Mokyklų vadovų atlyginimams trūks pinigų

Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas V. Valūnas: „Taip, tai tiesa.“ 

„Lazdijų žvaigždę“ pasiekė žinia, kad Šventežerio, Stebulių, Kapčiamiesčio, Kučiūnų ir Krosnos mokyklų direktorių bei pavaduotojų algoms sumokėti už gegužės mėnesį trūks pinigų. Apie tai šių mokyklų direktorius informavo rajono savivaldybės administracijos Finansų skyriaus darbuotojai.

Apie tai – „Lazdijų žvaigždėje“ (2019-05-10).

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Stiebam su veliavom netruko

Ir Kregždutės sargų išeitinėms taip pat netrūko.

Ir stendui prie sporto centro pinigu netruko! Va kiek atlyginimu but gave mokytojai, o riogso stendas , kuris niekam neidomus ir nereikalingas! At ne?

Parsiduokite ta stendą ir bus pinigų. Ir baikite verkšlenti,kaip stendas taip stendas. Nes pykina jau.

Ui, o kiek už jį gaučiau? Sakykit greitai, imu.

Kaip stendas, taip stendas. Įdomu žmonėms. Įdomu: tai tam "koordinatoriui" A.Juškauskui taip nieko ir nebus - jokios atsakomybės?

Ne vienas Juškauskas pirko stendą, juk be pono įstaigos direktoriaus pirkimas nevyko !

Stiebai tai stovi visur, bet tegul tarybai dabar, kai vyks klasių komplektų penktadienį svarstymas, p. Vedėjas paaiśkina , kur rajone dingo tiek vaikų. Rudenį, kai svarstė kl. komplektus, tai pagrindinėse mokyklose beveik visose klasėse buvo po 8 vaikus(tarybos posėdis Nr. 8), o dabar jau tik po kelis vaikus, komplektai sujungti kitiems m.m. Mokslo metai nesibaigę, tai kur tie vaikai? Iš visų mokyklų tai jie neišvyko. Tai čia mokyklos turėtų ir pinigų turėti...

čia gal jau tarnybos turi pasidomėti, kur tie vaikai "dingo"...

Ne tik stendui užteko, ber sporto centro direktoriui už treniruotes, kurių nevykdė.

Kad jo komanda laimejo rajono čempionata

Tai kad tie vaikai kur laimejo rajono cempionata, visi suauge studentai

Ne apie šią komandą kalbama, užtarėjau.

Jam nesvarbu kad vaikams reiks kokia 5;30 keltis

Nejuokinkit. Atveža vaikus iš atokiausių kampelių ir tikrai nereikia keltis 5.30. Čia manau tik vadovai kai kurie panikuoja... , nes baigsis geri laikai kai kurių mokyklų vadovams!

Kovojam čia visi už tas biudžetines vieteles, lipam vieni kitiems per galvas, per langus, o verslininkai neprisišaukia darbuotojų...,kas galėtų įminti šią mįslę ? Užimtumo tarnyba, mokesčių inspekcija gal padėtų išspręst šį 2 000 bedarbių voratinklį , kuris apraizgė ir baigia prismaugt rajoną.

Kaip nereikia deja kad reikia

Kaip stendas, taip stendas. Įdomu žmonėms. Įdomu: tai tam "koordinatoriui" A.Juškauskui taip nieko ir nebus - jokios atsakomybės?

Žmonėms viskas idomu. Ir dėl senelių namų daug neaiškumų yra,bet taip ir liks neaišku. Čia,kad žmonės idomu tai mažiausiai kam rūpi.

taip jiems ir REIKIA

Yra raj. biudžete numatyti tam pinigai metams, tad jeigu gegužės mėn. jų jau nėra, tai kur jie dingo. Arba valdantieji blefuoja, nes nori uždaryti šias mokyklas, arba jų jau neliko iš ankščiau, arba kažkas ,,prasisuko'' jau iš dabartinių. Kažkodėl A.Kirsnai netrūksta, pasienio fiestai irgi. Greičiausiai tai dirbtinai padaryta problema. Valytojoms, sargams, ar kitiems darbuotojams netrūksta, nors visi gauna iš to pačio katilo....

Nesikarščiuokite jau taip, negalvokite blogiausio. Viskas bus gerai. Lengviausia, žinoma tas valytojas vis "prikišti". Ne dėl valytojų čia pinigų trūksta, kaip, manau. Iš ko dabartinė valdžia viską perėmė. Teisingai. Tegu "koordinatoriai" visokie su savo vadais ir atsako...

Nežinau visų peripetijų, tačiau ,, Lazdijų žvaigždėje'' buvo paskelbtas raj. biudžetas ir ten buvo smulkiai išdėstyta, kiek kam skiriama- dabar trūksta pinigų, tai kur jie dingo. Jeigu jų jau nėra tai turi trūkti visiems. Turbūt merė yra klaidinama kai kurių asmenų.

A. Kirsnoj nėra 2 metai direktoriaus, jie taupo pinigus. Viskas gerai, kam tas vadovas reikalingas? Śtai ir įrodymas.

Tada kam meras, adm. direktorius, ar švietimo skyriaus vadovas, pagaliau seniūnas, paleiskim viską- bus pinigų,palikim vieną valytoją ir bus puiku. A.Kirsnoje Jūs puikiai žinote, kad nėra reikalavimus atitinkančio kandidato, plius niekas nenori eiti.

Kur jau cia jum kas atsakys, buve pridirbo ir jau ju nei pedsaku nera. Neverskit bedos an sitos valdzios, ka jie gavo ta ir turim po tiek issvaistytu metu!

Palaikau du paskutinius post. O koordinatorius užsieny, kopūstus ravi :-). Jų vietoje lieka tik negarbingai pabėgti...

Tai, kad labai klaidingai galvojate, nes čia ne “žymusis treneris”, kur silkėm galvas kapoja. Buvo LT, norėjo eit į ūkio tarnybos vadovo vietą, bet matyt net Klėjaus užtarimas nepadėjo. Miškinienė suprato, kad tokio kiauroj puodynėj nė au žiburiu kompetencijų neras.

Nežinau kokios srities specialistu reikia būti, kad iššifruotum ką čia prirašei, kreipiniu, "Alvydai". Rašyk iš naujo. Ir, tik neskubėk. Tada, gal, suprasim. Tikrai nenorėjau užgauti. Ačiū.

Enjoy Kuzu Etli ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 KG %14 315,00 TL 269,90 TL Reflex Chewıng Twister Kümes Ve Av Hayvanlı <br> <br> Köpek Ödül 100 gr X 3 Adet %41 75,00 TL 44,50 TL Reflex Somonlu Tahılsız Köpek Ödül <br> <br> Çubuğu 33 g %49 35,00 TL 17,90 TL Reflex Twister Av Havyanlı Köpek Ödül Çubuğu 100 g <br> <br> %43 35,00 TL 19,90 TL.<br> <br> <br> <br> my web blog ... <a href="http://unitedtravelnyc.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=pievedispaltenna.it%2Fcl%2Fmrspo">aetna tek başına reçeteli ilaç kapsamı</a>

Valstieciai kaip visada moka kelti bangas,kad jiems blogas palikimas tiek seime tiek rajonuose, bet juk biudzetas patvirtintas vasario menesi,rinkimai kovo menesi,kazkaip nesueina galai .Negi per menesi galima viska ispy..... .

Prie margio tai jums visi galai "sueidavo". Gaila tų gerų laikų, argi ne, judėtojai?

Nu greiciau sitas veliavu kabintojas iseitu. Ar jis ku supranta švietimi

Pastatys Tave- jei moki daugybos lentelę, lietuvių kalbą dar išmoksi.

Na ne švietimui rajone jis vadovavo gi matėm ir žinom kokia buvo jo atėjimo į rajoną užduotis.

Pasidalinkit, ANONIMAI, jo vadovavimo žiniom ir atėjimo užduotim? Tik nepriimu atsakymo - visi viską žino ir panašiai, reikalingi argumentai...

Jeigu (net) tas ANONIMAS kažką rimto ir žino, tai čia - "Žvaigždės" komentaruose, neargumentuos, manau. O: "Na ne švietimui rajone jis vadovavo gi matėm ir žinom kokia buvo jo atėjimo į rajoną užduotis" - tai šitiek ir aš žinau! Prisiklausęs :-)

Vienaip ar kitaip, šių mokyklų vadovaujantis personalas yra susitaikęs su šių mokyklų uždarymu. Na, TIPO vistiek Kučiūnų mokyklą užarys... Kas išeis į pensiją, kas į gamybą, kas emigruos, kas ūkininkaus, kas neįgalumą gaus už prarastą sveikatą...Autobusiukai geri, su alkotesteriais, iki Lazdijų moksleivius tikrai nuveš.

vienaip ar kitaip su tuo ,kad Lazdijuose darbo negaus ,susitaikė ir rajono jaunuoliai ,įsigiję aukštojo mokslo bakalauro ir magistro diplomus ir patraukė laimės ieškoti į didmiesčius ir užsienį

taip ,taip visos atsilaisvinusios vietos jau yra pažadėtos lojaliems berniukams ir mergaitėms pagal tėvelių žinomumo principą ir kaip buvo prie pirmyn ,taip ir prie permainų

Скатертю дорога. Lietuviškai būtų : te kelia būna lygus lyg staltiesė.

Tai ir yra žadėtas proveržis....

Prasideda ligoninės ir mokyklų uždarymas, ačiū visiems, prisidėjusiems prie rajono griovimo. Jauskitės ir toliau gerai. Mauras atliko savo darbą.

Jaučiasi judėtojo braižas. Dabartinė rajono vadovybė ligoninės tikrai nežada uždaryti. Priešingai - gelbėja nuo "pirmyn" palikimo. Rašau, nes žinau (+) O mokyklos. Kaip anksčiau komentavo viena Šeštokietė: "valytojų daugiau negu mokinių..." :-) O dar pavaduotojai, direktorė... Dumblio pradinėje mokykloje, prisimenu, buvo keturios klasės ir 12 mokinių! Mokytoja, vardu Birutė, viename kabinete visiems mokyklos mokiniams sugebėjo dėstyti keturių klasių kursą. Pagarba mokytojai. Po poros metų mokykla užsidarė...

Nusibodo iš vien klausyti, jeigu žmogus prieštarauja, tai reiškia, kad judėtojas. Jeigu kaip Jūs sakote judėtojas-tai jau nežmogus. Niekada nebuvau susijęs su jokiais judėtojais- esu senas konservas- tačiau šitas Alvydas truputį persūdo. Man atrodo, kad komentatorius daugiau tų 4 klasių ir nebaigė- nebent kokiu kursus. O šiandien Kalniškės mūšio minėjime gerb. prof. V.Landzbergis labai protingai pašnekėjo- galbūt ir vienintelis iš visų. Siūlau Jums pasimokyti tolerancijos ir kartu aštraus žodžio iš tokių žmonių- nesvarbu , ar Jūs juos mylite, ar nekenčiate....

Kažkada senai, Sąjūdžio laikais daugelis klausėmės (ir klausėme) Landsbergio. Tada buvo įdomu - nauja, neįprasta, drąsu... Dabar jau net dėmesio nekreipiu į jo pasakojimus. O tau, suprantu, tinka (ir patinka) ss - Schutzstaffeln (saugos būriai). Nors, ką čia galiu suprasti: vos 4 klases baigęs. Tiesa dar kursus išklausiau, tik jau nepamenu kokius :-)

Puikus atsakymas.10 balų,

Ačiū.

Prašom,tik prajuokinai su ss - Schutzstaffeln (saugos būriai)

Na, nieko nenorėjau užgauti. O, kad prajuokinau - gerai.