Policijos veteranas K. Žalys – ne tik aistringas žvejys ir medžiotojas, bet ir kepa šimtalapius

Kęstutis mėgsta ne tik žvejoti, bet ir moka virti skanią žuvienę.
Policijos veteranas ir asociacijos „Onkologinė savigalba Lazdijuose“ narys Kęstutis Žalys visus žavi ne tik savo paprastumu, draugiškumu, kūrybiškumu, bet ir kulinariniais sugebėjimais. Nieko per daug nestebina, kad stiprioji lytis moka iškepti kiaušinienę ar sriubą išvirti. Na, bet kad vyras sugebėtų iškepti tokį sudėtingą kepinį, kaip šimtalapį, neteko girdėti. Juk prie jo reikia tūpčioti kaip prie mažo vaiko – apie 5 valandas. Reta kuri moteris turi tiek kantrybės, entuziazmo ir moka jį kepti. O ką jau kalbėti apie vyrus. Todėl nelabai norėjau patikėti, kai asociacijos moterys pasiūlė paragauti Kęstučio kepto šimtalapio. Pamaniau, kad juokauja... Toks kepinys – ne vyro nosiai. O visgi galiausiai paaiškėjo, jog šis karališkas skanėstas – išties jo rankų darbas. Šimtalapis buvo labai skanus, tiesiog tirpo burnoje. Įdomi ir jo forma: kepinys – ne apvalus ar pasagos formos, kaip įprasta matyti, o susuktas aštuonetuku.
Plačiau – D. Juknevičienė „Lazdijų žvaigždėje“ (2019-01-18).
Komentarai
Labai saunu. Kuo geriausios
Watch Rus Sarhos Kadini Zorla
best teaching jobs to work
Your way of telling the whole