A. Miškinienė mero rinkimus laimėjo įtikinamai

Beveik jokios intrigos. Iš Lazdijų rajono rinkimų apylinkių pradėjus plūsti pirmiesiems rinkimų rezultatams, greitai paaiškėjo, kad Ausma Miškinienė antrąjį mero rinkimų turą laimi aiškia persvara.
Už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovę savo balsus atidavė  7 007  rinkėjai – 62,35 proc. nuo galiojančių biuletenių. Už keturias kadencijas rajonui vadovavusį Artūrą Margelį – 4 231 (37,65 proc.).
A. Margelis laimėjo 3 rinkimų apylinkėse iš 30 – Stebulių, Krosnos ir Kirsnos.
Didžiausia A. Miškinienės persvara – Barteliuose (85,86 proc.), Vytautuose (81,58 proc.) ir Viktarinoje (78,13 proc.).
Lazdijų rinkimų apylinkėje už A. Miškinienę balsavo 64,45 proc. rinkėjų, Veisiejų – 72,58 proc.
Lazdijų rajone gyventojai balsavo aktyviausiai – prie balsadėžių jų atėjo 11 365 (64,30 proc.), šalyje – 690 288 (41,29 proc.).
Išsamesni rinkimų rezultatai Lazdijų rajone – čia.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Žmonės išsirinko. Tebūnie. Bet po vakar p. Rūtelionio publikuoto skambučio, supratau, kad tai laaabai žemas lygis. Greičiausiai ir rinkėjai tokie patys. Regis, laukia daug "permainų", oi suklydau.... CIRKAS LAUKIA.

manau ir sestoku sen. su soc .darbuotoja atejo pabaiga sitaip kovojo uz margelio sutve

Pone mielas! Jau gal didesnio cirko nebus, negu buvo 16 metu!

tiesa. Tas tikrai daro geda partijai ir ne tik. Zemas lygis. Tpfu...

Mire drakonas...tegyvuoja drakonas

sveikinu su pergale.Pasikeintimu reikejo,bet ar laikas dabar taip stumt ant ex-mero(poslie draki,kulakami niemashut).Jo laikais reikejo eit pervisas instancijas ir skust.Yra visokiu su visokiais pavadinimais,pagaliau keturis kartus patys ir issrinkot,o gal buvo taip kalbat nerinkau bet vistiek rinkot.Toliau,visiems pastoviai nepatenkintiems,as nebalsavau nei anksciau nei dabar,netikiu kad ateis motina Tereze ar Dalai Lama.Prie lovio visi susivienodina.Naujai Merei linkiu pasisekimo valdyboj,kad prisiklausytu zmoniu nuomoniu,o isvadas darytu pati.Visiems neitiksi,o galu gale bus vienas kaltas.Sekmes

Sveikinu lazdijiečius ir Lazdijų rajono gyventojus, ypatingai rudaminiečius! Pagarba!

Sveikinu naująją merę, linkiu sėmės darbuose. Formuojant naują valdžią, nereikėtų Klėjaus skirti į aukštą postą, nes jo vadovavimai žinomi iš anksčiau-ambicijų per kraštus, o sveiko proto, vos dugną uždengia. Kadangi su konservatoriais sudaryta koalicija, todėl iš jų tarpo į postą skirti kažką reikės, bet juk yra ten kitų žmonių, protingesnių už Klėjų. O valstiečių sąrašas ne koks, gal nebūtinai jiems duoti vadovaujančius postus, o rinktis protingus žmones iš šalies.

Administracijos direktore butu garai, kad butu paskirta C.Smulkstiene nes jai partija pakeisti nulio vietoje savarbu bus nauda jai ir jos seimai

Kas pirmas nubirbins mere taps vicemeru...

Na ir šlykštynė tu dzūkeli.

O kas čia blogo.

Cia jus is atsilikeliu judejimo, neterskit eterio savo vemalais.

Mes Dzūkai - girių karaliai,/O karalienė - drebulė. Nes dar liko žmonių, kas Tėvynę išduos/ Kitos neatgaus apgailėję. Sveikinu Lazdijų rajoną įsitraukus į Maskvos nepaskelbtą hibridinį karą. Oligarchai Lazdijus užkariavo. Sėkmės Beniau, skirstant postus. Savivaldybės teritoriją paženklinai kaip šuniukas. Sėkmės prie Ramūno kojos. :) :) :)

Niekas Tėvynės neišdavė tik išsilaisvino iš caro priespaudos. /senas tėvo, smuike, apraudok išeinančius/ ir /negrįš ta diena kur praėjo/.

Pagaliau baigės antakio era ir to nusikaltėlio jauno kontrabandisto, galės abu vežt cigarus į Pl.... arba 5000 aubrakų toks projektas buvo, galės auginti :D

O naujosios koalicijos tarpe nėra kontrabandistų?? Ir kurie galimai gaus postą, su daug nešvaresnia praeitimi. Taigi.

Paviešinkit pavardes, ar čia kokia paslaptis?

Nu jau atsibudo pakalikai Juodins dabar visus Reikia mokėti pralaimėti

Tai ar pats iš tų pakalikų ar tik nesate? Per visą laiką tie ausmos pakalikai taip nusibodo. Ėdėt ėdėt merą ir suedet. Ir tikites kažko gero. Cha. Tuoj ir šitą keiksit. Linkiu pajaust karbauskio Naisių baudžiavą. Su myzanciu prie savivaldybės eglių Benium.

pagaliau isrove margeli

Žinot, paskaičius komentarus, pradedu laukt, kol judėtojai merą margelį paskelbs dievo siųstu ir sąrašo kokie 4 negandų metai mūsų, merą suėdusių, laukia...

Tu tikra Nieke

Jeigu jūs esate tokie tikri lyderio sekėjai, kaip nuolat garsiai skelbėtės facebuke, tai siūlau visiems solidariai kartu su Margeliu išdidžiai atsistatydinti iš einamų pareigų, juk jūsų MERĄ "pašalvonino" lauk. Argi įmanomas darbas su ne jūsų mere bus?

Baigesi zmogaus su zieminiais antakiais era.

Iš tiesų sakau, reikėtų kalendoriaus lapelyje kad būtų parašyta, kad 2019-03-17 yra Lazdijų Nepriklausomybės atkūrimo diena. Sveikinu visus !!!

Iš tiesų sakau, reikėtų kalendoriaus lapelyje kad būtų parašyta, kad 2019-03-17 yra Lazdijų Nepriklausomybės atkūrimo diena. Sveikinu visus !!!

Dar pasirodo vienas kitas šnypščia iš kampų kaip gyvatės, negali susitaikyt, kad bliūdą atėmė ! Nurimkit, atėjo jums galas !

kažin kam dėkingi turi buti balsavusieji už Margelį Alytuje... toks bloko šašas buvo surazgytas, gaila tik ,kad niekas nenufotkino... Seirijai veikė...tik neilgam...karjera baigesi...

Tai, sakot, carą nuvertė? 1917 m. Rusijoje irgi carą nuvertė. O kas buvo po to? Proletariato diktatūra, pilietinis karas ir... Lovio dalybos. Sakysite, kad čia ne Rusija. Taip, čia ne Rusija, o nepriklausoma Lietuva. Bet lovys išliko iki mūsų dienų. O istorija, deja, linkusi kartotis vienokia ar kitokia forma. Gerai, jei merė Ausma turės labai tvirtą stuburą (nors moteris, bet jauna ir turbūt stipri) ir prie lovio neprileis bet ko. O bus nelengva. Linkime stiprybės!

na tikiuosi, kad Seirijų ponų tikrai artyn neprisileis, nors nenustebčiau jeigu Š... nulėktų Ausmą sveikint ir apsimestų rėmėjais dviveidiški asabos gi jau šitiek partijų pakeitę.

Mano nuomone, - tikrai Lazdijuose yra politiškai nesveikų žmonių. Ir nestabilių. Linksta pagal vėjo kvapą... Užuojauta kraštiečiams.

nestabilus ,nes ne ta isrinko ir patvaldyste baigesi?

Mere, saugokitės netikrų pranašų! Tiek socdemų, tiek konservatorių, tiek tvarkiečių ir "valstiečių" vadinamieji lyderiai jau turėjo aukštus postus rajone, tačiau buvo netikę, silpni ir, nieko doro nenuveikę, ar "apsiteršę", turėjo tuos postus palikti. Kad jie nepatikimi, rodo ir tas faktas, jog jie pasirinko Jus, nes rinkėjai jiems pasitikėjimo neparodė. Jie galėtų eiti į sąjungą su pačiu velniu, kad tik vėl kokį "postelį" gavus. Nesvarbu, kad programos ir skirtingos. Verčiau pasirinkite "partijos eilinius", bet patikimus, patikrintus žmones.

LAZDIJU BRIEDIS IR RAKTAI PATIKIMOSE RANKOSE. ARTURAI PIRMYN PAS JAGMINO BROILERIUS IR SUNAUS AUBRAKUS.

Patarimas Ausmai varyk kuo toliau nuo saves buvusius kolukio pirmininkus kuriu zmones nemego o dabar jie prisiplake prie taves ir vaidina kietuolius. Pasižiūrėk ka kulturos centras investavo rudaminoj nesamoniu nesamones ir pirmu numeriu ji su savo pavaduotoja varyk namo.

Visų pirma Rudamina rašosi iš didžiosios raidės, o antra tai, nejaugi Rudaminos gyventojai nenusipelnė kiek geresnių patalpų, kad turėtų kur sueiti. Jūsų žiniai ten vyksta daug renginių, įvairios šventės, veikia šokių būrelis(vaikų), yra keramikos vaikų ir suaugusių studija,biblioteka todėl nepavydėkite, ir net, jei norite išlieti susikaupusį pyktį, nevadinkite nesąmonėmis to, apie ką galbūt ir nenutuokiate, o dėl pirmininkų-pilnai su Jumis sutinku, lenda naglai...

butu labai malonu ir teisinga,kad uzimtumo tarnyba darbus savivaldybes istaigose,ten ,kur nera konkursu ,siulytu ne tik isrinktiesiems ,turintiems pazinciu ,bet ir nezinomiems zmonems ,kurie turi atitinkama issilavinima,nes kai buvo vykdoma atranka pacioje uzimtumo tarnyboje darbuotojams dirbti konsultaciju telefonu skyriuje,i sias pareigas buvo priimami zmones,ko gero ,proteguoti buvusio mero,kai kurie is ju turejo ir kitus darbus ,nebuvo pasiulyta tuo metu esantiems registruotiems bedarbiams ,kurie turejo aukstaji issilavinima

tikekimes ,kad naujoji mere darbuotoju ieskos ir bedradarbiaudama su uzimtumo tarnyba ,ten irgi yra registruota pakankamai daug bedarbiu ,turinciu issilavinima ir kompetencijas,is anksto dekojame

Pirmiausia vyt spaudos atstove, svietimo skyriaus darbuotoja ir kulturos darbuotoja viename asmenyje. labai silta kede užėme vienas asmuo už tris. Prie margelio kažkaip nesimatė tik dabar pradejo rodytis kad dirba, gal gana .

jeigu išrinkom tai ir pasitikėkim mere, ji ir pati daug žino ir spėjo pažinti rajoną per rinkiminę kompaniją. Tik ko verti faktai, kad oponentams uždarytos visos salės rajone nes net ministras susitiko su žmonėmis parapijos salėje. Padėtis turi keistis ir pasikeis tik pasitikėkim mere ir išlaukim.

Ir man įdomu: kaip dabar jaučiasi ponia stankauskienė. Po jos kandidatų į merus debatuose užduoto "klausimo", aš, sėdėdamas salėje, susimąsčiau: kaip suaugę, subrendę žmonės gali taip elgtis. Jokio orumo, jokios savigarbos. Juk esame žmonės. O čia, sukaupusi visą savo "ERUDICIJĄ", kalbėjo daug ir išraiškingai - kaip jai pačiai (manau) atrodė ir paklausė tik tam, kad įsiteikti savo šeimininkui.

dabar tokių "stankauskienių" nekažkaip pasijautusių ne viena ir ne dvi, bet iš klaidų mokomės.

Atleiskite, prašau, jeigu kažką dar užgavau. Bet apie tą atvejį parašyti turėjau (norėjau), nes pačiam teko tą girdėti.

Mūsų kolektyve labai prigijo posakis "darai lyg kokia romute"...

Vadinasi, ne vienam man romutė į "akį krito" :-)

Skaitau ir stebiuosi, kad gimnazijoj dirba ne tik pletkininkės, bet ir pasikeitę lytį .:D

Kur čia pletkai? O kokia tamstelės lytis? Atsiprašau, jei "pataikiau" į jautrią vietą.

Jo,matyti koki visi įkvėpti pokyčių.Pila pamazgas ant žmonių.Jūs geriau pagalvokit kodėl jūsų pasmakrės rudos,a?Sufleruoju tai ne šokoladas.Ir taip 4 metai.Skanaus!!!

Iš kur tiek pykčio? Suprantu, pralaimėjimas niekada nesaldus. Bet jau susitaikykit, pagaliau. O pasmakrę savo pasižiūrėk veidrody. Aukso ten irgi, manau, neprigijo per 16 ... Ir užgaulių siūlau, broli, nepradėti. Negražu. Juolab, tamsta, vardą pasirašyti neišdrįsti.