A. Klėjus: mūsų frakcijos pastangos duoda vaisius

Džiaugiuosi, kad mūsų TS-LKD frakcijos rajono savivaldybės taryboje iniciatyva pagaliau imtasi iš esmės spręsti klausimas dėl sveikatos priežiūros įstaigų tinklo reformos.

Prieš kurį laiką mes raštu kreipėmės į merę, prašydami sudaryti darbo grupę, kur būtų įtraukta visų frakcijų savivaldybės politikai, rajono gydymo įstaigų – tiek savivaldybės, tiek privačių – atstovai, visuomenės sveikatos specialistai, socialiniai partneriai, pacientų teisių gynimo asociacijos atstovai.

Merė savo potvarkiu sudarė darbo grupę, jai pirmininkauja savivaldybės laikinasis administracijos direktorius Saulius Petrauskas.

Jau šią savaitę mūsų frakcijos iniciatyva vyks šios darbo grupės narių susitikimas su Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininku Antanu Matulu. Taip pat planuojamas susitikimas su Sveikatos apsaugos ministerijos atstovais.

Sveikinu ir Seimo nario, Žmogaus teisių komiteto atstovo Vytauto Bako iniciatyvą – surengti Lazdijuose Alytaus apskrities politikų ir gydymo įstaigų bei ministerijos ir Valstybinės ligonių kasos atstovų susitikimą, skirtą aptarti sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumo klausimus Alytaus regione.

Problemų yra, sprendimų reikia greitai, jie turi būti išdiskutuoti, todėl kviečiu visus kolegas atmesti partines ambicijas ir sėsti rimtai prie stalo, kad parengtume sveikatos priežiūros paslaugų teikimo modelį Lazdijų rajonui, nes tai yra svarbu dėl mūsų gyventojų galimybės gauti gydymo paslaugas ateityje.

Audrius Klėjus, rajono savivaldybės tarybos narys (,,Lazdijų žvaigždė", 2022-12-02)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Pridarė jūs prakcija ir partija Lietuvai, gal jau geriau patylėti.

nusipleški anonimo kauke ir režki motina tiesa...nes tik tiesa mus padaris laisvus,o ne anoniminio šunelio kiauksejimas komentaruose

Discounted Metformin online for diabetes Looking for a safe online pharmacy for insulin? We're as safe <br> <br> as they come (probably)<br> <br> Online pharmacy offering affordable generic medications without prescription I <br> <br> need some diabetes medication ASAP, but I don't want to pay a fortune or <br> <br> jump through any hoops<br> <br> <br> <br> Review my web blog: <a href="http://hnplanet.gabia.io/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=137794">Where to buy cheap diabetes drugs online without a prescription?</a>

Puiku, Audriau, kad rūpinatės. Norai geri. Ligoninės reikia labai. Tik, kad mūsų kai kurie medikai, jau geriau nepakliūti....

Su tokiom algom ir vadovų požiūriu į darbuotojus, kurie gyvena Lazdijų rajone ligoninė užsidarys pati, nes iš kitų rajonų pasamdyti dirbti jau nesugebės, nes atvažiuojantys už tokias algas nedirbs.

jau nesenai reformuota mokyklos, tai darbuotojams belieka vykt rinkt vaisius svetur.

Kaip kuriuos vadovus ir ne tik ligonines keisti ir kuo skubiai, nes bus blogai, laabai blogai...

Kiek suprantu Klėjų jau ir Vėsaitė mete per bortą?

Jeigu Birutė prieš eilę metų negalėjo atsakyti į klausimą kurioje ministerijoje ji dirba, nieko keisto, kad ir dabar neusigaudo kas vyksta. Bando apsimesti protinga, tačiau amžius ir rajono nežinojimas išduoda jos keliamus vėjus. Konservatorių vietoje aš spjaučiau į tuos socdemus, juk ne konservatoriams reikia socdemų.

Manau po rinkimų taip ir bus spjaus netik saulių bet ir artūrą

Stebint iš šalies nesimato, kad konservatoriai būtų į ką nors spjovę, priešingai. Ausmai jeigu ji nori laimėti ir turėti ateityje daugumą reiktų perlipti per savo egoizmą, stengtis atrasti diskusiją, patraukti į savo pusę koservatorius. Artūrui, jeigu jis nori laimėti ir dirbti daugumoje reikia to paties. Bus įdomu kas turės daugiau diplomatijos. Na yra dar ir Vilma, kuri dar tik renka "šaiką".

Pasižiūrėjus kas papuolė į rinkimus matosi beveik vienos partijos atstovai kurie ir nuovalstiečių ir nuo direktoriaus , supratau kad Klėjuj spąstai paspiesti jau savų. Gal reikėtų su ausma jam pasikalbėti .

PharmEmpire join code<br> <br> high paying affiliate programs for supplements<br> <br> best work from home jobs for beginners<br> <br> health blog influencer marketing<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my page <a href="http://redvirtual.economiafamiliar.gob.ni/groups/better-time-to-earn-passive-income-from-the-comfort-of-your-own-home-859308003/">Dorris</a>

passive income for doctors in retirement<br> <br> nurse blogging for passive income The benefits of <br> <br> affiliate marketing for beauty bloggers<br> <br> passive income streams for retired healthcare providers<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my homepage :: <a href="http://www.kunwinews.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=14450">Get paid promoting hair care products: affiliate marketing for hair care bloggers</a>