A. Miškinienė mero rinkimus laimėjo įtikinamai

Beveik jokios intrigos. Iš Lazdijų rajono rinkimų apylinkių pradėjus plūsti pirmiesiems rinkimų rezultatams, greitai paaiškėjo, kad Ausma Miškinienė antrąjį mero rinkimų turą laimi aiškia persvara.
Už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovę savo balsus atidavė  7 007  rinkėjai – 62,35 proc. nuo galiojančių biuletenių. Už keturias kadencijas rajonui vadovavusį Artūrą Margelį – 4 231 (37,65 proc.).
A. Margelis laimėjo 3 rinkimų apylinkėse iš 30 – Stebulių, Krosnos ir Kirsnos.
Didžiausia A. Miškinienės persvara – Barteliuose (85,86 proc.), Vytautuose (81,58 proc.) ir Viktarinoje (78,13 proc.).
Lazdijų rinkimų apylinkėje už A. Miškinienę balsavo 64,45 proc. rinkėjų, Veisiejų – 72,58 proc.
Lazdijų rajone gyventojai balsavo aktyviausiai – prie balsadėžių jų atėjo 11 365 (64,30 proc.), šalyje – 690 288 (41,29 proc.).
Išsamesni rinkimų rezultatai Lazdijų rajone – čia.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Pagaliau! Didziausi sveikinimai!

Ilgai laukėm.pagarba rinkėjàms.pilvinis dar kartą apsijuokė.gėda....

Nu bajeristas tas pilvinis. Dar nepamirštos jo senesnių rinkimų išdaigos. Jau yra naujų. Pirmyn, pilvini. Ir gyvenimas tampa linksmesnis. Taip ir toliau :-)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Sveikinimai Ausmai! Tikra demokratijos šventė ir triumfas prieš patvaldystę, nepotizmą, pasipelnijimą per visainemero knygynėlį, ir padlaižiavimu grįstą valdymo sistemą!!!

Vataip - viskas jau gerai parašyta. Nieko nereikia ir pridurti.

Su permainomis, Lazdijai!

Grazus krastas Dzukija. I r zmones ten spalvingi, emocingi- su jais nepajuokausi. Idomu kaip seksis valstieciams vadovauti?

nejokia čia Dzūkija. Čia- Jotvingiai.

Man tai neramu dėl "Dzūkų žinių", kai baigsis prenumerata savivaldybės įstaigoms, koks liks jų tiražas - 15 vtn.? Ir čia dar turbūt su dykais padalijimais...

Ir dzuku ziniom ir knygyneliu era baigesi. Va jum ir atsakymas!

Taip, "Dzūkų žinioms" visai ne kas. Nebent, kažką turi keisti iš esmės. Po visų laikraščio "publikacijų" jo mąstantys skaitytojai jau nebepirks. O kas gali tokį prenumeruoti?

gales dar dvi savaites fotografuoti fotografuoti ir deti i savo pletku zinias ,o veliau susimatysim uzimtumo tarnyboje

Įdomu kur dingo tie klapčiukai, kurie dar vakar pylė pamazgas ant merės.sėkmės valstiečiams

jie nedingo. Kaip mat stengsis prisišlifuot ir prie naujos valdžios. Kaip margeliui laižė padus, taip ir prie Ausmos gretinsis. Bet manau, kad jiems nelabai pavyks, nes Ausma puikiai sugebės, kas yra kas. Sekmės ir dar kartą sekmės gerb. Ausma , linkiu milžiniškos stiprybės. Tikrai džiugu, kad pagaliau giedras veidas horizonte.

Ausmos komandoje taip pat yra prisiplakeliu, perbegeliu is kt. partiju. Va, ir pasimatys greitu laiku ar naujoji mere atsikirs pelus nuo grudu... ir visai nesvarbu, kad rinkimines agitacijos metu, sie zmones, labai daug Ausmai talkino, stengesi... Svarbu Ausmai zinoti tai, kad jie nera nuosirdus ir atejo i partija del savanaudisku paskatu... Netylesim, sakysim garsiai ir viesai su pavardemis... Neleisim tokio situacijos, kokia turem, GANA !!!

Jo pavyzdziui Zaburas

Anonimas, jus labai teisus...

Boba. Ir man įdomu: kaip dabar jaučiasi ponia Stankauskienė. Po jos kandidatų į merus debatuose užduoto "klausimo", aš, sėdėdamas salėje, susimąsčiau: kaip suaugę, subrendę žmonės gali taip elgtis. Jokio orumo, savigarbos. Juk esame žmonės. O čia paklausė tik tam, kad įsiteikti savo šeimininkui.

Alvydui. Jaučiasi labai puikiai. Šeimininkui įsiteikė ir paturk po uodega, orume, tu. Seniai rašei sveikinimo žinutes mano šeimininkui.

AMEN

Sveikinimai merei!!!Gal panaikis tuos etatus kaip dienos sargo bimliotikoj kur margelio buvo pridaryti.

Ten puse bibliotekos turetu iki uzimtumo tarnybos keliaut ir tos prisidaze ponios su dzipais vaziuot!!!

ta uzimtumo tarnyba reikia panaikinti isvis ,naudos is jos kaip is ozio pieno ,bedarbiai galetu uzsiregistruoti ir internetu,vistiek nieko nesiulo ,labai dziaugiasi ,kai bedarbis susiranda darba pats

panaikins panaikins ,bet matysit jus atsilaisvinusias vieteles kaip savo ausis be veidrodzio, iki uzimtumo tarnybos laisvos vietos nenueis ,bus uzimtos pakeliui

Laikas A.Margeliui pasedeti ant atsarginio suolelio. Nors manau turbut ir l. ilgam laikui... Pagaliau atejo teisybe. Pribudo Lazdiju krastas. Dabar tik reiktu protingai isvalyti buvusio mero paliktas šiukšles ir eiti i prieki. Pagaliau tikiu kad bus pradetos kurti darbo vietos. Sekmes politikai be margelio!

Nuoširdžiai tikiuosi ir aš, kad dar po 4 metų išvis prisiminsim tik kaip blogą sapną ir margelį, ir jo teistą kontrabandininką, ir tas kluono durų pločio ponias su vienu smegenų vingiu.

There's definately a lot to find out about this topic.<br> <br> I love all the points you've made.<br> <br> <br> <br> Here is my blog; <a href="https://za.amicidellestelle.it/36b72c8">can loneliness cause weight loss</a>

biauriausia, kad visa to vadinamo "lyderio" šeima neturi jokio orumo. Tas vaikų, žmonos kaulijimas balsuot už tėvą ar vyrą, žinant, koks iš jo "vadas" šlykščiau nei šlykštu. Dauguma žmonių, o labiausia, tie jo pakalikai, puikiai žino, kokiu metodu jis valdė rajoną. Korupcija, melas, šmeižtas, vienvaldystė kerojo per kraštus. Ačiū Dievui, viskas jau praeity.

Niekada neleisčiau savo dukrai, ir net marčiai, kokia ji ten bebūtų, eit žemintis, prašyt. Nu turi žmogui kažkas, bent jau šeima, šventa būti, negi tik valdžia ir pinigai.

biauriausia, kad visa to vadinamo "lyderio" šeima neturi jokio orumo. Tas vaikų, žmonos kaulijimas balsuot už tėvą ar vyrą, žinant, koks iš jo "vadas" šlykščiau nei šlykštu. Dauguma žmonių, o labiausia, tie jo pakalikai, puikiai žino, kokiu metodu jis valdė rajoną. Korupcija, melas, šmeižtas, vienvaldystė kerojo per kraštus. Ačiū Dievui, viskas jau praeity.

Sveikinam, p. Ausmą ir visą koaliciją. Sėkmės jums susistyguojant komandą ir tikimės, kad Lazdijų r. žmonės lengviau atsikvėps nuo diktatūros.

Sektai atėjo galas

Tikiuosi darbo vietas laimes kompetetingi jauni zmones, o visoki sudarbinti giminaiciai eis namo. Sveikinu atsibudusius rajono zmones! Sveikinu Mere!

Gal jau ir " Kregzduteje" pasikeis situacija. Nebereiks bijoti ir paisyti sargo( ar kuom jis ten dirbo)" tevelio", kuriam nebuvo nei remu, nei ribu.. Su permainom visus :)

Kokia gera, graži šiandien diena ! Koks nuostabus jausmas, kad rajono tironas nugalėtas, kaip koks slibinas su šešiom galvom ! Nuriedėjo karūna visiems laikams ! Nepakils iš savo mėšlo daugiau jau niekada ! Apraudokit visi dabar uolūs jo bendrininkai savo vadą, išmestą iš krėslo ! Ir prašykit Dievo ir žmonių atleidimo už sudaužytus Lazdijų krašto žmonių likimus !

Tikrai isauso sauleta diena! Sekmes p. Ausmai!!!

Sveikinimai didžiausi! Būtų gerai, kad Skvernelis su savo buvusiom institucijo buvusią komandą papurtytų, kaip reikiant. Už kiekvieną gautą eurą atpurtytų, už visišką neveiklumą prie gedos stulpo ties tuo briedžiu prie Lazdijų patubdytų! Tfu taip ir reikia tiem išperom "pirmyn..."

nebūkim pikti, diena tikrai graži išaušo, pokyčiai Lazdijuose bus, o manau tuo pačiu "pasprings" žmonių kančia ir ašarom ir žmonių skriaudikai apie kuriuos skaitom šiame straipsnyje.

Dvasios ubagų komanda nugalėta ! Sveikinu visus savo krašto žmones, nusikračius jungo !

margelis gales eit abraku serc.

Pats anonime gal is tos buvusios sektos!Net Gabrielius dabar radijo laidoj sake, kad surem pecius ir nuvertem jau buvusi Lazdiju mera!!

Galesit drasiai in Lenkiju apsipirkt važiuot nėra taip ir blogai

Paziuresim kaip seksis ar pabaiks ka pradrjo Artūras Margelis

Hi, i believe that i saw you visited my site <br> <br> thus i came to go back the prefer?.I am attempting to to find things to enhance my web site!I guess its good enough to make use of a few of your ideas!!<br> <br> <br> <br> <br> <br> Visit my homepage ... <a href="https://amicidellestelle.it/sa/3n6dg3">venlafaxine for ocd</a>

Taip Benukai, šiandien saulutė patekejo rytuose ir tai silta pasidare....Šaunuoliai- su Pergale miela Ausma...Tik stiprybes, kantrybės ir tvirtos sveikatos Jums atliekant apsivalyvo procedura nuo siautejusiu bacilu rajone...

tai aršiau gripo epidemija rajone, ta buna trumpalaikė , o cia be gailescio jokio grauze šis kirminas tiek metu mus...

tai aršiau gripo epidemija rajone, ta buna trumpalaikė , o cia be gailescio jokio grauze šis kirminas tiek metu mus...

Manau kiekvienas pajusime pokyčius. Linkiu naujai Merei sėkmės. Labai daug jaunimo buvo Jūsų pusėje, nenuvilkit jų. Mes prisidėsim ir padėsim, kad rajonas atsitiestų.

Pirmadieninis judėjimo pirmym susirinkimas prie dzukžinių knygynėlio, skirtas rinkimų rezultatų aptarimui ir mero regalijoms: https://m.youtube.com/results?search_query=kim+jong+il+raudos