Krosnos ragana savo galias panaudos tam, kad A. Margelis vėl taptų meru

Krosnos ragana V. Bukauskienė su vyru Algiu.

   Krosnos ragana – taip ją žmonės vadina. Kiek raganų yra Lietuvoje? „Nežinau, aš pati sau – Krosnos ragana“, – teigia Virginija Bukauskienė. Į Krosną jiedu su vyru Algiu atklydo ieškodami sau namelio. „Man reikia karvės, vištų, šuns, katės“, – sako ragana.  Dirbta Širvintų kultūros centre, Lazdijų bibliotekoje, Vilkaviškio kultūros centre lėlių teatre. „Čia odisėja ir baigėsi“, – konstatuoja ji. Tiesa, dar gyventa Alytuje. 
   Plačiau - D. Babarskienė naujoje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2020-01-03).

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Tegul nejuokina. Vieno vieta už grotų, kito durnyne!

Kam komentuoti kažkokios klimaksinės kvailės-raganos pasisakymus?

Nesuprantu kaip tokius straipsnius rašo žmogus dirbantis savivaldybės įstaigoje viešojoje bibliotekoje, ar Dineta neperliankia lazdos? O gal atvirkščiai parodo kad ji laukia Margelio?

Gal čia persikūnijusi R.Paksiaus Lena Lolišvili??? Na taip, jei gerai užmoka, - kodėl gi ne.

baisu ir kas rašo , ir apie ką rašo.......................nusivažiuota gražiai.

Margelio laukia daugelis, bet gaila dėl tokių nesusivokėlių komentatorių, jau spėjusių prisitrynti (be šmaro) prie naujų gelbėtojų, patarinėjančių ką žmogus turi sakyt ar rašyt. Nu dabar tai tikrai , kad valdžioj g a i d y n a s. Cha, cha.

PharmEmpire invitation reward<br> <br> Join the top-rated supplements affiliate programs<br> <br> work from home careers<br> <br> home-based blogging<br> <br> <br> <br> Also visit my web blog: <a href="https://blog.8mg.africa/community/profile/stellandl939915/">health insurance jobs from home</a>

Raganos pramatymai sakykim yra jerunda (pan Tomaševsk,), bet kai pasidomi kokios sumos evrų keliauja iš savivaldybės iždo ir kokiems darbams , tai apšals ir utėlės. Už kelis prie Raišupio (Lazdijos) upelio pasodintus riešutojus bus paklota 175 000 e, pasienyje su PL dar 110 000 e., o dar keliams ir t.t. Rangos darbus laimėjusios tos pačios įmonės . Tai kur ta mūsų garsioji tiriamoji žurnalistika, ką jie mato ar jau "iš tos pusės tikrai nesimato". Manau, kad nepremijų nereikėjo.

rasykite ne i komentarus o straipsni ,paremkite dokumentais ir t.t. Nes kiekvienas gudrus anonimiskai rasineti

Kokia korespondentė, toks ir straipsnis. O jai Krosnos visos bobulės pasidaris raganomis,tai jau tikrai"pasaulio pabaiga"

tai jau tikrai, yra čia apie ką rašyt, baisu

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Başkanı Nurten Saydan, C ve D vitamini <br> <br> kullanımına dikkat çekti. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Başkanı <br> <br> Nurten Saydan, COVID-19 salgını nedeniyle.<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web-site; <a href="http://whaootelde.es/3zb527lpodg">Cytrynian klomifenu z markami koenzymu q10</a>

siaubukas kažkoks,o ne rašinys.

Bukauskienė nuo žodžio buka?

Kodel modernus naujas daugiabutis Gustaicio gatveje tuscias , kur reiketu kreiptis norintiems apsigyventi?

Kiek kainavo tas namukas? Norėtau tokio.

Kiekviena "sulėtinto mąstymo" skelbiasi ragana, aiškiarege ir dar kažkuo, nes žino, kad dabar jų ant laužo "nekepa"...

oi, oi būtų juokinga jeigu nebūtų graudu... tikras cirkas iš bobulės ir iš tokios "rašytojos".

lai dzivo latvija

top rated supplement affiliate programs<br> <br> remote work benefits<br> <br> How to register for PharmEmpire<br> <br> herbal supplement mlm programs<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web site - <a href="https://xn----7sbhomkicjjfxv.xn--80adxhks/krovlya-forum/profile/noemischmitt25/">affiliate marketing for influencers</a>