Mero pusryčiuose – būrys nusipelniusių moksleivių

Balandžio 11 d. į Lazdijų rajono savivaldybės posėdžių salę sugūžėjo gausus būrys rajono moksleivių ir mokytojų. Tradicinių mero pusryčių metu buvo pagerbti šių mokslo metų kovo mėnesio įvairių tarptautinių, šalies konkursų ir olimpiadų, rajoninių turų prizinių vietų nugalėtojai ir juos paruošę mokytojai.  
Renginio dalyvius sveikino ir atminimo dovanas įteikė Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis ir  mero patarėjas, ilgametis Švietimo kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Jonas Gudžiauskas.  Jie džiaugėsi, kad rajono moksleiviai yra žingeidūs ir aktyvūs, siekia aukštų įvertinimų konkursuose, o to pavyzdžiu galima laikyti tradicinių mero pusryčių renginį, į kurį nuolat susirenka gausus būrys nusipelniusių moksleivių. Tai puiki tradicija ir paskata rajono moksleiviams nuolat siekti aukštų rezultatų konkursuose ir garsinti Lazdijų kraštą.   
Šiuose mero pusryčiuose dovanas iš mero rankų atsiėmė 40 rajono mokinių,  pirmąsias vietas laimėjusių dailyraščio  „Tau, Lietuva“  konkurse, „Aš ir pasaulis“ fizikos, anglų kalbos matematikos, geografijos „Amerika-nuo Aliaskos iki Ugnies Žemės“  olimpiadose, meninio skaitymo „Vieversėliai“, „Kompiuterinių piešinių“ bei dailyraščio rusų kalba konkursuose bei jaunųjų atlikėjų jaunųjų atlikėjų ansamblių konkurse-festivalyje  „Muzikuokime drauge-2019” Birštone.
Visiems susirinkusiems muzikinius kūrinius dovanojo Lazdijų meno mokyklos Veisiejų skyriaus orkestras „Žingsniai“, kuriam vadovauja Deimantas Pavilonis ir Irutė Gudebskienė.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Nė vieno konkursus laimėjusio vaiko nei vardo, nei pavardės, bet va užtat margelis, gudžiauskas kaip gi nebus paminėti... Kad visi suprastų, kas čia svarbiausi...

Paskaitykite įstatymus nors šiek tiek, kaip suprantu nežinote ką reiškia duomenų apsauga. Negali atskleisti vaiko duomenų...

Pagal įstatymą ir vaikų veidų negali matytis. Jeigu neuždengti matyt tėvai pasirašę sutikimus publikuot.

How to become a successful supplements affiliate <br> <br> marketer<br> <br> healthcare administration jobs from home<br> <br> online wellness content marketing<br> <br> pharmacy affiliate website tools and resources<br> <br> <br> <br> My web page ... <a href="https://www.icukinsurance.co.uk/forums/users/mjwlaurie6504868/">Vernell</a>

Sakykite, o kaip bus ( jeigu bus ) išlaikytos tradicijos ( mero pusryčių, geriausių sportininkų apdovanojimų ir daug kitų ) ir bus minimos esamos valdžios politikų pavardės , tą patį komentuosite? :)

Pusryčiauja dar vis. Laikas paskutinės vakarienės jau atėjo :)))))

Bus matyti ,ką naujoji valdžia jauniesiems lazdijiečiams sugalvos , o gal nieko? :) Visai tikėtina,kad tai jau buvo "paskutiniai pusryčiai" jaunimui :) O kaip bus " pagyvensim- pamatysim" :)

Cirkas išvažiavo, klounas liko :D, :D, :D.