Kaimas sukilo prieš D. Grab šunų „fermą“

D. Grab išplūdo ir žurnalistę. 

   Vienuolika šunų ir trys katės – tiek gyvūnų šiandien yra Šeštokų seniūnijos Krosnėnų kaime, socialiniame būste gyvenančio Dariaus Grab sodyboje.
   „Ne troba, o palaidų ir alkanų žvėrių „ferma“, – piktinasi Krosnėnų ir aplinkinių kaimų gyventojai.
   Seniūnija, savivaldybės tarybos nariai, skambučiai gyvūnų gerovės specialistams, žurnalistams – į tiek vietų kreipėsi pasipiktinę vietos gyventojai, šiandien priversti kentėti išgerti nevengiančio D. Grab augintinių elgesį.

Plačiau - V. Danauskienė naujoje "Lazdijų žvaigždėje" (2020-01-10).
 

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

maisto likucius geriau atnestu kaimynai

Siūlote plėsti nevaldomai ir pavojingai besiveisiantį neprižiūrimą šunyną?

Siūlome padėti žmogui ir pasiimti pora šunų...Kaimiečiai į Vilnių savo šunis baigia suvežt,o patys girtuokliauja,katinus kepa ir šunis karia..

I must thank you for the efforts you have put in writing this site.<br> <br> I really hope to see the same high-grade blog posts from you in the future as well.<br> <br> In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now ;)<br> <br> <br> <br> my website <a href="https://www.dalrat.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=50307">kaletra prijs in Zwitserland</a>

Tam "aktoriui" , kuris skelbiasi irgi nepatrukdytų maistukas augintiniukų .

Aš atliekas nešu kaimynui. Bet ne šuniui,nes jis augintinių neturi .

Kam skųsti žmogų, viešai tyčiotis. Geriau eikit ir padėkit su maistu. O dabar gyvūnus benamiais norit padaryt. Ar dar maža? Tegul kaimas, kad taip rūpi pasidalina tuos augintinius ir prižiūri.

Kokia Jūs naivi...

Ar tu blt durna ar kas tau yra? Ta dalbajoba pagaliu suvanot per strenas kad daugiau tokiu bajariu nedarytu, sunis paims prieglaudos kaip nors.

Ir besiskundzianciam pilieciui buvo pasiulyta pagalba gyvunams. Pasiulyta sterilizuoti kalytes. Kaimui ar pilieciui nekainuotu nei cento. Suniukus gal kaip nors pamazu prieglaudos priimtu. Bet tokios pagalbos buvo atsisakyta.

passive income strategies for retired medical professionals<br> <br> best passive income options for retired doctors and seniors ways to <br> <br> earn passive income for physicians<br> <br> best ways for doctors to make passive income<br> <br> <br> <br> My blog: <a href="https://lesamisdelaterreduburkina.com/community/profile/clemmiex492150/">book authorship as a source of income for physicians</a>

Şifa Eczanesi için yazılan Kalfa ve Reçeteli şikayetleri için tıklayın! Şifa Eczanesi hakkında <br> <br> kullanıcı yorumları, Kalfa ve Reçeteli şikayetleri 'da!<br> <br> You can visit to view global content and find solutions to complaints.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Also visit my blog post; <a href="http://flonase4pro.top/">Clomiphene 150 mg</a>

Attractive section of content. I just stumbled upon your <br> <br> blog and in accession capital to assert that I get actually <br> <br> enjoyed account your blog posts. Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently <br> <br> quickly.<br> <br> <br> <br> Also visit my homepage; <a href="http://www.cyhp.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=110329">Federico</a>

Great delivery. Outstanding arguments. Keep up the good spirit.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Feel free to visit my blog <a href="https://himeats.com/_board/board.php?bo_table=free&wr_id=39138">dove comprare lustral 50 senza ricetta</a>

Neguoskit jei nepazystat, zinau sita veikeja ir as :D Sunis i prieglauda, o sita veikeja i kalejima. Slaistosi pastovei girtas keliu be atsvaitu, kiek kartu ciut po ratais su tais savo sunim nepalindes. Policija baudu prirasius bilekiek, jam dalampacki, socialinis yra. Laka pastovei, zmones apvagineja, ir dar vyrus girtus per prievarta p... Kas per tvarka Lietuvoj, senei uzdaryt reikejo, ten jam patiktu ;) Ir zmones aplinkiniu kaimu pailsetu.

Tautosaka teisi sakydama, kad kiekvienas kaimas turi savo durnių. Bet šiais laikais visas kaimas su oficialiu seniūnu turėtų susitvarkyti su vienu durniumi.

Durnius-jei gyvūnus priglaudžia,o Jūs labai protingi,bet vietoj širdies-traktoriaus lempa

Tai bek pas ausma ji gi viska moka sutvarkyti.

taiklus ir puikus komentaras.

Mokamos pasalpos , darbo birza dirbt varytu o dabar sitokie vyrai ir moterys tik is pasalpu gyvena, nusiritom visai. Dirbt tingi tai ir geria.

tai ne zmogus,tai gyvunu kankintojas-despotas

Taigi šunys nečipuoti. Jeigu šuo išbėgo iš D.Grab sklypo, tai jau ne Grab šuo. Tai ne D.Grab rūpestis. Labai jau paprasta pridurti; nevengiančio išgerti. Jeigu straipsnio autorė taip parašė, tai parašykite, kada ir koks neblaivumas promylėmis buvo nustatytas D. Grab.

Taigi šis,, veikėjas'' prieš gal 10 metų savo sesei ranką perdūrė ir ji vos invalide netapo.. Labai dėl svarbios priežasties- neleido i namus ožkos atsivesti. Šiai dienai Darius Grabas su savo šunimis - didžiausias nevertėlis Lazdijų rajone.

Gerai pažįstu . Jo šunis į prieglaudą, o Grafą į durnyną. Kitaip ten problemos neišspręsit.