazdijų policijos komisariato pastatas labai didelis, bendras jo plotas – daugiau kaip 5000 kvadratinių metrų. Kaip rajono vadovė stengiuosi kurti tvarią bendruomenę, atsakingai įvertinti kiekvieną galimybę ir sprendimus priimti tik kruopščiai apsvarsčius visus „už“ ir „prieš“. Nebijau inovatyvių sprendimų ir manau, kad tokio dydžio pastate, tinkamai jį išplanavus, sėkmingai galėtų tilpti tiek sportuojantis šio krašto jaunimas, tiek autobusų stotis, tiek minėtame pastate iki šiol dirbusieji. Dabar vyksta pirminiai projektavimo darbai. Šis Policijos generalinio komisaro vizitas tik įrodo, kad jis, kaip ir aš, sprendimus priima tik atidžiai įvertinęs visas aplinkybes ir atsižvelgęs į vadovaujamos bendruomenės lūkesčius. Džiaugiuosi, kad toks stiprus lyderis vadovauja Lietuvos policijos komisariatui“, – apie Lazdijams itin svarbų vizitą kalbėjo savivaldybės merė Ausma Miškineinė.
Lazdijų r. sav. inf.

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Stebiuosi šių jaunų žmonių protingais sprendimais - taip neįprasta buvome pripratę prie bambeklio nieko nedarymo, tik sau naudos ieškojimo, gal tikrai Lazdijai atsigaus.

Šaunu,kad vyksta abipusis susitarimas. Be jokių peripetijų .

Valio kad pastato nenugriaus o bus ten politija .

Ir aš sakau, puikus sprendimas . Tik toks nemalonus foto pastebėjimas, - policininkai stovi ne tiesūs ir pasitempę, o lyg pritūpę, lyg būtų kažko išsigandę. Kažin kodėl?

policininkai nepritupe, ten tokios kelnes , todel taip atrodo :)

Tai kels, tai jau nekels. Demonstruojate prastą darbo kokybę