A. Mikelionis: viens, du, trys, Vilmos būgnai skamba! Ji atskrieja lyg atominė bomba!

Dar visai neseniai atrodė, kad kitais metais Lazdijų mero rinkimai yra lengvai prognozuojami ir nuobodūs ta prasme, kad iš anksto buvo galima prognozuoti, jog finale susigrums dabartinė merė A. Miškinienė ir buvęs meras A. Margelis. Bet gruodžio mėnesio pradžioje atskriejo netikėta žinia, kad Lazdijų „žalieji valstiečiai“ į mero rinkimus iškėlė žurnalistės V. Danauskienės kandidatūrą. Tuo tikrai neapsidžiaugė nei ponia Ausma, nei ponas Artūras, nes atsirado kandidatė, kuri galbūt nėra labai reali pretendentė tapti Lazdijų mere, bet bent sujaukti rinkimų kampaniją tikrai gali. Įnešti į ją triukšmo, spalvų ir aštrių prieskonių.

Bet ar rinkimų kampanija, kurioje dalyvaus žurnalistė V. Danauskienė, duos jai daugiau naudos ar žalos? Atsakymas toli gražu nevienareikšmiškas. Iš vienos pusės ponia Vilma, tapdama kaip ir politike, gali susideginti kaip žurnalistė, nes pasibaigus rinkimams anksčiau ar vėliau ji norės vėl pavirsti žurnaliste, bet tai nebus taip paprasta. Jau dabar man asmeniškai keistokai atrodo tai, kad ji toliau savo straipsniuose šiame laikraštyje kritikuoja rajono valdžią, kai yra paskelbta, kad kandidatuos tapti rajono mere. Bent jau iki rinkimų ji turėtų susilaikyti nuo straipsnių rašymo. Kitas momentas būtų, kad ponia V. Danauskienė gali pervertinti savo galimybes galvodama, kad visi patiktukai po jos straipsniais automatiškai virs rinkėjų balsais už ją. Taip tikrai toli gražu nebus. Sakyčiau, netgi atvirkščiai, ši žinoma žurnalistė tarp rajono gyventojų turi nemažai piliečių, galinčių už ją balsuoti, bet galinčių balsuoti prieš yra dar daugiau. Ir tai galima susieti ne tik su Vilmos kritika savo straipsniuose įvairių gyventojų atžvilgiu, bet, švelniai tariant, su ne visai objektyviais ar net išgalvotais faktais savo straipsniuose. Kartais susidaro įspūdis, kad pakanka poniai V. Danauskienei panorėti ką nors mušti ir lazdą ji visuomet suras.

Kita vertus, ponią Vilmą reikia pagirti už profesinę drąsą ir kritiką tų politikų ar vietinių valdininkų atžvilgiu. Nusiimu kepurę prieš R. Sadauską-Kvietkevičių ir V. Danauskienę už tai, kad jų milžiniškų pastangų dėka buvo nugriautas Vijūnėlės dvaras Druskininkuose. Ploju ir šaukiu bravo poniai Vilmai už tai, kad nepataikauja vietiniams miestelių cariukams, užpakaliais priaugusiems prie savo kėdžių ne vieną dešimtmetį ir pasijutusiems visagaliais, laikančiais save neklystančiais, pačiais protingiausiais ir viską sprendžiantiems vieniems ar kartu su savo marionetėmis, kurie paklūsta beatodairiškai vienai nuomonei.

Kaip ten bebūtų, ponios V. Danauskienės dalyvavimas Lazdijų mero rinkimuose išeis į naudą pačiai demokratijai Lazdijų rajone. Taps ponia Vilma mere ar ne, bet jau dabar aišku, kad pati rinkimų kampanija prėska ir nuobodi nebus!

Algimantas Mikelionis, ,,Lazdijų žvaigždė", 2022-12-23

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Na ji į rinkimus eina po valstiečių, kurių vado nevadinti caru liežuvis taip pat neapsiverčia, vėliava. Tai parodo, kad ši ponia kiek berėktų, kokia ji yra teisybės ir lygybės ieškotoja, pati niekuo nesiskiria nuo jų ir, tikrai, gali nepasakoti, kad į rinkimus eina vardan noro kam nors padėti, ar ką nors pagerinti. Visi bent kažkiek besidomintys politika supranta, kodėl buvo taip pasielgta. Kartais atrodo, kad gal ir reiktų tai poniai pačiai valdiškos duonos paragauti ir pabandyti kažką pačiai realiai padaryti, o ne tik rėkti nuo puodo.

Nesidomėkit po kokia vėliava ir su kokiu carui ji eina. Bet tai, yra geriausia kas gali šiuo metu, rinkimų, atveju, nutikti, jei ją išrinks ir jos komandą. Tik, ponai, jūs visi bijot tos teisybės ieškotojos. Nes ji išknis visus darbelius niekingus

Gėris ir Danauskienė - tai nesuderinami dalykai. Tu tą ir pats puikiai žinai. Bijoti čia niekam nėra ko, nes jeigu eini kažko knisti, o ne dirbti, tai tik dar labiau patviritina mano anksčiau išsakytus žodžius.

Jeigu, dirbi sąžiningai, taip kaip deklaruoji rinkiminėje programoje bei žadi rajono žmonėms kurti darbo vietas, kviesti bei skatinti verslą, puoselėti rajono grožį, stengtis atiduodant save rajono perspektyvai, tai Danauskienės nėra ko bijoti. Bet jeigu nori sukišti rankas iki alkūnių į biudžeto lovį, ir vaidinti, kad nieks nieko nesupranta, nežino ir pataikaujant, pritaria tiems vykdomiems, tipo, "geriems" rajono projektams, tai tada Danauskienė turi sapnuotis iš baimės. Aplamai, taryba dauguma, neveiksni, nes pzv. liberai, kaip katės šikna, sėdi prie tų, kur šilta. Be jokių įdėjų. Nulis. O ir kitų partijų nariai, sakinio nesurezga. Iš visų 25 tai 6, 7 žmonės kurie turi nuomonę bei orientuojasi aplinkoje. Visus kitus, sniego kasti.

Vargei, jog iš nesąžiningos rašinėtojos gautųsi sąžininga merė.

Tikra tiesa.

making money with natural supplements<br> <br> herbal supplement mlm programs<br> <br> pharmacy affiliate tracking software<br> <br> PharmEmpire affiliate commission rates<br> <br> <br> <br> my web page ... <a href="https://scppfussball.de/forums/users/terrello04">affiliate marketing programs for health products</a>

Teisybė niekada niekam nepatinka. Pažiūrėkit, į Ausmą. Juk jos rinkimų programa nei vienu punktu neįgyvendinta. Ir net nesistengė. Melas, arogancija ir naglas veidelis buvo jos kasdieniniai palydovai. Net beniuliui kuris taip per kaimus lėkdamas gyrė ir iškišinėjo, net tam , duris parodė. Va už tą poelgį, tai Ausmai ačiū. Seniai reikėjo, nes tik gėda rajono.

Rinkimai tikrai įvyks. Margelis jau ne vieną kadenciją vadovavo, džiaugėsi žmonės nuvertę, suteikė galimybę Miškinienei kaip jaunai nežinomai, energingai, atsirado Vilma, yra dar ir daugiau kandidatų, tikrai rinkimams žmonėms yra iš ko rinktis. Daugiau politinio, kritinio mąstymo ir nereikės dar kartą lipti ant to paties grėblio su guzu kaktoje.

Praėjusiuose rinkimuose padėjo Ausmai, kas paneigs, kad šie rinkimai nebus panašūs.

Jokia čia bomba! Surinks kokius 10% ir nueis nosį nuleidus. Mero ne toks darbas, kad tik kitus ėst ir iš šiaudo vežimus priskaldyt .

best supplement affiliate programs<br> <br> fast ways to earn money from home<br> <br> fastest way to make money online<br> <br> affiliate marketing programs for health bloggers<br> <br> <br> <br> Also visit my web site ... <a href="https://www.icukinsurance.co.uk/forums/users/zmladolph384/">how to start pharmacy affiliate marketing</a>

O aš girdėjau kad Artūras eis nuo Krikščionių o nuo pirmyn eis Jonas.

https://krikscioniu.lt/krikscioniskos-europos-atkurimo-link/

Bet kokia ji baisi. Šiurpas ima ją pamačius...