Teisme – buvusios pardavėjos kova su A. Šmulkščiu

Alytaus apylinkės teismo Lazdijų rūmuose nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje žinomas verslininkas, UAB „Pandora“ direktorius seirijietis Audrius Šmulkštys kaltina buvusią bendrovės pardavėją Rasą Šmatavičienę parduotuvės „Ramunė“ turto sunaikinimu.
Pardavėja kaltinama kirviu sausio 3-iosios rytą, apie pusę šeštos, sudaužiusi parduotuvės stiklą ir daugybę alkoholinių gėrimų – 650 butelių už beveik 6 tūkstančius eurų.

Plačiau – V. Danauskienė„Lazdijų žvaigždėje“ (2019-03-15).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Man tai įdomu ,kodėl Šmulkštys valgyklų darbuotojas įdarbina nepilnu etatu,nors reikia dirbt 8 ir daugiau valandų.Ir pagal kokius nuopelnus mokyklų vadovai mokinių valgyklose valgo nemokamai.Ar taip neapvagiami mokinukai?

Man tai įdomu kur Jūsų įrodymai :) Nufilmuokit, padarykit garso įrašą ar dar ką sugalvokit. Bet nevarykit iš piršto laužtų istorijų :)

Bet kuris buves darbuotojas tai patvirtintu, dabar dirbantys tiesiog bijo prarasti kad ir menkai apmokama darbo vieta!

Man tai įdomu ,kodėl Šmulkštys valgyklų darbuotojas įdarbina nepilnu etatu,nors reikia dirbt 8 ir daugiau valandų.Ir pagal kokius nuopelnus mokyklų vadovai mokinių valgyklose valgo nemokamai.Ar taip neapvagiami mokinukai?

O SU KOKIAIS KREPŠIAIS IŠ VALGYKLOS PO DARBO VAŽIUOJE NAMO VEDĖJA....AR NE VAIKŲ SASKAITA

tokia margio aplinka ir tokie ne tik parduotuvių, bet ir rajono valdymo metodai... Galime tai pakeisti!

gaila skriaudžiamų žmonių, bet skraudėjai dažniausiai turi paramą iš valdininkų. Taigi ir rinkimų metu galima tai pastebėti...

Netikiu, kad ta moteris taip padarė. Žinoma, tai tik mano nuomonė. Bet užtat tikiu, jad visiems už viską bus atlyginta. Ypač už nekaltų žmonių ašaras.

netikiu kad ta moteris tai padare ji dzeugesi savo darbu cia bus seiriju pijokai prikise nagus ju pilna seirijuose kartais baisu net iseiti pasivaikscioti slaistosi girti ir agresyvus

Nenustebciau kad patys taip padare pasipelnymo vardan, nes kai zmones dugne griebiasi bet kokio siaudo...

Nieko po rinkimų Miškiniene su nauja Seirijų seniūne sutvarkys šitą betvarkę, ko nepadarė prieš tai buvęs metas ir sena seniūnė

Bet ką dabar darys Šmulkščiai?

Dievas yra ir ačiū jam už globą ir pagalbą kurią jaučiame visi.

nebūkim pikti, diena tikrai graži išaušo, pokyčiai Lazdijuose bus, o manau tuo pačiu "pasprings" žmonių kančia ir ašarom ir žmonių skriaudikai apie kuriuos skaitom šiame straipsnyje.

jieskos iseities