Savivaldybei – padėka už paramą iniciatyvai „Auginu Lietuvai“

Šią savaitę Lazdijų rajono savivaldybę pasiekė padėka iš Lietuvos Respublikos Seimo, kurioje nuoširdžiai dėkojama už paramą ir iniciatyvos „Auginu Lietuvai“ palaikymą.
Praėjusiais metais visoje Lietuvoje nuvilnijo  Žemės ūkio rūmų (ŽŪR) ir Lietuvos savivaldybių asociacijos inicijuotas projektas „Auginu Lietuvai“, skirtas valstybės 100 – mečiui paminėti. Šis projektas pasiekė dosniausią Lietuvoje Lazdijų rajoną. Dosniausią todėl, kad Lazdijų rajono savivaldybė be menkiausių abejonių parėmė projektą „Auginu Lietuvai“ ir jauniesiems rajono gyventojams padovanojo net šešis šiltnamius, o prie šios dovanos prisidėjo ir Lietuvos žvėrelių augintojų asociacija.
Lazdijų rajono savivaldybė savo lėšomis daug prisidėjo prie šios kilnis iniciatyvos ir jau šį sezoną visi mokiniai galės stebėti, kaip vyksta augimo procesas.
Šiltnamiuose savo daržoves augina Veisiejų Sigitos Gedos ir Seirijų A. Žmuidzinavičiaus gimnazijų priešmokyklinio ugdymo skyriai, Lazdijų mokyklos-darželio „Kregždutė“ ir mokyklos-darželio „Vyturėlis“ mokiniai,   taip pat bendruomeninių globos namų „Židinys“ auklėtiniai.
Lazdijų r. sav.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Nepadės, artūrai, jau nieks nepadės. Nei šiltnamiai, nei padėkos.

Tai čia dabar jau ir šiltnamio atidarymas vyksta su juostos perkirpimu, tai ir aš šiemet šiltnamį perku, reiks pakvies, gal geriau agurkai augs :D :D :D,

Tik nepirk polikarbonatinio. Gražus, brangus, bet trumpaamžis. Krušai visiškai neatsparus, po 3-4 metų patamsėja ir būna labai trapus, nors surenkama pagal visus reikalavimus. Liaudiškai tariant šūdas gražiame įpakavime.

na kai jau šiltnamuko vaikams atidarymas su meru ir juostukėm ir už tai dar padėka tai jau tiesiog žmonėm stogas pavažiavo ne kitaip.

Pavaziuos stogsas netaip kai nes kudasiu be caro karunos

Kai Dievas baudžia pirmiausia protą atima. Atsargiai su tokiais!

Kai Dievas baudžia pirmiausia protą atima. Atsargiai su tokiais!

uzaugo tam siltnamy kas nors

Apgailėtina nuotrauka... Gal ne ilgam jau...

tikėkimės

Apgailėtina Margelio laikysena debatuose... Dar gale tas raginimas Ausmai daugiau gimdyt... Savo vaikus tai daryti tegul paragina... Negi abudu bergždi?

apgailėtina Ausma nieko daugiau neistarė tik pagarba pagarba pagarba pagarba kultūros darbuotojams pagarba pagarba centrine valdžia centrine valdžia apsišiko kaip reikiant vyt iš kur atėjo tegu ten šikna šildo .Pakeis ji Lazdijus vietų pristeiks- uždarys ligonine puse mokyklų ir turėsim -100 iš kart. Pagarba Ausma

Gal pradžiai rašyt išmok... Nors tarp margio šiknalaižių, kur pagarba kitaip galvojantiems uždrausta, gal ir esi tarp raštingesniųjų...

Manęs margelio komanda jau niekuo nenustebins po Miškinienes išvadininimo feisbuke necenzūriniais žodžiais... Ir tai žmogus kandidatavęs i tarybą, protu nesuvokiama, ką jis toj taryboj būtų veikęs, koks to Virginijaus mentalitetas ir išprusimo lygis. Turbūt pagal lyderį...

VISIEMS SAVIVALDYBĖS DARBUOTOJAMS: ŠIANDIEN APRANGOS KODAS - JUODA!!! 10 VAL. GĖLIŲ PADĖJIMAS PRIE "DZŪKŲ ŽINIŲ" KNYGYNĖLIO. PAVYZDINĖS REAKCIJOS IDĖJŲ IEŠKOTI INTERNETE (RAKTINIAI ŽODŽIAI - KIM JONG ILAS, LAIDOTUVĖS)

Be visko, kas išvardinta aukščiau, kartu perkam vazeliną (deivydai, romutes ir patriotiški dzūkai su treninginėm kelnėm ypač dideliais kiekiais), nes naujas lindimo subjektas artinasi. Sėkmės.

amen