A. Klėjus: atsakymas tarybos nariui Artūrui Margeliui

Buvęs rajono meras Artūras Margelis viešai pasipiktino, kad savivaldybės administracija neva riboja savivaldybės tarybos opozicijai prieigą prie dokumentų valdymo sistemos, dėl ko politikams esą iškyla sunkumų teikti pasiūlymus rengiamiems sprendimų projektams.
Meluojant reikia dar ir mokėti savo melą įvilkti į popierių taip, kad bent kiek suprantantys, kas yra dokumentų valdymo sistema, patikėtų, kad iš tiesų informacija yra slepiama po devyniais užraktais.
Šiuo metu visi tarybos nariai turi prieigą prie tarybos nario darbui reikalingos informacijos, ir jie – anksčiau ir visos apimties – yra supažindinami su visais sprendimų projektų rengimo etapais, dokumentais ir kitais priedais, kurie naudojami tiems projektams rengti.
Klausimas turi būti keliamas kitas: o kiekgi kartų opozicija pasinaudojo savo pareiga, taip – ne galimybe, o pareiga, kaip tai numato Vietos savivaldos įstatymas, ir pateikė bent vieną sprendimo projektą ar bent pasiūlymą į jau parengto projekto tobulinimą? Ogi nė vieno!
Aš labai gerai prisimenu, kai, man dirbant Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktoriumi, tuometinio rajono mero Artūro Margelio nurodymu prieiga prie dokumentų būdavo blokuojama net sprendimų projektus rengiantiems savivaldybės darbuotojams, tarp jų – ir man. 
Ir kaip nežinia kieno ir nežinia kur parengti sprendimų projektai atsidurdavo darbotvarkėje ir tarybos narių kompiuteriuose paskutinę akimirką, kai po keliolikos minučių jau reikdavo už juos balsuoti tarybos posėdyje.
Dabartinis opozicijos lyderio verkšlenimas apie pažeidinėjamas teises, mano nuomone, tėra bandymas rasti kažkokį pateisinimą savo norui žinoti ir kontroliuoti informaciją, kuri yra susijusi su asmens duomenimis, taip pat – su viešųjų pirkimų informacija, kai galimai būtų norima žinoti daugiau, nei įstatymas leidžia, o gal net ir panaudoti tą informaciją negeriems tikslams.
Tačiau, kaip sakoma, norės mušti – lazdą ras. Tik tokia pozicija yra mažų mažiausiai apgailėtina.  
Audrius Klėjus, vicemeras (,,Lazdijų žvaigždė", 2020-01-10)
 

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Na jo ,,naujas apzvalgininkas,, atsirado.Suedete abu su margiu konservatoriu vienybe, o klejukai tu pirmas pradejai su ligonine bylinetis ir po tavo bylinejimosi prasidejo ligonines kritimas zemyn,o tu dabar dediesi sventuoju, nors nesenai visu atsiprasinejai, kad dirbi seimo nares padejeju ir gauni dviguba alga.Geda, slepkis po.......... .

Ne į temą rašot.

Girdėtas komentaras šis gyvai ... eik moterie dirbti, nes pacientai laukia. O dėl ko taip piktiniesi parašysiu vėliau, o tada bus gėda ir net labai gėda.

Ir dar nueisiu Miškinienei ir Klėjui papasakosiu viską dėl ko ligoninė griūna, nes kaltini ne tuos žmones, kurie yra kalti iš tiesų.

Hi to all, how is the whole thing, I think every <br> <br> one is getting more from this web site, and your views are pleasant designed for new viewers.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my web page: <a href="http://int79.co.kr/g5/bbs/board.php?bo_table=wen1qthgao&wr_id=271050">¿dónde comprar raloxifene sin receta?</a>

Kam bus gėda.Rašykit viešai nes laukiam.

pharmacy affiliate marketing tools and resources for beginners<br> <br> health affiliate programs for beginners<br> <br> pharmacy affiliate marketing programs<br> <br> pharmempire registration<br> <br> <br> <br> Here is my web site - <a href="https://www.icukinsurance.co.uk/forums/users/uwe05i756316613/">affiliate marketing programs for health bloggers</a>

passive income opportunities for retired healthcare <br> <br> professionals<br> <br> online income opportunities for physicians how to generate passive income as <br> <br> a physician<br> <br> side hustle ideas for doctors<br> <br> <br> <br> Here is my web page ... nurses earning passive income <br> <br> - http://iclubs.ca/openclass/full-time/attention-all-doctors-in-australia-looking-for-extra-income-options.html

Galvoju ką čia apkaltinti, kad žiemos nėra? Davai tegul būna kaltas Klejus ir konservatoriai.

Matau komentuojantysis neįsisavino straipsnio turinio, bet jei žmogus nori kažką parašyt, argi uždrausi :),:),:).

nu ko gero dėl visko visur kalti konsrvatoriai gi šiemet net žiemos jie neįsileidžia jau reikia prašyti jono ir artūro daryti tvarką- gi šitoki vyrai visagaliai ir visažiniai. Jie galingi tai parašytų ir neslėptų savo dokumentų ir viskas susitvarkytų visur.

Hello, I enjoy reading all of your article post. I wanted to write a little comment to support you.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Also visit my blog post ... <a href="https://givesthemfreetime.blogspot.com/2023/04/the-ultimate-guide-to-roblox-redeem.html">Free Robux</a>

Gerb.klejau parasykit savo nuomone apie mokyklu uzdaryma, ar pritarete kad butu uzdaromos ir kur padesit busimu bedarbiu armija?

Taigi kaip prisikvietė naujų investicijų, kaip prikurs dabar naujų darbo vietų, kaip prijungs sugriautą rajoną prie Alytaus ar Druskininkų.

,, Meluojant reikia dar ir mokėti savo melą įvilkti į popierių". Štai, kokia patirtis pono. Žino kaip meluot savo rajono žmonėms, žino, kad dar ir į popierių reikia įvyniot. Ekologiškas, gamtą tausojantis būdas sakyčiau.

Gerb. Klėjau, dar per švelniai parašėt! Prie margio buvo viskas užspausta ir be jo žmonės pirstelt negalalėjo.

Audriau ,ausma,Ilona,zaburai, kada sutvarkysit gatves seirijuose,ar reikia kreiptis pas Seimo narius tie gal pazadins jus is letargo miego.Na jau tvarka,jop.......beniau, pavaziuoki pas savo gimine gal tu pamatysi kokis bardakas seiriju gatvese.

Susitvarkyk neverkęs.

o tai kas čia verkia??? ai tai buvęs meras nerandantis informacijos... o gal jam susirasti kompe per sunku?

Na nepergyvenki Audriau KK 2 pades tau ir Ausmai.

best herbal supplements for affiliate marketing<br> <br> pharmaceutical affiliate marketing programs<br> <br> How to apply for a supplements affiliate program<br> <br> passive income books<br> <br> <br> <br> Here is my web site; <a href="https://funescu.org/forums/users/fernee5154/edit/?updated=true/users/fernee5154/">affiliate programs for health supplements</a>

Kodel tik edimo paslaugas perki is gojaus o, n e is pvz is almos ,pyplenes,777,brieduko.Ar uz tai, kad joe maitino margi.Ar ir cia tik nereikalinga STT.