Už atsakingą ir nuoširdų darbą padėkota savivaldybės vadovams

Balandžio 12 d. Lazdijų rajono savivaldybėje skambėjo nuoširdūs padėkos žodžiai. Daugybės žmonių ištarti „Ačiū“ buvo skirti ilgamečiui Lazdijų rajono savivaldybės merui Artūrui Margeliui, mero pavaduotojui Valdui Petrui Mikelioniui, Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktoriui Gintautui Salatkai, direktoriaus pavaduotojui Jonui Stankevičiui, Lazdijų rajono savivaldybės mero patarėjui Jonui Gudžiauskui ir mero padėjėjui Tomui Savukui.
Lazdijų rajono savivaldybės administracijos skyrių vedėjai, seniūnai ir kiti darbuotojai dėkojo savivaldybės ir savivaldybės administracijos vadovams už nuoširdų bendravimą, kartu pasiektus rezultatus, savitarpio supratimą, kartais reiklų ar griežtą žodį, tačiau visada vedantį bendro tikslo – gražesnio, saugesnio, modernesnio ir laimingesnio gyvenimo Lazdijų krašte – link. Kaip padėkos ženklas, vadovams buvo padovanoti jauni medeliai, kurie simbolizuoja augimą, jėgą ir stabilumą.
Į Lazdijų rajono savivaldybės tarybos posėdžių salę atvyko ir visų Lazdijų rajono savivaldybės  bendro ugdymo mokyklų direktoriai, Lazdijų švietimo centro, Lazdijų meno mokyklos, Lazdijų sporto centro direktoriai, kultūros įstaigų vadovai - VšĮ Lazdijų kultūros centro, Lazdijų krašto muziejaus, Lazdijų viešosios bibliotekos direktoriai bei svečiai: Lazdijų rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos viršininkas Marius Varnelis, Lazdijų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Rimantas Bokmota, Lazdijų rajono policijos komisariato viršininkas Vidmantas Kondrackis, Lietuvos kariuomenės KASP Dainavos apygardos 1-osios rinktinės vadas plk.ltn. Arnas Mikaila ir Lietuvos šaulių sąjungos Antano Juozapavičiaus šaulių 1-osios rinktinės vadas ats. kpt. Skirmantas Valatkevičius. Kiekvienas atvykęs svečias turėjo už ką padėkoti savivaldybės  ir savivaldybės administracijos vadovams: už pagalbą, iniciatyvas, palaikymą, skirtą finansavimą, nesuskaičiuojamą skirtą laiką ne tik darbo, bet ir poilsio metu, išsakytus nuoširdžius palaikymo žodžius, ugdomą tautiškumą ir pilietiškumą, meilę savo gimtajam kraštui ir paliktą ryškų pėdsaką Lazdijų krašto istorijoje.
Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Daug kartų dėkojo merui, nes manau 90 proc. iš esančių nuotraukoje vadovais nebūtų, jei konkursai vietai užimti būtų vykę sąžiningai ir skaidriai.

Va būtent, visi statytiniai susirinko į palydėtuves apraudot savo dievuko ! Šypsenos dirbtinės-kėdės kliba, praėjusių ne tik be konkurso, bet ir be smegenu !

O kiek daug pažįstamų veidų! Tai ką dabar: jie visi ir prie mūsų merės „prieis“? O_O

Šeštokų mokyklos Direktorė verta šitos vietos . . Sėkmės jai darbuojantis ....

tai kad jau vaikų neliko klasės sujungtos valytojų daugiau už mokinius.

dabar meras gales dirb valytoju sestoku mokykloj.

teko lankytis Sestoku mokykloje ,labai graziai sutvarkytos patalpos ,graziom spalvom isdazyta koridoriai ir klases ,veikia vaiku darzelis- aciu DIREKTOREI ir sekmes

visiems jiems buvo iš A. Margelio didžiulė nauda.

Tai kiek ten valytojų? :,-)

nori but valytoja ir net nesuskaiciuoji kiek ju yra-netiksi ir tokiam darbui-

Ačiū. Aš susilaikau. O kiek ten Jūsų (valytojų) yra, neskaičiavau.

tau iki musu-dar daug metu teks skundiku buti....

Nusiraminki, Nijolyte. Parašyta buvo: "tai kad jau vaikų neliko klasės sujungtos valytojų daugiau už mokinius.". Tad aš, juokdamasis, ir paklausiau: Kiek ten valytojų. O į tamstos vietą tikrai nepretenduoju. Per toli būtų važinėti į darbą pas Jus - į gražiai išdažytą mokyklą.

jo jau verta tai verta, juokas ima is tokiu direktorieniu, tik mero deka dirba, taip kad

"Gerai" padirbėta, rajonas - giliausioj duobėj, stagnacijoj, nepotizmo, asmeninio pasipelnijimo gyventojų gerovės sąskaita liūne, pačiam gerovės reitingų bei korupcijos indeksų dugne - yra už ką "dėkoti"...

Didesnė gėda bus kai sekantį kartą indeksuos ir reitinguos

Negi manai, kad Lazdijų indeksai ir reitingai dar žemiau galės kristi? Taip nukrito prie jūsų - jud. Žemiau jau nėra kur. Metas "keltis"!

"Gerai" padirbėta, rajonas - giliausioj duobėj, stagnacijoj, nepotizmo, asmeninio pasipelnijimo gyventojų gerovės sąskaita liūne, pačiam gerovės reitingų bei korupcijos indeksų dugne - yra už ką "dėkoti"...

Oi, kieta boba Danutė. Gerai čia ji sužaidė. Dirbo mero komandoje kaip Šventežerio komisijos pirmininkė, po “Kregždutę” lakstė ir liepė balsuot prieš Miškinienę, nes neva mokyklos bus uždarytos, tame tarpe ir “Kregždutė”. Atsisveikinimo nuotraukoje irgi kaip “ištikimas” karys priekinėse gretose stojo. O galiausiai viena pirmųjų nulėkė naujosios merės sveikinti. Kartais ar nebus tik tamstelė “vietinių padchalūjų” kursuose pas Aur.M. sudalyvavus.

Tai juk reikia įsiteikti naujai valdžiai, todėl ir lėkė sveikinti. Kitų įstaigų vadovai kaip vadovai. Ranką paspaudė ir tiek. Na, o “Kregždutės” vadovė kalbą, kad skėlė, tai jau skėlė. Gal bijo, kad jos ir draugutės ūkio dalies vedėjos viešus pirkimus pradės narstyt rimčiau. O ten pasikapsčius manau iš šešėlio daug kas išlystų..

Aukščiau rašiau: "tai jie visi dabar ir prie mūsų merės „prieis?“. Iš komentarų matosi, kad taip ir bus - Danutė, ...

Tik, kaip ta kieta Danutė galėjo liepti (agituoti) už ar prieš, būdama VRK narė (net pirmininkė)? Tai, dabar, LR prezidento rinkimuose už ką ar prieš ką lieps pavaldiniams balsuoti?

Bibliotekos direktorė irgi jau stovi kaip žemes pardavusi tik mero kaireje

Didžiausios sėkmės l mūsų merui Margeliui, toks žmogus gimsta tik kartą per šimtą metų, toks atsidavęs ir ryžtingas, didelę savo gyvenimo dalį skyręs Lazdijų krašto puoselėjimui. Tai žmogus, kuris dirbo neskaičiuodamas nei laiko nei sveikatos. Ne kartą teko važiuoti pro savivaldybę ir būtent jo languose žibėdabo šviesa ar tai buvo gilus vakaras ar ankstus rytas, darbo ar poilsio diena.

Ona, šis Tavo humoras ne vietoje. Nes, paskaičius koment., visai nejuokinga.

Ona, labai tiksliai kažkuri moteris (manau) parašė: "Gerai" padirbėta, rajonas - giliausioj duobėj, stagnacijoj, nepotizmo, asmeninio pasipelnijimo gyventojų gerovės sąskaita liūne, pačiam gerovės reitingų bei korupcijos indeksų dugne - yra už ką "dėkoti"... O, gal į tai turite kontrargumentų?

Išgerk "uspokajoncų" ir nevažinėk naktimis-nustos vaidentis šviesos.

Lyginant su kitais panašaus dydžio rajonais tai Lazdijai vienas gražiausiai tvarkoms, ne be reikalo nuolat gaunami apdovanojimai įvairiose srityse, ypatingai kultūros srityje. Šiais metais Veisiejai tapo mažoji kultūros sostinę. Rajonas toks išgražėjęs ir inotyvėja, tiek mokyklose tai yra matoma, tiek visose kitose stityse. Netgi elektomobilių krovimo aikštelė tai parodo

Gana jau apie tą merą, žmogus kaip žmogus. Visko buvo, ne vien tik blogai reikia piešti jį kaip rajoną valdžiusį žmogų. Labiau domina, tai, kad jis po savo sparnu globojo tiek daug “dviveidžių”. Užteko pažiūrėt vakar transliaciją, pasimatė kaip Pledienė su Matulevičiene kaukes nusimetę lėkė pas Miškinienę. Matyt “ir gražios, ir protingos” nori būti. Galvoja, kad ir prie šios merės pavyks vadovauti kaip nori. Deja, damos, teks jau jums nusiimti karūnas..

Šios damos turi daug veidų. Kaukė dengia ne veidą, o kitą kaukę.

Teisingai, Alvydai, pastebėjote. Šioms ponioms ne tik, kad partiją, bet ir tėvą/motiną iškeist būtų lengva norint išsaugoti savo “šiltą” vadovo kėdę.

Čia visos tos ponios, kurios prie senos valdžios buvo labai ,,protingos,, ,gerbiamos. Tokių yra dar ir daugiau, net nestebina, kad jos jau taikosi prie naujos valdžios, jos kai kurios tokios yra. Manau, kad merė tuoj visus atsirinks.Sėkmės jai.

Mūsų išrinktoji merė ne Artūras M. Ir aš manau - "atsirinks". Sėkmės ir stiprybės Jai.

linkime atsirinkti kokiu sriciu specialistai dirba savivaldybes istaigose,nes atrodo ,kad issilavinimas neteko prasmes Lazdiju rajone ,kas kuo nori ,tas tuo dirba,svarbu turi pazinciu ir darba turi,neturi pazinciu ,sedi namie

Tiesiai į 100-tuką. Reikės gerokai pavargti, kol D. P. visas kaukes nuplėšit. Liaudyje gajus posakis "Angis užantyje".

Kaip čia bus su tuo merės atsirinkimu. Soc.paslaugų centro direktorę Jolantą Marc. dar laiko, neatleido, nors bet kuri jos padėjėja baigus daugiau, nei ši poniutė. Sėdi direktoriaus poste, o baigus tik zoologiją ir kursus soc. išklausius. Tai pas tokią kompetencijos nei su žiburiu nerasi.. bet užtat kaip gražiai su vyru po merės post’ais socialiniuose tinkluose komentuoja. Kartais ar ne subinytės svyla?

Ponią J.M. galite prilyginti plaštakėms iš stoties rajono. Atsiduos už geresnį gyvenimą bet kam, kad ir pačiam velniui. Dar neseniai Margeliui kojas bučiavo ir subinėn lindo, dabar jau sumanė, kad nepakeliui ir reikia vytis valstiečių traukinio. Tik deja, nesupranta, kad šis valstiečių traukinys juos pervažiuos su trenksmu. O gal dėl to ir susirgo, nes niekaip neapsiprendžia su kuo jai pakeliui. Kartais ar ne pas Šimkonį kursus lankė kaip vis biuletenį prasitęsti?

“Oi, kieta boba Danutė. Gerai čia ji sužaidė. Dirbo mero komandoje kaip Šventežerio komisijos pirmininkė, po “Kregždutę” lakstė ir liepė balsuot prieš Miškinienę, nes neva mokyklos bus uždarytos, tame tarpe ir “Kregždutė”. Atsisveikinimo nuotraukoje irgi kaip “ištikimas” karys priekinėse gretose stojo. O galiausiai viena pirmųjų nulėkė naujosios merės sveikinti. Kartais ar nebus tik tamstelė “vietinių padchalūjų” kursuose pas Aur.M. sudalyvavus.” Tai, dabar, LR prezidento rinkimuose už ką ar prieš ką lieps pavaldiniams balsuoti? Būdama VRK narė (apylinkės pirmininkė).

Kodėl buvusiam merui niekas "nepadėkojo" už išvogtas savivaldybės lėšas. Jau matom, kad vadinami "atkatai" buvo kiekviename mero "nuveiktame" darbe.

Kodėl buvusiam merui niekas "nepadėkojo" už išvogtas savivaldybės lėšas. Jau matom, kad vadinami "atkatai" buvo kiekviename mero "nuveiktame" darbe.

Tai dar bus padėkota, tikėkimės. Ir merui ir jo ištikimiems pa.