V. Kondrackis: klausiate, ką veiksiu?

Tarnybą, kurioje išdirbau 28 metus, palikau dėl asmeninių priežasčių. Apsisprendžiau gana greitai, laikas užleisti vietą jaunesniems.

Man tikrai sekėsi dirbti, su niekuo nesusipykau, radau kalbą su visais. Gaila palikti profesionalų, darbštų, sumanų kolektyvą, kuris puikiai atliko savo darbą, išgelbėjo ne vieno žmogaus gyvybę. Prisimenu, palyginti neseniai sumaniai dirbdami mūsų darbuotojai ištraukė į šulinį įkritusius žmones, iš degančio namo ne vieną gyventoją išgelbėjo, surado pasiklydusiuosius miške.

Gera prisiminti ir pasidžiaugti, kai policininkai taip dorai atlieka savo pareigą. Tikiuosi, šis jaunas kolektyvas toliau sumaniai dirbs.

Taip pat gaila palikti Lazdijus, nes gražiai sutarėme su miesto bendruomene, rajono valdžia, įstaigų, įmonių vadovais, tiesiog neiškilo neišsprendžiamų problemų ar neatsakytų klausimų, visada surasdavome išeitis.

Beje, noriu padėkoti ir rajono žiniasklaidos atstovams, kurie stengėsi objektyviai aprašyti naujienas, kriminalinius įvykius, buvo malonu ir su jais bendrauti.

Klausiate, ką veiksiu? Pirmiausia noriu pailsėti, o po to žiūrėsiu, gal imsiuosi kokios nors rimtesnės veiklos.

Toliau aktyviai sportuosiu, nes sportas man įaugęs į kraują, tapęs gyvenimo būdu. Mėgstu nueiti į krepšinio varžybas, kurios vyksta Alytaus sporto rūmuose. Beje, jau triskart buvau išvykęs stebėti „Formulės 1“. Dabar turėsiu daugiau laiko savo pomėgiams.

Vidmantas Kondrackis, buvęs Lazdijų PK viršininkas (,,Lazdijų žvaigždė", 2023-02-10)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Gal imsiuos kokios rimtesnes veiklos. O tai darbas policijoj nerimta veikla taip iseitu. Ar kaip suprast.

Koks skirtumas, vietoj vieno alytiškio atkelė kitą. Ir taip jau 3 kadencijas iš eilės. Negi Lazdijų Pk nėra savų jaunų kadrų? Ne apie saldafonus, neturinčius savo nuomonės, kalbu? Ir dar tie šūkiai - Stokite į policiją, karjera ir pan... Kokia karjera jei neturi užnugario? Tyrėjo?

O geras

How to buy illegal diabetes medications online without getting caught?<br> <br> Sick and tired of leaving the house for diabetes <br> <br> meds? Try ordering them online<br> <br> I need some Metformin, but I don't want to pay full price or go to <br> <br> a doctor What's the best way to obtain Metformin without a pesky prescription getting in the way?<br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> Visit my blog post: <a href="https://myexceldeveloper.com/community/profile/camillebiggs253/">illegal medication websites</a>