Permainos rajono valdyme: pavaduotojo konkursą laimėjo A. Marcinkus, pasitraukė merės patarėja

A. Marcinkus neslėpė, kad konkurse dėl pavaduotojo posto surinko daugiausia balsų.

Antradienį Viešojo valdymo agentūra vykdė konkursą Lazdijų rajono savivaldybės Kaimo ir žemės ūkio plėtros skyriaus vedėjo pavaduotojo vietai užimti. 

Kandidatai turėjo atitikti specialius reikalavimus – turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą, bakalauro kvalifikacinį laipsnį arba jam lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją. Pretendentai turėjo būti baigę žemės ūkio, veterinarijos arba agronomijos studijas, turėti trejų metų darbo patirtį šiose srityse. 

Paprašyta atsakyti, kas savivaldybės administracijai žinoma apie šį konkursą, Komunikacijos ir dokumentų skyriaus vedėja Gintarė Varnelienė atsiuntė komentarą, kuriame pažymėjo, kad Kaimo ir žemės ūkio plėtros skyriaus vedėjo pavaduotojo pareigybė rajono savivaldybėje įkurta šių metų liepos 12 dieną, o konkurse dalyvavo keturi pretendentai.

Plačiau - K. Sukackas naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2023-09-29).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Užuojauta šitam skyriu.

Viskas su juo gerai. Kompetetingas. O kam ne patinka, tai matyt pavydas graužia.

Ar bandei, kad tvirtini, jog viskas su juo gerai???

Jeigu ,,kompetetingas'' - tai jau negerai. Turėtų būti kompetentingas.

Įdomu,ką jia dirbs ,šitiek metų prasėdėjąs ir nieko nedirbęs

Normalus tas Auridas ko jūs norite

Tiesiog,, stebuklų laukas" vieni naikino šitą etatą, dabar sukuria vėl. Norisi paklausti, kuo neįtiko Žydrūnas, kad jo nepaliko pavaduotoju?Ar čia priklausymas koalicijos partnerių partijai viską lemia.

Čia nebuvo "paliko" "nepaliko". Vyko konkursas, kurį organizavo ne Lazdijų savivaldybė, o Valstybės tarnybos departamentas. Konkurse dalyvavo ir Žydrūnas, bet nelaimėjo. Laimėjo A.Marcinkus. Štai ir viskas, ir nereikia čia kurti kažkokių samokslo teorijų.

Pats rašinėji Auridai,pats žinai kaip ten papuoliai...tylėk geriau

Manau, kad Auridui neverta rašinėti, viskas jau aišku, jis laimėjo. Konkursas įvyko. .

Sveikinimai, Auridai.

Šaunuolis, Auridai. SĖKMĖS.

Jeigu pamirš savo aroganciją,ir kas tai ,,aš" valio, bet reikės tai užmiršti visiems laikams. O dabar tau patarimas-ir nedelsiant susimki, kad žemes ūkio skyrius būtų I arba II aukšte, baikit šituos ,,runkelių iš kaimo" daryti fizinių išbandymų trofėjais....

Nu tu ir tipas, dėl.to aukštų.

Vaikeli,sulauksi mano metu,kitap šnekėsi.

Visi žino kaip į šitas pareigas atėjai ir kaip dirbai ankstesniame darbe.

AURIDAI, sveikinimai. Geros tau kloties. Visada pareigas atlikai atsakingai. Sėkmės. Nekreipk dėmesio į kvailus komentarus. Matyt patys nieko nedirbę, tik nenormalius komentarus geba rašyti. Kvaileliai.