Merui padėkota už paramą bažnyčios stogo remontui

Praėjusį sekmadienį Kryžių šventovėje vyko Sekminių atlaidai. Šia proga šventovėje mišias aukojo Vilkaviškio vyskupijos vyskupas Rimantas Norvila.  Iškilmėse Metelių parapijos klebonas kan. Vytautas Prajara  įteikė padėką Lazdijų rajono savivaldybės merui Artūrui Margeliui už paramą restauruojant  Metelių bažnyčios stogą. Klebonas kan.  V. Prajara  bei Metelių parapijos žmones dėkojo rajono vadovui už nuoširdų bendradarbiavimą ir paramą tvarkant bažnyčią.
Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis teigė, kad prie  sėkmingų darbų prisideda ir gausus būrys žmonių, o  nuoširdus bendradarbiavimas  ir noras kurti bei  dirbti savo kraštui yra gerų ir prasmingų darbų rezultatas.  
Saulėtą sekmadienį Kryžių šventovėje vyko ne tik Sekminių atlaidai bet ir Metelių, Šventežerio bei Liškiavos jaunimui suteiktas sutvirtinimo sakramentas. Iškilmingą nuotaiką palaikė Krosnos parapijos choras (vad. A. Kričena). Kan. V. Prajara nuoširdžiai dėkojo Seirijų seniūnei Česlovai Šmulkštienei, Šventežerio seniūnei Aldonai Burbienei, Barčių kaimo seniūnaitei Redai Kašalynienei, Parėčėnų kaimo bendruomenei, Janėnų kaimo ūkininkui Juozui Dainauskui  už pagalbą ruošiantis atlaidams.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
Lazdijų žvaigždės inf.

Komentarai

Ir vėl caras iš savo kišenės davė pinigų stogui? kada baigsit žmones mulkint? liaudis protinga ir supranta viską!!! tai kodėl Šventežerio bažnyčios stogą parapijiečių lėšomis dengia? aigi Metelių klebonas grojo judėjimo vakarėlyje...

O kaži tas dovanas deklaruoja? kaži ar neštų margelio alga šitiek dovanojant :-( gal FNTT pasidomės

Pagal straipsnyje pateiktą informaciją neaišku, ar reikia dėkoti merui, ar mokesčių mokėtojams. Nerašoma, jog meras skyrė paramą iš asmeninių santaupų.

Tai gal ne meras iš savo piniginės atskaičiavo ir davė stogo remontui ir sprendimą turbūt ne vienas priėmė? Kaip reikia reklamos, kai rinkimai artėja.

Skelbimas - kam sunku ir reikia finansinė bei materialinės pagalbos kreipkitės į Lazdijų rajono globėją Artūrą Margelį, skubėkite, kol biudžete dar yra lėšų.

nėra ko nei kreiptis nei skubėti to daryti gi matosi, kad ponas dalinasi ir bendrauja su tais kuriuose mato naudą.

o ta porelė visų maldininkų priekyje irgi susitvirtinti atėjus, ar...?

Nu baisu!

Tiems, kuriems atrodo, kad čia dėkojama už asmeninę paramą, siūlau darkart paskaityti, ar dėkojama tiesiog A. Margeliui, ar merui. Matot, kad yra antrasis variantas, vadinasi, ir paramą suprantam ne kaip asmeninę, ir padėką taip pat...

Na gerai, o tai jis remia iš mero algos???na ne iš Margelio, kad kaip jūs sakot, kad būtų objektyviai. Jau bloga darosi nuo to mulkinimo ir makaronų kabinimo. Taip galėtų parašyti pirmokėliui, bet ne suaugusiems. Bet žmonės atsirinks, o jis čia tik sau blogai daro. Nes jau žmonėms per pakaušį lipo tos jo dovanos, nejaugi jis to nesupranta. Na tikiu, kad kas susidomės tais stogais....

Kažkada ir Rudaminos bažnyčios šventoriuje buvo labai norėta pastatyti paminklą vieno kolūkio pirmininkui. Mat jis davė lentų bažnyčios grindims. Bet kokio susibūrimo bažnyčioje metu, - buvo renkami pinigai paminklo statybai. Ir tik po to, kai parapijiečiai ir to kolūkio kolūkiečiai užprotestavo, kad pirmininkas lentas grindims nupirko ne už savo pinigus, o už pinigus, - tai yra visų kolūkiečių sąskaita, - paminklas nebuvo pastatytas. Tegyvuoja teisybė...

Kirsnos kolukio pirmininkas dar tarybiniais laikais sudejo baznyciai grindis , dave lentu uzdyka . Ir gerb. klebonas pastate jam atminimo lentele ir ne parapijieciai sukilo o sukilo valdzia ir ta lentele nueme. Pagarba jam.

pagarba jam, kad nuėmė gi ne iš kišenės valdininkai duoda tą pagalbą nei anksčiau nei dabar- anksčiau kolūkio dabar savivaldybės lėšomis. O tikrai pagarba tai tam verslininkui kurio privačiomis lėšomis suremontavo Rudaminos bažnyčią, ačiū jam.