V. Danauskienė: saulė patekės ir pirmadienio rytą

Net ir sunkiausiose sąlygose galima išlikti žmogumi ir neiti į kompromisą su savo sąžine. Šiuos Palaimintojo Teofiliaus Matulionio žodžius vis prisimenu, kai matau socialiniuose tinkluose kilusį šišą dėl rinkimų.
Žmonės! Atsipeikėkite. Ar visai nublūdote, kad vienas kitą įžeidinėjame, kaltiname, skundžiame, su žemėmis maišome? Kur ta vienybė mūsų, lietuvių?
Ar kažkokia platesnė ar siauresnė kėdė savivaldybėje yra brangesnė už kaimynų draugystę, trukusią dešimtmečiais, už giminių kivirčus ir aistras, susipešus dėl to, kieno kandidatas yra vertesnis?
Taip, rinkimai yra labai svarbūs. Ypač šie rinkimai, nes renkame savo miesto atstovus, savo krašto valdžią. Visi jau išsirinkome savo favoritus ir savuosius lūzerius. Tai ir nubalsuosim už juos – taip, kaip protas, sąžinė, piniginė ar šeima leis, jei savo nuomonės neturime.  
Tačiau ir pirmadienio rytą, po rinkimų, nedaug kas pasikeis. Saulė tekės ta pati, žmona šalia sėdės ta pati, kaimynai ir giminės – ir tie niekur nedings.
Tai jei šiomis dienomis jau vieni kitus išsivadinome paskutiniais žodžiai, tai kaip toliau gyvensime? Kaip kursime tą sočią ir laimingą ateitį? Atsipeikėkime. Tolerancijos, pakantumo, elementarios pagarbos – ne žvėrys girioj juk esame.

Vilma Danauskienė, žurnalistė

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

kažin, ar poniai žurnalistei nereikėtų pradėt daryt išvadas pačiai nuo savęs? Kitus moko, čia, o pati liejasi soc. tinkluose.

Teisingai, laksto apšikus kulnus paskui Klėjuką, o mus moko kaip elgtis.

na tavo kulnai tikrai nešvaresni, nes lakstai seniai pagal labai nešvarų asmenį ir žinoma nesmagu kai tai primenama jeigu žinoma dar sąžinės nors lašą turi.

Hello Dear, are you truly visiting this site on a regular <br> <br> basis, if so after that you will definitely take good experience.<br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> My webpage; <a href="https://crosstock.net/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=536665">Kauf von Medikamenten in Europa</a>

ir snukelis sitos st3rv.os.

Nedažnai skaitau šios žurnalistės mintis, nes man nelabai patinka tai, KAIP jos reiškiamos, bet šįkart ne tik kad perskaičiau, bet ir pasigėrėjau. Pasirodo, Jūs, Vilma, galite kalbėti taktiškai. Dažniau tokia būkit!

Ačiū tau Vilma už šį gražų pasamprotavimo straipsnį, be jokių įžeidinėjimų parašyta. Saulė patekėjo pirmadienį ir taip bus kiekvieną dieną kol gyvi būsim. Džiaugiausi gerais rinkimų rezultatais ir mūsų partijos iškovotais 6 mandatais taryboje, bet vakare likau giliai nustebintas ir nuviltas žinios, kad mūsų rajono partijos vedlys Klėjus eina į koaliciją su valstiečiais. Tai daugiau nei baisu, o kodėl - atsakau: Gegužę renkame mūsų partijos remiamą prezidentę p. Ingridą Š. ir vardan,, plataus lovio" ją išduodame valstiečių remiamam Sauliui.S. Būkim ištikimi savo tikslams, o ne vardan ,,lovio", išduodami p. Ingridą Š. Nebūkim vieno proto su tais, kurių ambicijos neapleidžia Gabrieliaus ir Artūro, o dabar ir Klėjaus. Pabuskime su naujai patekėjusia saule ir jau geriau tvirta opozicija, nei idėjų mainai už ,,lovį".

"Vytai", pažiūrėk ar neapsisiusiojai?

Vytai, o tai siūlai būti opozicijoj su "caro" šutve? Tai jau ne. Aš dėl to ir balsavau, kad visos partijos jungtūsi ir paliktų judėjimo klaną opozicijoj. Sveikinu permainas rajone ir kovo 17 d. balsuosiu už Ausmą Miškinienę.

Apie kokias permainas kalbate? Gal apie valdžios paėmimą bet kokia kaina, bet kokiais metodais? Tai matosi. Primena Rusijos spalio revoliuciją. Garsiai staugdami paėmė valdžią ir paskui nežinojo ką su ja daryti. Tada prasidėjo teroras. Ateitų Klėjus su Miškiniene į valdžią, pamatytų rajonas kas yra baimė ir sąskaitų suvedinėjimas. Kaip sakė A.Užkalnis ištroškusiems permainų, net nežinantiems ko ir kokių: ryte vietoje kavos išgerkite benzino, kad bus skanu tai kaži, bet permainą tikrai pajusite.

Permainos turi buti pradedamos nuo saves, liaudis kalba, kad Margelis permainas daro ir savo seimoje

Čia komentaras tokių, kurie vedė ,,švarią ir moralią” rinkimų kompaniją.

Prezidento rinkimai yra viena, o rajono reikalai yra kita. Susivienykit dėl bendros rajono ateities. O dabar kai kas tik ir laukia, kada susipesit dėl ambicijų.

PharmEmpire invite code 2023<br> <br> Finding the right supplements affiliate program for you<br> <br> recurring commission affiliate programs in healthcare<br> <br> affiliate program directory<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my page <a href="https://elearning.rgnconnects.com/blog/index.php?entryid=29329">supplements for immune system affiliate marketing</a>

Taip padekite Ausmai ir jos Tatai su Karbauskiniu priesakyje supirkti visa Lietuva ir lietuvius paversti vergais. lietuvai tapti feodaline valstybe.

gal pirma pasidomėk kiek supirkęs margelis su savo pirmyn, o tada šnekėk.

Kad būtų dar baisiau, aišku galima sakyt, kad Ausma valdys Karbauskio supirktas žemes, bet nesuprantu, ar visi šitie rašantys yra tokie, pasakysiu negražiai, kvaili, ar išvis nesusigaudo kas vyksta rajone. Taigi jūs net nežinot kiek tų žemių, paežerių, pastatų Lazdijuose yra supirkta dabartinių.

tai dziugu , kad supirko matyt ziuri i prieki, karbauskiui ir jo šutvei mažiau bus. Nuvarys valstieciai lietuvele dar giliau dugnan.

Labai negraziai ponia is Veisieju eksdepute, varai ant margio, nors poliklinikos gabalą, tai sūnui davė įsigyti ir gaisrinėje įdarbino.

Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a <br> <br> captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty <br> <br> finding one? Thanks a lot!<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my homepage; <a href="https://rpxf.rhythmo.site">Barry</a>

Man baisi gėda, kad Lazdiju konservatoriai parsidavė ,, kolukieciams,,.O pardavė konservatorius ,,kolukieciams,, Klejus ir Gabriukas.

iš kur tu toks dvarponis atsiradai? Žioply, visi žmonės vienodi, išskyrus tokius, kaip tu. Gydykis, "patriote" ir neskirstyk žmonių . Kažin kuo visą gyvenimą buvai pats. Dabar pasidarei šventa karve.

jeigu tiesą pasakyti tai rajono konservatorius margelis išdavė, o dabar gavo už tai atpildą.

Thank you a bunch for sharing this with all folks you really recognise what you're talking approximately!<br> <br> <br> <br> Bookmarked. Please additionally consult with my web site =).<br> <br> We can have a hyperlink alternate agreement between us<br> <br> <br> <br> My web page; <a href="http://dreambeach.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=16045">losacor von Ärzten in Salzburg</a>