,,Lazdijų reklamoje”: A. Miškinienė – apie kelio į merės postą pradžią: ,,Drebėjo kojos”

„Pažadu, kad jūsų veikloms tikrai bus eilutė rajono biudžete, tik nuspręskite, ko labiausiai reikia, ko norisi, ko laukiate, tikitės“, - senjorų šventiniame renginyje sakė Lazdijų rajono vadovė Ausma Miškinienė prisiminusi, kad praeitais metais būtent Lazdijų trečiojo amžiaus universiteto Naujųjų metų sutiktuvėse paskelbusi, jog ketina tapti Lazdijų rajono mere. 

Taip pat naujoje „Lazdijų reklamoje“ (2020–01–07) skaitykite:
1.    Pirmoji Alytaus apskrityje šiemet gimusi mergaitė jau spėjo ,,apsipirkti”.
2.    Gimnazistės galvosūkis: kaip vienu metu būti keliose vietose?
3.    Veisiejiškė – Alytaus metų apdovanojimų nominantė.
4.    Pavyzdingo piliečio pykčio protrūkis prieš buvusią žmoną ir jos sugyventinį vos nesibaigė padegimu.
5.    275 piešiniai iš 14 rajono mokyklų bei Seinų – kaip gaivus žiemiško oro gurkšnis.
6.    Kaip buvo įgyvendintas unikalus užsakymas – I. Dubickienė pagamino veganišką sūrį, kurio skonis kaip dešros.
7.    Apie lazdijietės L. Živatkauskaitės-Žaliauskienės pasiekimą.

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Dineta nori itikti ir margeliui ir ausmai :) juokinga. Gal parasyk apie bibliotekos televizoriu ir ar gavo premija bibliotekos direktore ir jei gavo tai kiek? Ir ar nezada ji trauktis ......

Kasdien po 18 val praeinam pro si kulturos zidini.Daug sviesos , visiskai tuscia skaitykla ir kompiuteriu sale.Tik pora nuobodziaujanciu, pervargusiu darbuotoju...

Mane domina kodel musu kaime Dumbli biblioteka nedirba jaunuo rudens o viesosios bibliotekos puslapi raso kad biblioteka dirba kasdien? Gal sitaip plaunami pinigai ? Sitiek poniu o tvarkos nulis gal jau laikas jas praretint?

Tau vietos bukagalvi(e) reikia? Nuostabi, darbšti, korektiška, draugiška direktorė. Visada malonu ir gera užeiti, bendrauti, jaunimo traukos centras!!! Pavyzdys moderni Lazdijų biblioteka jos ir darbuotojų dėka!!! Apsidairyk aplink save, kiek š.... esi prarijęs

Žmonės ko gi jūs tokie pavydūs ir pilni pagiežos! Žinot, kad visi blogi dalykai padaryti ar išsakyti atsisuka prieš pačius! Gal už tai tokie nelaimingi Lazdijų žmonės? Užeikit į tą biblioteką, pasikalbėkit su darbuotojais, išsakykit pastabas atvirai, nepasislėpę.. Gal visai ten patiks? Gal ir knygą paimsit, kuri sudomins ir palengvins jūsų sunkų gyvenimą. Man patinka bibliotekoje. Dirba šaunus kolektyvas.

Ar gali nusiplūkęs už minimumą , vos kojas pavelkantis po sunkios , ilgos darbo dienos žmogelis užeit dar bibliotekos darbuotojus linksmint? Jiems darbdaviai jokių priedų ir premijų nemoka,, kaip jis bus laimingas, kai kiekvieną dieną girdi pono auksinę mintį, kad vietoj jo laukia eilė už durų. Ar jūs galvojat , kad visi tik valdiškas kėdes trina ,o užimtumo tarnyba bankrutavo , nes neliko bedarbių ? Knygą paskaityt gali tik sotus .

Sutinku

Kas mėgo ir mėgsta ,tas ir skaitė ir skaitys, nesvarbu ar dirba ar ne. O bibliotekoje labai malonios moterys dirba, užeikit gal ir jums nuotaika pasitaisys ir dings pyktis ir pagieža. Pati ten lankausi ir žinau , kad esam laukiami su šypsena . O kai perskaitysit knygą , gal ir nuomonė pasikeis į gerąją pusę .

O tu apsidairyk žmogau, visur visi už minimumą dirbam, bet mylim ir saugo savo darbą vieta. Džiaukitės ką turit, nes tikra tiesa, pas mus eilė už mūsų laukia užimti darbo vietai. Todėl ilgus liežuvius prisisukit, ir pavydo mažiau.

va kad jūsų žodžiai dievui į ausį.

Rajono ,,mamytė" veda rajoną į šviesų rytojų... Viso rajono pašaliniai, vienykitės. Atėjo saulutė visiems laikams.