„Darom 2019“ tvarkomų Lazdijų rajono vietų sąrašas

Balandžio 26 d. 8.30 val. kviečiame visus Lazdijų rajono savivaldybės gyventojus dalyvauti visuotinėje pavasarinėje akcijoje „DAROM” 2019. Aplinkos tvarkymo darbai vyks opiausiose visų seniūnijų teritorijose (tvarkymosi vietų sąrašas pridedamas).

2019 m. „Darom 2019“ tvarkomų vietų sąrašas

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

nu gal prie naujos valdžios normaliai padirbės ir sutvarkys, ir 11 valąndą namo nesiskirstys. Tegu padirba visą pilną dieną nor sykį

manau ,kad tamsta prisijungsite ,o ne tik komentuosite ir talkinsite prie kompiuterio klaviaturos?

KODEL PENKTADIENI?UZ ATLYGINIMA?TALKOS TURI BUTI NEDARBO VALANDOMIS,T.Y.SESTADIENI,27D.KAIP IR VISOJ LIETUVOJ.

Taip tikrai. Kodėl penktadienį? Darbo dieną? Kodėl ne šeštadienį ? Kas duos atsakymą ? O atlyginimą už darbo vietą mokės, ar ne ?

O tai tvarkyti reikia tik tas vietas kur matomos?? Daugelis tu vietu sarase jau yra sutvarkytos zmoniu dirbanciu "uz pasalpas"

kad į tas prišiukšlintas vietas, apie kurias savivaldybei pranešta, bet jos nebus tvarkomos , apsilankys ir sureaguos Aplinkos apsaugos inspektoriai ...labai tikimės, neapvilkite mūsų .

Skundikai apsiliuobkit patys kas dar jums turi kampus apliuobt.geda.

Vėl judėt. pakvipo. Tik skųst ir temokat. Dirbkit, pagaliau!

kas liko -skundiku tauta

affiliate marketing for travel blogs<br> <br> affiliate program reviews<br> <br> health affiliate programs for beginners<br> <br> part-time work from home jobs for quick <br> <br> income<br> <br> <br> <br> Also visit my web blog ... <a href="https://www.markproject.my/blog/index.php?entryid=41">affiliate marketing for vitamins and minerals</a>